Zadig & Voltaire – THIS IS HIM & HER!


Muutama viikko sitten Suomeen rantautui täysin uusi brändi tuoksumarkkinoille. Vaatteistaan, rennosta tyylistään ja hieman rock-henkisestä asenteestaan tunnettu vuonna 1997 perustettu Zadig & Voltaire toi tuoksunsa myyntiin Sokoksille, Emotioneihin, Kickseihin sekä Stockmanneille.  

Sain tuoksut jo aiemmin syksyllä maahantuojalta testattavaksi, mutta ajattelin kirjoitella niistä vasta nyt, kun ne ovat  myynnissä ja kaikkien saatavilla. 

Zadig & Voltaire oli brändi, joka teki farkuista yhdistettynä bootseihin, neuleeseen ja nahkatakkiin muodikasta. Tuoksupullot jatkavatkin samalla yksinkertaisella, mutta kulmikkaan asenteikkaalla linjalla, joka ei turhia koreile.


THIS IS HIM!

Miesten tuoksun nimi on yksinkertaisesti This is him!* Voimakas ja maskuliininen tuoksu on itämais-vivahteinen ja hieman metsäinen. Minulle tulee tästä joku toinen tuoksu mieleen, mutta en vaan saa päähäni mikä. Joten mikään hirveän uniikki tuoksu tämä miesten versio omaan nenääni ei ole. Tuoksu on silti mukavan tumma ja todella tasapainoinen. Alku on raikkaan greippinen, sen hälvettyä esiin tulee ihastuttavan makea vanilja ja itämaisen otteen tuova suitsuke. Pehmeän itämainen sydän yhdistyy kauniisti pohjan santelipuuhun. Olen huomannut miehen tarttuvan tähän tuoksuun usein, sen verran mitä hänen makuaan tunnen, luulen, että itämainen suitsuke ja makea vanilja tekevät tästä yhdessä sellaisen, mikä häntä tuoksussa koukuttaa. Voisin itse suositella tuoksua jopa naiselle, joka pitää hieman miehekkäämmistä tuoksuista. Parfymisteina ovat toimineet Nathalie Lorsson, joka on toiminut nenänä mm. myös Boucheronin suosikkituoksulleni Place Vêndomelle, sekä Aurelien Guichard joka on mm. Michael Korsin Wonderlustin takana. Tuoksu on EdT. Kesto iholla on työpäivän verran eli n. kahdeksan tuntia.


THIS IS HER!

Siinä missä This is him! on todella täyteläinen, tumma ja itämainen, naisille suunnattu This is her!* onkin sitten kaikkea muuta. Tuoksua kuvaillaan lehdistötiedotteessa itämaiseksi, mutta minun nenääni se ei sitä paljoakaan ole. Nämä ovatkin makuasioita. Tuoksu on nenääni sensuelli ja elegantti. Se alkaa ihastuttavalla jasmiinin kukkaisuudella, jatkuu pehmeällä vaniljalla sekä lempeällä kastanjalla, jotka yhdistyvät pohjan maanläheiseen santelipuuhun. Siinä missä miesten tuoksu ei ollut mielestäni hirveän uniikki, niin tämä sen sijaan on. Tuoksu on harvoja käyttämiäni, jossa on osattu taidokkaasti yhdistää kukkaisuus, makeus ja metsäisyys samaan pakettiin niin, että tuoksu on silti säilyttänyt naisellisen sensuellin otteensa. Parfymisteina ovat toimineet Sidonie Lancessaur, joka on tehnyt tuoksuja mm. Cresille, sekä Michel Almairac, joka on toiminut nenänä monille Chloèn, Guccin ja Burberryn tuoksuille. Tuoksu on EdP  ja voimakas luonteinen, enkä suosittele laittamaan tätä kuin yhden suihkauksen. Kesto on loistava, itselläni yli kymmenen tuntia.


Oletteko ehtineet tuoksutella Zadig & Voltairen uutuuksia?

Maahantuojalta löytyy myös omat Facebook-sivut, jossa on usein kivoja tuoksuarvontoja. Kurkkaa Tuoksun taika täältä.

Suositushinnat:
THIS IS HER! EdP 30ml, 50€
THIS IS HER! EdP 50ml, 65€
THIS IS HIM! EdT 30ml, 47€
THIS IS HIM! EdT 50ml, 62€


*Tuoksut PR-näytteitä, saatu maahantuojalta.
 1. Pidin näistä molemmista kovasti! This is him toimi omalla ihollani mainiosti ja oli jopa aika naisellinen. This is her:iä en ole vielä kokeillut kuin paperiin. Sekin vaikutti lupaavalta. :) Ihanat kuvat!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse just postausta tehdessäni, tuoksuttelin This is Himiä ja mietin siinä samalla, että hitsit, tätä voisin melkein käyttää itsekin, siis minä kukkaistuoksujen ystävä. :D Vanilja ja suitsuke tekevät siitä todella myös naiselle menevän. Kiitos. <3 Her on ehdottomasti itsellä parempi iholla, paperissa ei tehnyt kovinkaan suurta vaikutusta, mutta iholla, ihana!

   Poista
 2. Tykkään molemmista ja mieskin tykkää omastaan. On kyllä hyvin vahvat tuoksut, vaikka tavallaan tuo naistenkin tuoksu on raikas. Eli pieni määrä riittää. Tuoksun kesto on aivan omaa luokkaansa. <3 Hienot kuvat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, paperilla naisten tuoksu on tosi voimakas, mutta iholla pehmeämpi. Miesten on omaan nenään todella tasapainoinen. Kestot on molemmissa loistavat. Kiitos. <3

   Poista
 3. Ooh, molemmat kuulostavat ihanilta! Täytyy käydä nuuhkuttelemassa, kun osun kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tuoksutella molemmat, veikkaan, että voisit pitää jopa tuosta miestentuoksusta itselläsi. :)

   Poista
 4. Kävin tuoksuttelemassa Kicksissä ja tykkäsin. Ei minustakaan tuosta kovin itämaista tuoksua saa mieleen. Mutta on tuoksu jonka voisin ostaa itsellenikin :)
  Ihanaa viikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minustakaan naisten tuoksussa ole oikein mitään itämaista omaan nenään, miesten tuoksu taas on ihan selvästi itämainen, mutta pehmeä sellainen.

   Ihanaa viikkoa S sinnekin!

   Poista
 5. Meillä annoin nämä tuoksut nuorelle parille ja olivat tohkeissaan:) Ei sen puoleen, olisin voinut itsekin käyttää ja mieskin olisi voinut ehkä tykätä. Mutta kun sillä on niin vahvana se Boss tai Kouros ja muut ei kelpaa, niin yritä siinä sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti olivat. :) Teillä on sitten miehellä tarkka maku, onneksi tuo oma puolisko on yhtä vaihtelunhaluinen kuin itsekin.

   Poista
 6. Näitä täytyy käydä tuoksuttamassa! Ja hihhii, huomasin, että vaikka minimalisti olenkin, niin mun makuuni pullot ovat liian minimalistiset :D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives