Kesä tuli takaisin – DKNY Nectar Love


Kesä ja aurinko ovat tulleet akaisin, oli ensi ajatukseni, kun nuuhkaisin DKNY:n Nectar Lovea*. Toinen ajatus oli, että mitä ihmettä, mehiläisiä, mutta tämä ei olekaan Guerlainia. Näin mahtavasti Guerlain on onnistunut markkinoimaan itsensä yhteen mehiläisten kanssa. Eikä tietenkään suotta, sillä brändi kehitteli ensimmäisen ikonisen The "Bee" Bottlensa vuonna 1853. 

Koen, että Donna Karan on ottanut mielestäni jopa pienoisen riskin, ottaessaan mehiläiset hyvin vahvana osana uutta tuoksupulloaan, koska yhtymä kilpailijaan on ainakin kosmetiikkaharrastajille selvä. Ymmärrän miksi näin on tehty, koska mehiläiset kuvaavat mitä parhaiten sitä, mitä pullon sisältä löytyy. Kun vihdoin pääsin mehiläisajatuksesta ylitse, on pakko todeta, että Nectar Love on omaan nenääni paras DKNY-tuoksu, mitä tähän mennessä on tehty. 


Nectar Love on kukkais-hedelmäinen tuoksu gourmand-vivahteilla. Siinä on jotain vastustamatonta ja koukuttavaa. Pullossa onkin haluttu hakea juuri tuota fiilistä, kun mehiläinen kohtaa auringossa kukkivan kukan, jota se ei voi vastustaa.

Alkutuoksussa keltaista freesiaa, mehukasta mandariinia, valoisan kirpeää greippiä, makeaa nektariinia ja aurinkoista "solar salicylatesia". Siinä missä alkutuoksu on hedelmäinen, mehukas ja aurinkoinen, on sydäntuoksu klassisen kukkainen: jasmiinia, appelsiinin kukkaa ja kieloa. Pohjatuoksu antaa tuoksulle ripauksen gourmandia: makean pehmeää ja kermaista vaniljaa, myskiä,  mehiläisvahaa, seetriä ja nerolia. 

Kuten alussa totesin, tuoksu vie minut suoraan kesään ja aurinkoisiin kesäpäiviin. Se on pehmeä, aurinkoinen ja jotenkin lämmin sekä turvallinen. Tämä tulee olemaan se tuoksu, johon tulen varmasti kietoutumaan usein pimeinä syysiltoina, sillä silmänsä sulkemalla voi melkein haistaa kesän. Mehiläisvahan tuoksun löytää nenäni helposti, samoin puraisun nektariinia ja kesän auringon. Vanilja ja myskinen vivahde ovat myös selkeästi esillä. Melko eleganttina tuoksuna sopii mielestäni hyvin käytettäväksi ympäri vuoden niin päivä- kuin iltatuoksunakin. Kesto ihollani on kahdeksisen tuntia. 


Oletteko tuoksutelleet Nectar Lovea? Mitä piditte?

Suositushinta:
DKNY Nectar Love 30ml, 49€
DKNY Nectar Love 50ml, 67€

*Tuoksu PR-näyte, saatu blogin kautta. 1. Ihan mielettömät kuvat <3 Olen tuoksutellut Kicksissä ja mielestäni tämä on aivan huippuihana tuoksu, hunaja on selvästi mm. aistittavissa. Omaan tuoksunenään paras DKNY tuoksu, jos tämä joskus tulee aleen vaikka, saatan ostaa, vaikka tuoksuja on. Pullo pikkumehiläisineenkin on niin kaunis.

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tuoksu on kyllä loistava, jotenkin kun DKNY:lta osaa odottaa niitä omppuja, mutta tämä onkin sitten jotain muuta, vaikka omenapullo kyllä kertoo keneltä tuoksu tulee. ^_^

   Ihanaa sunnuntaita Tiia. <3

   Poista
 2. Mielettömän kauniit kuvat! Käyn tätä taatusti testaamassa, ihan jo kauniin pullon vuoksi. En olekaan vuosiin käyttänyt Donna Karanin tuoksuja, tämä kuulostaa lupaavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pullo on todella hurmaava, musta ihan loistava tuollainen tyylitelty omppu, että tietää mistä firmasta on kyse, vaikka tämä ei DKNY:n kuuluisia ompputuoksuja olekaan vaan ihan omanlaisensa ja erilainen. <3

   Poista
 3. Kivan kuuloiset tuoksunuotit tässä ja tosi upeat kuvat oot ottanut :) ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosi kiva, tykkään, että tuoksu on aika klassinen, mutta siinä on kuitenkin oma "jujunsa". ^_^Kiitos!

   Poista
 4. Pullo näyttää ihanalta. Täytyy ainakin tuoksutella.. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on yksi kauneimmista, mihin olen vähään aikaan törmännyt. :)

   Ole hyvä, luulen, että voisit pitää tästä, mitä makuasi tunnen. ^_^

   Poista
 5. Kuulostaa ihanalta tuoksulta. Tuo pullo on upea. Olen käyttänyt muutaman vuoden aikana pari palloa DKNY:n tuoksuja, mutta tätä en ole vielä nuuskutellut.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nectar Love on aika erilainen DKNY-tuoksu, mikä on musta kiva, että tekivät jotain erilaista pitkästä aikaa. ^_^

   Rentoa su-iltaa Outi! <3

   Poista
 6. Upeat kuvat <3 Tuo pieni mehiläinen on niin symppis, mutta ymmärrän kyllä riskin Guerlain mielleyhtymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Se on, mielleyhtymä on kyllä kosmetiikkafriikille heti selvä, mutta ei varmaan kuitenkaan useimmille. ^_^

   Poista
 7. Upeat kuvat! <3 Kävin joku päivä tuoksuttelemassa tuota tuoksua ja se oli niin hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tästä kanssa todella paljon, jotenkin tosi tasapainoinen tuoksu.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives