Smashbox on vihdoin täällä!


Varmaan monet Instagramia seuraavat saattoivatkin jo viime viikolla huomata, että Smashbox on vihdoin Suomessa. Ei enää tuotteiden tilailua ulkomailta tai lentokentiltä etsiskelyä vaan niihin pääsee käsiksi kaikissa Kickseistä kautta maan. Vaikka myymälöitä on useita ja ne ovat lisääntyneet viime aikoina, esim. omalta paikkakunnaltani ei myymälää löydy, joten itse esittäisin pienen toiveen, että Kicks voisi perustaa myös verkkokaupan, josta ihan kaikki pääsisivät helposti heidän tuotteitaan tilaamaan. Sillä ketjulla on myynnissä monia brändejä, mitä ei välttämättä muualta saa. 

Smashboxin tarinahan alkoi legendaariselta Smashbox Studiolta Los Angelesista. Smashbox tunnetaan varmasti parhaiten primereistään, sillä kehitteliväthän he maailman ensimmäisen sellaisen Brändi panostaakin meikeissään kauniiseen sopivasti hehkuvaan ja kestävään pohjaan. 


Kävin torstaina tutustumassa tarkemmin tuotteisiin ja samalla pääsin Smashboxin meikkitaiteilijan meikattavaksi. Sain heti ensimmäiseksi kehut kulmistani, kun istuin meikittömänä penkkiin. Konrad tiedustelikin, että missä käyn laittamassa ne? Tuumasin, että en ole koskaan antanut kenenkään koskea niihin ja hoidan ne itse. Konrad oli sitä mieltä, että voisin hoitaa hänenkin kulmansa milloin vain. Kiitos, olin todella otettu tästä kunniasta. :D Ei ollut muuten ensimmäinen ammattilainen, joka on kulmiini kiinnittänyt huomiota. Olin tammikuussa samalla reissulla Raili Hulkkosen kanssa Tallinnassa ja myös Raili antoi kulmista spontaanit kehut. Kolmas kehuja on ollut Guerlainin meikkitaiteilija Josè Luis Yuve, joka meikkasi minut helmikuussa. Tiedänpä, että ainakin jokin kohta kunnossa, kun naamani ulos ovesta pistän. ^_^  Kivointa minusta oli, että kumpikaan Josè tai Konrad eivät alkaneet tehdä kulmiini mitään ihmeellisyyksiä, jotka kokisin hankalaksi toteuttaa. Molemmat tyytyivät lähinnä täyttämään tyhjät aukot, ihan kuten itsekin teen. Tämä oli helpotus, sillä jossain vaiheessa otin hieman paineita muiden bloggaajien upeasti muotoilluista kulmista.

Kerroin Konradille millaisesta meikistä yleensä pidän, eli sen, että kulutan pohjan tekoon aikaa, koska tahdon sen olevan heleä. Käytän minimaalisesti silmämeikkiä. Lookin viimeistelee yleensä punaiset huulet. Konrad selvästi päätti, että tehdään sellaista, missä tunnen oloni mukavaksi, mutta venytti mukavuusaluettani loihtimalla kustomoidun väriset nude-huulet sekoittamalla huultenrajauskynää ja peitevoidetta. Huulista tulikin se juttu, mistä pidin eniten tietenkin upean erittäin heleältä näyttävän pohjan lisäksi. Minulle tehtiin kasvoille myös kevyet luonnolliset varjostukset Smashboxin Contour Stickeillä. Olen joskus aiemmin puhunut sitä, että contour ei itseäni oikein kiinnosta vaan varjostelen kasvojani mieluummin kevyesti aurinkopuuterilla. Nyt näin ensimmäistä kertaa sen, että contourkin voidaan tehdä todella hillitysti, ilman että kasvot näyttävät omaan makuuni aivan liian meikatuilta. Goodie boxista tulleet stickit pääsevätkin itselläni ehdottomasti käyttöön. 

Laatikosta paljastui toinenkin mielenkiintoinen tuote nimittäin Primer Oil, joka tuntuu kyllä erittäin osuvalta tuotteelta pintakuivan ihon omaavalle näin talven kynnyksellä. Öljy toimii primerinä ja sitä suositellaan varsinkin ikääntyvälle iholle. Tuotetta voi sekoittaa myös tipan meikkivoiteeseen, jolloin se tuo lisää hehkua. Jos oikein villiksi haluaa alkaa, öljyä voi taputella meikin päälle, vaikkapa poskipäille tuomaan kaivattua heleyttä.

Smashboxilla on monia kulttituotteita kuten se kuuluisa ja kaikkien tuntema Photo Finish Foundation Primer, Primer Water, Pore Minimizing Primer ja Hydrating Under Eye Primer. Joista viimeksi mainittu pääsee omaan meikkipussiini ensi tilassa. Kyseessähän on silmänalusille tarkoitettu primer, se antaa heleyttä (suosittelen tuotetta varsinkin tummat silmänaluset omaaville), kosteuttaa, auttaa turvotukseen sekä tasoittaa silmien alla mahdollisesti olevia juonteita. Itse aloin miettimään heti, saisinko tämän avulla pysymään vihdoin MAC:n Pro Longwearin silmieni alla niin, että se ei aina karkaisi juonteisiin korostaen niitä. Ainakin aion kokeilla, sillä tällä hetkellä purkki seisoo kaapissa tyhjän panttina.

Onko Smashbox tuttu? 

Alimman kuvan tuotteet saatu blogitilaisuudesta.

 1. Merkkinä tuttu mut tuotteet on vieraita :) Täällä ollaa iha samoilla linjoilla,Kicksille äkkiä oma verkkokauppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokauppa on kuitenkin sitä nykyaikaa ja onhan se epistä meille joiden paikkakunnalla ei liikettä ole. :)

   Poista
 2. Tuo sun meikki on kyllä ihana! ja sun kulmat on vaan <3 Olisi ollut mahtaa päästä itsekkin meikattavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikki oli ihan mielettömän upea, hyvä jos raaski illalla pestä kasvoja. :D

   Poista
 3. Sun kulmat ON täydelliset, mä voin tulla Konradin ohella asiakkaaksi! :-D Ja meikkipohjasta tuli huiman kaunis, mitä ehdin vielä keskeneräistä taidonnäytettä vilkaista.

  PS: Ja jee, kerrankin oltiin samassa paikassa samaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, pitäisköhän tässä harkita uutta ammattia itselle? :D Meikkipohja oli ihana. No kerrankin mutta ihan sattumalta, näistä tapaamisista kyllä joskus voisi ottaa itseään niskasta kii ja sovitella vaikka jo ihan etukäteen! ^_^

   Poista
 4. Photofinish primer on sellainen tuote, jota olen pitkään himoinnut, mutta sitten pelkään, että mitä jos en pidäkään siitä. Kaikki aina kehuu esim. Benefitin Porefessional pohjustajaa, mutta sekään ei täyttänyt vaatimuksiani. Jos Photofinishiä saisi testikoossa niin ostaisin heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Primeriähän ei oikein pysty arvioimaan ennen kuin se on kasvoilla. Testikoot olis kyllä hyviä, saiskohan Kicksistä sitä johonkin pieneen purkkiin, että voisi testata kotona? Itse kokeilin sitä käden selkämykseen ja kyllähän se tekee ihan tajuttoman blurraavan efektin ja jättää ihon pinnan sileäksi, mutta pitäisi pystyä sitten katsomaan lopullinen toimivuus meikin alla päivän mittaan.

   Poista
  2. Tänne väliin huikkaan, että luulisi saavan testiin, kun rohkeasti kysyy. Mä ainakin sain aikanaan pienen näytteen Glamglow'n naamiosta, kun halusin testata sopiiko se omalle iholleni. :)

   Poista
  3. Tota mäkin ajattelin, että Kicksistä luulisi varmasti saavan kokeiluun. :)

   Poista
 5. Sun meikki oli todella, todella kaunis <3 Oli kiva nähdä ja tilaisuus oli niin siisti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihana, sun oli myös upea, vaikka täysin erilainen. Kerrankin nähtiin niin, että oli aikaa jutella, eikä vaan sanoa heipat. :)

   Poista
 6. Smashbox on vain nimenä tuttu. Tuotteita en ole käyttänyt, mutta nyt kun niitä saa kätevästi Kickseistä, niin saattaa tulla houkutus jotain kokeillakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kicksissä kuitenkin pääsee sitten ihan livenä hiplailemaan tuotteita, niin on vähän eri kuin sokkona tilata pelkkien muiden kehujen perusteella. :)

   Poista
 7. Ooooh, Smashbox! Oma Primer Water alkaa huveta uhkaavasti, joten ihanaa, ettei sitä tarvitse metsästää nettikaupoista. Ja toi silmänalusprimer menee niin testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmänalusprimer vaikutti jokaisen ikääntyvän ihmisen pelastukselta, myös nuorempien, kenellä on kuivat silmänaluset. <3

   Poista
 8. Sun kulmat on kyllä tosi kivat, siistit ja luonnolliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kaikesta luonnollisesta, paitsi huulipunien sävyissä olen näyttävyyden kannalla. Oli vaan vähän yhteen aikaan painetta, koska valloillaan on muoti, että tehdään tosi näyttäviä ja viimeisen päälle tehtyjä kulmia, että näytän jotenkin homsuiselta, mutta ilmeisesti se ei olekaan niin. :D

   Poista
 9. Olet niin älyttömän kaunis <3 itse aina metsänpeikkona :DD odotan NIIIIIIN kovasti että Kicks aukeaa tänne parin viikon päästä, olen NIIIIIN Smashbox ja Anastasia hyllyillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olen suurimman osan ajan metsäpeikkona, lähikauppa voi todistaa. :D Harvoin kuitenkaan meikkaan kotona ollessa. On kyllä ihan tajuttoman hyvä juttu, että Kicks on laajentanut muihinkin paikkoihin kuin vain isoimpiin kaupunkeihin.

   Poista
 10. No, sun kulmathan on upeat! <3 Muistan, kun Raili kehaisi meidän kulmia silloin taksissa :D Noista tuotteista kiinnostaa kaikki, merkki on mulle täysin tuntematon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no silloin mä ajattelin, että okei, nää on varmaan ihan hyvät. :D Sen jälkeen vielä kaksi muutakin on niihin huomiota kiinnittänyt, joten kait se pitää uskoa, että ne ok, vaikka eivät olekaan sellaiset mitä suurin osa nykyään tekee ja mistä sitten paineita vähän otin, koska en tod. olisi jaksanut käyttää kulmien tekemiseen sellaista aikaa, mitä monet niihin käyttää. :)

   Poista
 11. Houkuttelevaa! Täytyy suunnata ostoksille. Ja noi sun kulmat on kyllä tosi kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava päästä hiplailemaan kaikki tuotteet läpi, siinä huomas heti, mitkä on niitä omia kiinnostavia juttuja tältä brändiltä. :)

   Poista
 12. Sulla on kyllä kauniit kulmat :) Liian yliampuvat ei olisi sun tyyliset!

  Smashbox on vain merkkinä tuttu, meinasin vuosia sitten Mansikkalasta tilata sen Photofinishin, mutta olikohan se aina loppuunmyyty? Mutta nyt kävin elokuun lopussa Kicksissä näitä tutkailemassa ja se Primerwater alkoi kiinnostaa! Kun pohjustajatilanne vaan sen sallii, aion sen kyllä hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan osaa kuvitella itselleni viimeisen päälle tehtyjä, luonnolliset on mun juttu.

   Mansikkala, ihana nimitys sille kaupalle. :D

   Poista
 13. Full Exposure -palettia hypistelin keväällä laivalla ja sen ostaminen kyllä poltteli kovasti. En kuitenkaan sitä raskinut ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletti on kyllä upea, en ole itse vielä ehtinyt testailemaan sitä, mutta muutamia ihania kimaltavia siinä on juhlakauteen. :)

   Poista
 14. Sen primerin kävin hankkimassa heti ja samalla aivan erinomaisen rajauskynän tummansinisenä. Mutta kun olin tilannut myös Hourglassin valopuuteripaletinkin, niin alkoi harmittaa amerikkalaistuotteitten suosiminen. Miksi pitää haluta aina sitä, mitä ei ole saatavilla? Nytkin hinkuan vaikka mitä.

  Pidän kovasti kuvastasi! Ja ilmeestäsi, salaperäisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ollut nopea! :) Toi on ihan tyypillistä, että haluaa sitä, mitä ei helpoiten saa. Itselle ihan tuttua. :D

   Poista
 15. Ooh, kosteuttava silmänalusprimer kuulostaa täydelliseltä! Pakko kokeilla sitä joskus. Mulla nuo kuivat silmänaluset on oikea murheenkryyni. Tuo meikkisi on kyllä ❤️

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives