Syvävaikutteista kosteutusta yöksi – Exuviance Deep Hydration Treatment


Exuviance on brändi, joka on itselleni jäänyt jostain syystä aika etäiseksi. Olen bloggaajana toki päässyt tilaisuuksiin, jossa olen kuullut brändistä enemmän ja käyttänyt jopa joitakin heidän tuotteitaan, mutta jonkinlainen aita minun ja brändin välissä on ollut. Se kyllä kiinnostaa minua, mutta jostain syystä en ole sille liiemmin sen enempää lämmennyt, kunnes vihdoin tuli vastaan tuote, joka sai minut innostumaan enemmän ja josta halusin ehdottomasti vinkata teillekin. 

Exuviance on lääketieteellisesti kehitetty ihonhoitojärjestelmä. Brändi lupaa, että tuotteet ovat tehokkaita ja tehokkuutta on saatu aikaan mm. alfa- ja polyhydroksidihapoilla. Lisäksi Exuviance panostaa tuotteidensa kehityksessä uusimpiin tekniikoihin ja innovatiivioihin. Kaikkien tuotteiden luvataan sopivan myös herkkäihoisille. 

Reilu kuukausi sitten ihoni alkoi näyttämään merkkejä pintakuivuudesta ja sen vuoksi kävin ihonhoitotuotevarastoani läpi etsiäkseni iholleni tehokasta lisäkosteutta. Kaapissa käteeni osui viime keväänä lehdistötilaisuudesta saatu Exuviance Deep Hydration Treatment*. Muistin kokeilleeni tilaisuudessa tuotetta kädelle ja tuntuman olleen mukava. Tuli kuitenkin kesä ja silloin ihoni ollessa melko normaali, minulla ei ole tarvetta tällaisille lisäkosteutta tuoville tuotteille niinpä naamio unohtui kaappiin. 


Nyt kuukauden verran tätä käytettyäni 2-3 kertaa viikossa iho tuntuu vahvemmalta ja varsinkin aamuisin naamion käytön jälkeen iho tuntuu erityisen hyvältä. Pintakuivuuskin on hävinnyt miltein kokonaan. Deep Hydration Treatment on syvävaikutteinen kasvonaamio, joka kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Aktiivisina ainesosina on käytetty mm. aminohappoja, kosteuttavaa glyserolia, rauhoittavaa kurkku-uutetta ja laktobionista happoa. 

Tuotteen koostumus on kevyen geelimäistä ja tuoksu on hurmaavasti hieman hedelmäinen. Imeytyy ihoon nopeasti, eikä jätä tahmeaa tunnetta. Tuotetta neuvotaan hieromaan kevyesti iltaisin puhdistetulle iholle. Tämän jälkeen tuotteen pitäisi antaa vaikuttaa viitisen minuuttia, jonka jälkeen päälle lisätään vielä voide. Sitten vain nukkumaan. Naamiota kuitenkin voi käyttää myös normaalin kosteusnaamion tapaan levittäen sen puhdistetuille kasvoille ja antaa vaikuttaa n. 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Mutta niin kuin tiedätte, minun mielestäni tuo on hyvän aineen heittämistä hukkaan, joten olen käyttänyt tuotetta vain öisin. Tämän alle ei kannata parhaan tuloksen saamiseksi laittaa hoitovesiä tai muita seerumeita vaan todellakin laittaa tämä aina ensimmäisenä tuotteena puhdistetulle iholle ja antaa vaikuttaa hetken. Tulos on silloin huomattavastikin parempi. Päälle suositellaan levitettävän Exuviancen omaa voidetta, mutta koska minulla ei sellaista ole, olen laittanut päälle vaihtelevasti Essen Hydro Moisturizeria, Korresin Black Pine -yövoidettaBakelin Nutriremedya tai Lancômen Absolue Precious Cells -yövoidetta. Suositushinta n. 65 euroa, ostopaikat voi katsoa täältä.


Onko Exuviance tuttu? Mitä tuotteita suosittelisitte?

*Tuote saatu goodie bagista. 1. Olen yhdessä lähihoitolassa pyöritellyt Exuviancen tuotteita, mutta en sen enemmän niitä tunne. Joitakin näytejuttuja olen kokeillut, mutta ne eivät jääneet mieleen mitenkään erityisemmin, enkä enää muista mitä ne edes olivat;) Mutta ei koskaan tiedä, vaikka kuinka hullaantuisi, jos enemmän kokeilisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on sitten vähän samanlaista pyöritystä kuin mulla. Olen monesti miettinyt sitä, että niin paljon ihonhoidosta kuin olenkin kiinnostunut niin Exuviance oli sellainen, joka oli pitkään pyörittelyn tasolla. Ei vaan kemiat kohdanneet. :D

   Poista
 2. Ei ole tuttu. en ole tainnut mitään heidän tuotteitaan koettaa. Mielikuva kyllä on että on laadukas merkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mielikuva, lisäksi olen lukenut, että moni on saanut tuotteilla apua iho-ongelmiinsa, joten siltäkin osin kiinnostava. :)

   Poista
 3. On tuttu. Olen saanut apua ruusufinniin kasvovoiteista ja näppyjen päälle laitettavasta hoitovedestä (nimeä en muista). Oon kyllä kovasti tykästynyt tähän sarjaan, mutta aina en vaan raaskisi ostaa, joten käytän muitakin merkkejä. Mutta iho voi ehdottomasti parhaiten Exuviancella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin juttua kirjoittaessani, että joku mun lukija just vähän aika sitten sanoi saaneensa Exuviancen tuotteista apua, mutta se olit sinä! Ihana kuulla, että ovat auttaneet, tuotteet on tosiaan hieman arvokkaammasta päästä, joten ymmärrän, että välillä tulee käytettyä muutakin. :)

   Poista
 4. Täysin tuntematon merkki minulle. Tuo geelimäisyys on sellainen, mistä tykkään. Varmasti kokeilemisen arvoinen yövoide!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamiossa on todella ihana kevyt geelimäinen koostumus silti kosteuttava ja hapot vaikuttaa muutenkin positiivisesti ihon kuntoon.

   Poista
 5. Minä olen näihin myös ihastunut ja nytkin olen vallan tässä viime päivinä useimmin tarttunut juuri Exuviancen voiteisiin. Saattaisit tykätä tuosta SkinRise bionic tonic lapuista, joilla aamuisin herätellään iho:) Se on ollut mulla nyt sellainen ihana aamuherätys, kasvoveden tilalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että on muitakin! Pitää laittaa nuo laput korvan taa. ^_^

   Poista
 6. Mullekin tää merkki on jäänyt tuntemattomaksi, ehkä hankintakanavansa takia? Mutta tää naamio kuulostaa ehdottomasti tutustumisen arvoiselta! Ja olen pistänyt merkille, että moni happoja sisältävä tuote toimii parhaiten paljasta ihoa vasten, kosteuskerros ihon ja tuotteen välissä vaan jotenkin heikentää tehoa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti hankintakanavat hieman vaikeuttaa tutustumista. Juuri toihan siinä on, että tehot heikkenee, siksi Bakelin Malicin pitää levittää ensin ja sitten vasta muut päälle, vielä kun jaksais odottaa sen 20 minuuttia, mutta itsellä ei taida pinna kestää niin pitkään. :D

   Poista
 7. Tuo firma aloitti sen alkuperäisen aha-kuorintojen buumin. Mietojen happokuorintojen lisäksi aurinkovoiteet ovat hyviä, pesuaineet mietoja. Kuoriva vartalovoide on hyvä talvituote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mielenkiintoista uutta tietoa, että juuri Exuviance on ollut se, joka on aloittanut aha-kuorintojen buumin, kiitos. :)

   Poista
 8. Exuviance on yksi ihanan Skincity-nettikaupan merkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tolla näyttäisi olevan muutenkin hieman vaikeammin saavutettavia brändejä kuten Verso Skincarea, Paula`s Choicea, Peter Thomas Rothia... :)

   Poista
  2. Verkkokaupan omistaja todella palaa asiansa puolesta ja haalii sinne parhaat merkit :) ja asiakaspalvelu ja pakkaaminen on 10/10! Viikonlopputarjouksissa ja joulukalenteri-uutiskirjeessä saattaa olla tietyt merkit -25% tai jopa enemmän. Oon käyttänyt tätä nettikauppaa kyllä kaikista eniten.

   Poista
  3. Hyvä tietää, taidankin laittaa uutiskirjeen tilaukseen. ^_^

   Poista
 9. Olen jotain tämän tuotesarjan tuotteita käyttänyt. Yksi mielenkiintoinen on sellainen "kupliva" naamio. Se on aika jännä iholla. Alkaa hetken päästä kuplimaan :) Se on ihana tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi monet tykkää just siitä kuplivasta naamiosta, itsellä ei kokemusta. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives