25.11.2016

Paras stressinlievittäjä ja joulukalenteri


Perjantain kunniaksi päätin jakaa kanssanne oman parhaan stressinlievittäjäni. Itsehän olen todella kova stressaamaan aivan kaikesta, kuuluu perfektionistiseen luonteeseen. Usein monet pienetkin asiat tulevat otetuiksi turhaan mietiskelyyn ja siitä seuraan enemmän stressiä mitä haluaisin. Monella stressin hallitsemiseksi auttaa liikunta, ystävät tai yleinen rauhoittuminen. Introvertille hallintaan auttaa tietenkin yksinolo ja jokin asia, jota voi tehdä yksin. Olen kamppaillut jo vuosia sen oman jutun löytämisessä asian suhteen, kunnes viimein puolisen vuotta sitten löysin omaa stressiä lieventävän ratkaisun.

Saanko esitellä Maxin, linnun joka vihaa eläinlääkäriin lähtöä.


                                                                

Ylläoleva video on ensimmäinen, jonka kautta tutustuin Maxiin, tuohon tempperamenttiseen kakaduun, jonka omistaja Dan jaksaa ladata Youtubeen ihan päivittäin kännykällä kuvaamiaan videoita arkisesta tuohuamisestaan Maxin kanssa. Videot ovat opettaneet minulle, että kakadun elinikäisenä palvelijana toimiminen on melkeinpä kokopäivätyötä, sillä omistaja pyhittää jopa luonastaukonsa ollakseen kotona Maxin kanssa. Dan on kuvaillutkin elämäänsä linnun kanssa sellaiseksi kuin eläisi jatkuvasti 3-vuotiaan ihmislapsen kanssa.

Yleensä illalla ennen nukkumaanmenoa menen Youtubeen katselemaan videon Maxin sen päivän touhuista. Joskus niissä ei tapahdu mitään sen kummempaa, mutta huomaan hymyileväni yksikseni typeränä linnun toilailuille ja aivan käsittämättömälle tempperamentille. Erittäin stressiä poistavaa, kokeilkaa vaikka. ^_^

Haluan vielä sanoa, että minusta linnut kuuluvat luontoon ja vapauteen, varsinkin isommat linnut, eivätkä kenenkään lemmikeiksi. Max onkin päätynyt omistajalleen sattuman kautta. Hän yrittääkin luoda linnulleen parhaat olosuhteet mitä vankeudessa olevalle linnulle nyt voi vaan saada. Siinä hän on onnistunut, sillä videoista on helppo huomata Maxin ja omistajan välillä oleva kiintymys ja syvä luottamus. Dan ei ole koskaan typistänyt Maxin siipiä (jota jotkin epäilyttävät lintuharrastajat jenkeissä tekevät), joten Max voisi halutessaan lentää aivan normaalisti, mutta jostain syystä varsinkin kakadut tykkäävät tepsutella menemään.


                                                                

Max inhoaa kylpemistä. Yleensähän tämän toimenpiteen voisi hoitaa helposti suihkulla, mutta lintu ei siihen suostu vaan omistaja joutuu suihkuttelemaan linnun viikoittain suihkepullolla, joka on huomattavasti työläämpää. 


Joko teillä on joulukalenteri hankittuna?

Jos et ole niin ei hätää, sillä ensi viikon torstaina avautuu jälleen kosmetiikkabloggaajien oma joulukalenteri. Tänä vuonna melkein jokaiselle päivälle on tuplaluukku, joten kalenterista paljastuu tuplaten iloa päivittäin. Puhuttiin muiden kosmetiikkabloggaajien kanssa, että ei olisi tarvittu kuin muutama lisää mukaan, niin olisimme saaneet tuplaluukut kaikille päiville, mikä olisi ollut loistava asia. Ehkä ensi vuonna. ^_^

Olen osallistunut kalenteriin jo kolmena vuotena, tänä vuonna on siis neljäs kerta. Yleensä luukkuni on ollut alkukuusta, mutta tänä vuonna halusin sen mahdollisuuksien mukaan lähemmäksi joulua ja meidän ihanien kosmetiikkabloggaajien hyvän henkisessä yhteisössä tämä tietenkin onnistui. Sen verran voin omasta luukustani paljastaa, että siellä on edellisiltä vuosilta tuttua jouluista muisteloa, mutta myös jotain aivan mahtavaa teille, sillä joulussahan parasta on yhdessäolon, syömisen ja rentoutumisen lisäksi tietenkin lahjojen antaminen. Joten kannattaa pysyä kuulolla.

Tämän vuoden kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri -luukut:

24.Yhteinen luukku

Millä poistatte stressiä? Mitäs tykkäsitte Maxista?

Rentoa ja stressivapaata viikonloppua kaikille!
16 kommenttia:

 1. Ai helvata - räjähdin nauramaan tuolle papukaijakielellä ladeltuihin kirouksiin ja uhkauksiin! :-D :-D :-D Hän EI halua eläinlääkäriin, se tuli selväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina, kun itsellä on vähäänkään huono fiilis palaan Maxin "manaaja-videoon". Sitä ei oikeasti voi katsoa nauramatta. Päättäväinen otus, mekkala ei vaan oikein tehoa vaan kuljetuskoppaan olisi mentävä. :D

   Poista
 2. Minä olen jo kauan sitten tutustunut eka kerran Maxiin, eihän sen touhuja voi nauramatta seurata. Eli hymyn saa huulilleen kun niitä videoita katsoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muutkin on löytäneet Maxin. <3 No ei voi, aivan loistava tyyppi!

   Poista
 3. Noi videot on niin huippuja, hulvattomasti saa nauraa. Ihanaa, kun järkkäätte tuon joulukalenterin taas. Voitin joskus sun joulukalenterista ihania Opin lakkoja, vielä kun omaa blogia ei edes ollut.

  Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan tajuttomia! :D Taisi olla mun blogin synttäriarvonta, jos en väärin muista. Joulukalenteriluukussa en ole tainnut aikaisemmin arpoa mitään. :D

   Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

   Poista
 4. Apua miten ihana ja hullu lintu. :D <3

  VastaaPoista
 5. Vielä ei ole kalenteria minulle, joten tsekkaan varmasti tuon teidän version <3
  Nuo papukaijavideot on hauskoja, oletko tsekannut jo Naken? Suosittelen :)
  Ihanaa viikkonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tsekkaamaan. <3 Kaikilla on oman tyyliset luukut, joten jokaiselle päivälle erilaisia yllätyksiä. :)

   Olen, harmi, että Nakesta ei ole tullut varmaan kuukausiin tai peräti vuoteen uutta materiaalia. :(

   Ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

   Poista
 6. Maxilla oli tosiaan sanansa sanottavana eläinlääkäriin menosta :DDDD haha, mainio tyyppi :D

  VastaaPoista
 7. Huikee tyyppi, saatiin makeat naurut hänen toilailuistaan. :D

  VastaaPoista
 8. Ihana, mainio tipu! Täällä on hymy korvissa :D
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Max on ihan loistava tapaus! :D

   Ihanaa viikkoa Tuula!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown