Clarins Booster – Tehotiivisteet


Clarinsilla on pieni erityinen paikka sydämessäni, sillä olihan se ensimmäisiä selektiivisiä kosmetiikkasarjoja, jonka tuotteita aloin aikoinaan laaja-alaisemmin käyttämään. Aloittaminen oli helppoa, koska Clarinsin tuotteet ovat selektiivisten tuotteiden hintahaitarissa alhaalla. Vuosien saatossa Clarinsilta on löytynyt tuotteita, joihin on itselleni kehkeytynyt lähes riippuvainen suhde. Ihonhoidon suhteen Clarins on aina ollut itselleni edelläkävijä ja brändiltä tuleekin aika ajoin uusia innovatiivisia tuotteita markkinoille. Seuraankin tarkasti, mitä Clarins tuo milloinkin markkinoille, koska aina on mahdollisuus, että joukosta löytyy uusi helmi. Syyskuussa markkinoille ilmeistyivät Booster Tehotiivisteet, jotka ovat jokaisen ihonhoitohifistelijän unelma. 

Sain maahantuojalta elokuussa ennen tuotteiden myyntiin ilmestymistä kaikki kolme uutuus-boosteria testiin, joista olen tähän mennessä ehtinyt testaamaan kahta ja kolmannen testaamisen ajattelin jättää tarkoituksella vasta keväälle. Boosterit ovat pakattuina samanlaisiin pieniin tippapulloihin kuin hittituote Golden Glow Boosterikin, jatkaen näin Booster-linjan yhtäläistä ulkonäköä. Tehotiivisteitä käytetään siten, että niitä lisätään muutama tippa (3-5) käytössä olevaan hoitovoiteeseen. Kaikki tiivisteet ovat omaan nenääni melkein täysin tuoksuttomia. Itse näen nämä erinomaisina varsinkin kuuriluontoiseen käyttöön silloin, kun iho tarvitsee jotain extra boostausta tai jos muuten haluaa parantaa ihon kuntoa. 


BOOSTER REPAIR

Pintakuivan ihon omaava tartuin tietenkin aivan ensimmäiseksi Booster Repair -pulloon, joka lupaa vahvistaa ihoa, vähentää punoitusta ja karheaa ja kiristävää tunnetta iholla. Repair lupaa vahvistaa ihon epidermistä, joka auttaa korjaamaan ihon suojamuuria. Vaikuttavana aineena tuotteessa on käytetty mimosa tenuiflora -uutetta, joka tunnetaan ihoa suojaavista ja rauhoittavista vaikutuksistaan.  Kun aloin testaamaan Repairia ihoni oli kuivan ja kiristävän tuntuinen, jo viikon säännöllisen käytön jälkeen huomasin ihossani parannusta. Iho tuntui miellyttävämmältä ja kuivuus helpotti. 


BOOSTER ENERGY

Energy-Tehotiiviste sisältää  ginseng-uutetta, joka tunnetaan stimuloivista vaikutuksistaan. Energy sopiikin käytettäväksi silloin, kun halutaan virkistää ja kirkastaa väsynyttä ihoa. Tämä on todellinen iholle hehkua tuova tuote, sillä parin viikon käytön aikana iho alkoi näyttää hehkuvammalta ja tuntui tasapainoisemmalta. Voisin itse jopa ajatella sekakäyttöä Energylla ja Repairilla, niin, että aamuisin sekoittaisin voiteen sekaan Energya ja yövoiteen sekaan Repairia, jolloin näistä saisi yhtä aikaa tehoja irti. Kirkastusta ja kosteutusta. 


BOOSTER DETOX

Detox-Tehotiiviste on se tuote, jonka testaamisen päätin jättää kevääseen. Detox sisältää vihreän kahvin uutetta, jonka tiedetään sisältävän detox-ominaisuuksia eli tämä poistaa ihosta kuona-aineita. Detoxia suositellaankin käytettäväksi harmaalle ja elottomalle iholle, sellaisella kuin itsellä on yleensä keväällä pitkän talven jälkeen. Booster lupaa tehdä ihosta raikkaamman ja sileämmän. 

Tällä hetkellä, kun keskuslämmitys jyllää täysillä, on Booster Repair noussut tärkeäksi osaksi ihonhoitorutiiniani, Repairin avulla iho on pysynyt rauhoittuneempana ja pintakuivuus on selvästi vähentynyt, mitä pidempään olen käyttöä jatkanut. Suosittelen lämpimästi muillekin pintakuivan tai kuivan ihon omaaville extra-hoidoksi.

Suositushinta on 39 euroa/kpl.

Oletteko ehtineet tutustua Clarinsin Boostereihin? Tykkäättekö näperrellä tällaisilla tuotteilla?Boosterit PR-näytteitä, saatu maahantuojalta.
 1. En ole kokeillut mutta kiinnostaisi kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on vielä tosi helppoja käyttää, luulen, että Repair tulee pelastamaan ihon tänä talvena.

   Poista
 2. Booster Repair kuulostaa sellaiselta tuotteelta, josta voisi olla viilenevien ilmojen myötä minullekin apua! :)

  Ihanan pirtsakat nuo pakkaukset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Repair on kyllä ehdoton, jos ihossa on yhtään kuivuutta tai pintakuivuutta. Pakkaukset ovat kuin pieniä karkkeja. <3

   Poista
 3. Nämä kiehtovat kovasti, voi olla, että joskus pitää hankkia testiin jokin näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään, että näille jokaiselle on oma käyttötarkoituksensa, joten voi valita sitten oman ihotyypin mukaan, mistä alkaa testailemaan. :)

   Poista
 4. Kysytkin vielä - mä rrrrrakastan kaikkia extrahoitoja ja ihonhoidon himmeleitä! :-D Olen vain onnellinen, että markkinoille tulee uusia kikka kolmosia ja puteleita läträttäviksi, kun seerumit ja essencet on jo ihan mainstreamiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voisi olla tästä asiasta eri mieltä! :D Silmät suorastaan syttyvät, kun bongaan netistä tai naisten lehden sivuilta jonkun uuden kikka kolmos -uutuuden. :D

   Poista
 5. En ole kokeillut, mutta ehkä mun pitäisi testata joku näistä boostereista, kun aiempi boosterikokeilu meni ihan pöpelikköön;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin sun boosterin... Detoxista en tosiaan osaa sanoa mitään, kun en ole käyttänyt, mutta varsinkin Repairia voin suositella lämpimästi, samoin Energyä, jos iho kaipaa heleyttä. :)

   Poista
 6. Onpahan kaunis värisuora. <3 Tehoseerumit, siis tälläiset voiteisiin lisättävät ovat itselle aivan uusia alue, en ole ikinä kokeillut. Clarins vaan on niin ihana ja suosikki silmänympärysvoide ja muuten huulivoide löytyy Clarinsilta eli nuo ovat varmasti aivan loistavat. Ihania kuvia olet ottanut. <3

  Mukavaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clarinsin tehotiiviste itseruskettavasta tuli aikoinaan mun yksi suosikkituotteita, hankin sitä viime keväänäkin pullollisen, koska se on vaan niin hyvää. Rusketusta ilman ir:n hajua. :) Näistä ainakin kokeilemani vaikuttavat yhtä hyviltä, vaikka käyttötarkoitus on eri.

   Mukavaa talvipäivää Tiia! <3

   Poista
 7. Nämä ovat aivan loistavia. Repair odottaa vielä, mutta muut on testattu. Käytän näitä kuureina, aina kun ihoni tuntuu kaipaavan jotain lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat, juuri kuuriluontoiseen käyttöön itsekin näitä suosittelisin. :)

   Poista
 8. Tykkäilin näistä kovasti, ja Repair nousi lopulta minunkin suosikiksi. Repairin vaikutuksen huomaa kyllä nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tehon tosiaan huomaan, itse jo viikon käytön jälkeen, Energy vaati hieman kauemmin. :)

   Poista
 9. Tiesin heti nämä nähdessäni, että erityisesti Repair on kuin minulle tehty. Itse huomasin eron jo ensimmäisen käytön jälkeen ja vaikka tuotetta on vain 15 ml, tuntuu riittoisalta käytössä. Detox kotiutettu äskettäin, Energyn vuoro seuraavaksi. Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla muidenkin hyviä kokemuksia Repairista, se tosiaan auttaa nopeaan. Vaikka pullo on pieni, mutta kun käyttää tipoittain riittää pienen ikuisuuden. Annostelija on näissä vielä hyvä, koska sieltä oikeasti tulee tippa kerrallaan, eikä yhtään enempää. :)

   Poista
 10. En ole vielä näitä testannut, mutta Detox ja Energy houkuttelee mua eniten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan kevättä, että saan tuon Detoxin korkattua! :)

   Poista
 11. En ole testaillut näitä mutta tuo Repair ois ihan mun juttu!

  VastaaPoista
 12. Okei, nyt kun luin tän ja kommentit, niin täytyy kyllä jossain vaiheessa harkita tuota Repair-tiivistettä :D Ja minä kosmetiikkatippa-iitana kyllä fiilistelen tällaisia tuotteita ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, että siitä tykkää muutkin kuin minä. Olisi varmaan monen suomalaisen talvi-iholle pelastus. :)

   Poista
 13. Ostin laivalta viime kuussa ja tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla muiltakin näistä hyvää palautetta. :)

   Poista
 14. Uijui, kun on ihanat kuvat:) Mulla on nämä myös venttaamassa vuoroaan ja haluankin heti kohta käydä tuohon kuivan ja punakan ihon seerumiin käsiksi. Mä kyllä uskon sua, että nämä toimii. Clarins on myös mun vanhemman tyttären suosikki, kait äitiinsä tullut. Sille ei muut kelpaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kyllä sullekin, että aloita Repairista, mitä sun ihoa tunnen. :) Hyvä maku tyttärellä. ;)

   Poista
 15. Clarsinsilla on monia upeita tuotteita. Yksi mun ehdoton suosikkini on meikinpohjustusvoide: Clarins Instant Smooth Perfecting Touch. Sitä rakastan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sama meikinpohjustusvoide on myös oma suosikki, Clarinsinsilla on loistavaia pohjustajia, myös heleyttäviä. :)

   Poista
 16. Itse tykkään myös Clarinsin tuotteista, näitä en tosin ole vielä testannut, mutta kuulosti kieltämättä hyvältä, kaikki apu pintakuivalle iholle kelpaisi!

  Ihanaa viikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin pintakuivan ihon ongelmia? Sitten ehdottomasti tuo Repair ja kun iho voi paremmin, niin Energya perään kirkastamaan. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives