Syksyn mielenkiintoisimmat meikkivoideuutuudet


Syksy on tuonut tullessaan monia mielenkiintoisia meikkivoideuutuuksia. Ehkä isoimman muutoksen teki Sensai, joka uusi täysin koko meikkivoidekokoelmansa primereistä lähtien. Olen ehtinyt testaamaan kesän ja syksyn aikana neljää hyvinkin erilaista uutuutta, joista yksi nousi ehdottomaksi suosikikseni. Arvaatteko mikä?

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.


Sen verran vielä sanon kaikille innokkaille, että YSL:n ja bareMineralsin meikkivoiteet tulevat näkymään vielä tämän vuoden aikana kasvoilla postauksissa täällä blogissa, mutta tässä jutussa ensifiilikset niistäkin. 

bareMinerals BarePro Performance Wear Liquid Foundation SPF 20 – Meikkivoiteessa on juuri sellainen ohut kermainen juokseva koostumus, josta yleensä pidän eniten. Tuote lupaa ikäänkuin "hengittää" iholla 24 tuntia ja siihen onkin lisätty mm. papaija-entsyymejä, jotka parantavat ihon rakennetta. Brändi jopa lupaa, että jos tämän kanssa nukkuu, siitä ei seuraa iholle tukkeutumista yms. Lupaa kestää hikoilua, lämpöä ja kosteutta. Lopputulos on luonnollisen matta (brändin mukaan full coverage), ei siis ihan matta vaan iho jää hieman sellaiseksi eläväpintaiseksi. Itse en välttämättä tarvitse edes puuteria päälle, mutta lisäsin kuitenkin aina t-alueelle. Täysin peittävää jälkeä tällä ei mielestäni saa edes kerrostamalla vaan lopputulos on puolipeittävästä-peittävään. Ihon pitää olla hyvin kosteutettu tai tämä tuntui pintakuivalla ihollani kuivahkolta. Parhaan jäljen sain siveltimellä tai sormin. Pysyi iholla hyvin, mutta päivän loputtua rasvoittuvimmalta kohdalta nenänpäästä tuote oli hieman kulunut pois. Kesti myös tihkusateen, mutta hikilenkkiä en tämän kanssa ole ehtinyt kokeilemaan. 

Kenelle?

Peittävyyttä hakevalle, seka- ja rasvoittuvalle iholle, kaiken ikäisille. 

Sensai Flawless Satin Foundation SPF 20 – Kaikista näistä lempparini, kunhan opin ensin oikean levitystavan. Myönnän, että ensin meinasin jopa hermostua tämän kanssa. Tätä meikkivoidetta ei kannata levittää meikkimunalla, sillä ainakin beautyblender tuntui jotenkin nappaavan tuotteen irti iholta ja lopputulos oli laikukas, jos erehdyin koskettamaan sienellä kasvoja samasta kohtaa useamman kerran. Ehdottomasti parhaiten levitys onnistuu siveltimellä, jonka jälkeen taputtelin tuotetta vielä sormin lisää alueille joihin halusin enemmän peittoa. Kuivahtaa melko pian, joten levityksen kanssa pitää olla nopeahko tai tuotteen levitys on työlästä. Meikkivoiteessa on kevyen voidemainen koostumus ja siihen on lisätty valoa heijastavaa puuteria. Lopputulos on puolipeittävä, mutta todella luonnollisen kaunis. 

Kenelle?

Heille jotka tykkäävät levittää meikkivoiteen siveltimellä, pientä peittoa hakeville, luonnollisesta lopputuloksesta pitäville. Kaiken ikäisille. 

Sensai Luminous Sheer Foundation SPF 15 – Ohut melkein vesimäinen koostumus. Mukana valoa heijastavaa puuteria. Kerrostamalla tuloksesta saa hieman peittävämmän, mutta nimensä mukaisesta tämä on sheer ja antaa oman ihon kuultaa alta kauniisti luonnolisena läpi. Täydellinen meikkivoide kesällä, kun en halua kovinkaan paljon peittoa. Ohuen koostumuksen omaava tuote levittyy kasvoille parhaiten ihan sormin. Koin, että beautyblender imaisi ohutta tuotetta liikaa, joten sormin levitettynä lopputulos oli paras. 

Kenelle?

Seka- ja kuiva ihoisille, ikääntyvälle iholle, luonnollista lopputulosta haluaville.

YSL All Hours Liquid Foundation – Takuulla tämän syksyn puhutuin meikkivoide. Lupaa matan lopputuloksen ja virheettömän ihon. Tällaisten tuotteiden kanssa pintakuivalla iholla on todella tärkeää, että pohja on todella hyvin kosteutettu ja alla kannattaa käyttää vielä mahdollisimman kosteuttavaa primeriä, että tuotteen saa toimimaan, muuten tämä kyllä pakkaantuu helposti ihon kuiviin kohtiin. Lisäksi en suosittelisi tuotetta kovinkaan ikääntyneelle iholle, sillä se kertyy valitettavan helposti juonteisiin. Yhtenä kertana en muistanut laittaa silmieni alle Smashboxin Under Eye Primeria ja tulos oli katastrofi, sillä tuote näytti jopa sellaiset rypyt silmieni alla muutaman tunnin päästä, joita en tiennyt siellä edes olevan. :D Kosteutin ihoni alle niin, että pakkasin alle kolme kerrosta hoitovettä, seerumin ja ohuen voiteen, jonka päälle lisäsin kosteuttavan primerin. Näin ihoni oli tarpeeksi kosteutettu, eikä meikkivoide pakkaantunut kuiviin kohtiin. Koitin kuitenkin yhden kerran laittaa kokeilun vuoksi alle vain seerumin ja voiteen. Leuan alueeni on hieman kuivempi kuin muu kasvojeni iho ja siinä kohtaa oli näkyvissä muutaman tunnin päästä hieman sellaisia kuivahkoja kohtia. Ei mitään pahoja, mutta lopputulos ei ollut yhtä nätti ja tasainen kuin kunnon kosteutuksella. Lopputulos on todellakin matta (ei kuitenkaan tunkkainen) ja All Hours pysyy koko päivän, paitsi nenänpääni hieman kiilsi ja meikkivoide oli hivenen kulunut pois kymmenen tunnin jälkeen, muuten pohja oli täysin moitteeton, vaikka olin kävellyt tihkusateessa. Blurraa hyvin ihohuokosia. Itse en kuitenkaan normaalisti tykkää ihan näin peittävästä, joskin "melko" luonnollisen lopputuloksen antavasta meikkivoiteesta. Joten tämä jää itselläni käyttöön juhliin tai niihin päiviin, kun iho epäpuhtauksien takia tarvitsee enemmän peittoa. Lisäksi tämä hapettui ihan vähän ihollani, ei paljoa, mutta sen verran että eron huomasi. Beautyblenderilla levitettynä lopputulos on kiva ja aavistuksen kuulas, mutta Artisin harja teki minusta vielä kauniimpaa jälkeä, joskin bb:a vieläkin peittävämpää. 

Kenelle?

Nuorehkolle rasvoittuvalle- ja sekaiholle, peittoa haluaville. 


Millaisesta meikkivoiteesta pidätte? Oletteko kokeilleet mitään näistä syksyn uutuuksista?

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta. 1. Näitä en ole kokeillut. Tykkään luonnollisen pinnan jättävistä meikkivoiteista. Sellaisista, joitka eivät ole liian paksuja ja joita on helppo levittää. Peittävyyttä tarpeeksi muttei liikaa. Hyvä pysyvyys. Ei saa tehdä kasvoista öljyisen näköistä. Siinä muutama kriteeri. :) Seuraavaksi meinasin kokeilla Shiseidon Synchro Skiniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on oikeastaan aika samat kriteerit kuin sulla! Shiseidon Synchro on mulla sellainen ihan kiva meikkivoide ei mikään super, se vajoaa itsellä helposti huokosiin, jos ei ole kunnon primeriä alla. Mutta sitten lopputulos on nätti.

   Poista
 2. Tykkään peittävistä mutta luonnollisista meikkivoiteista, ja siinäpä on välillä pähkinä purtavaksi. :D Mutta muutama suosikki on jo löytynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt heitit kyllä todellisen pähkinän! :D Koska varmasti monene full coveragea käyttävän mielestä toi YSL on just luonnollinen, mut niin tohon juttuun kirjoitin tällaisesta heleästi ihosta pitävälle, se on vain "melko" luonnollinen, koska peittävä ei usein enää näytä sellaiselta omalta iholta vaan on liian "täydellinen", varmaan just sellaista haet, ettei noin olisi. :D Mä muuten saan aika sellaisen päätöksen Absolutionin meikkivoiteella, se on paksua ja kerrostamalla peittää hyvin, mutta ainoa millä sitä edes kannattaa levittää on bb.

   Poista
 3. Mä tykkään peittävistä meikkivoiteista, mutta en tietenkään sellaisista, jotka tekevät luonnottoman panssarin naamalle;)
  Youtubesta olen katsellut muutaman arvion YSL:n meikkivoiteesta, eikä sitä tosiaankaan suositella ikäihmisille. Jos muistan oikein, siinä on alkoholi aika korkealla incissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YSL:n meikkivoiteeseen pitää olla kyllä sileähkö iho ja kuivaihoisen ei kannata edes yrittää. Itsellä toimii kunhan kosteutan ja laitan primeriä silmien alle. Silti tulos on omaan makuuni jopa liian siloteltu. Toimii kyllä juhlameikissä ja silloin kun tarvin peittoa hyvin. Mutta ei sellainen tulos, mitä haen jokapäiväiseen meikkiin.

   Poista
 4. Mä veikkaan, että taidat tietää millaisista meikkipohjista tykkään 😊 Keveys on yksi asia, mitä arvostan. Ja luonnollinen lopputulos!

  Mä jotenkin aavistin, että YSL ( he, ennakoiva tekstinsyöttö ehdotti GSM..😅) on pintakuivalla iholla kenkku 🤔Oot varmaan muuten kokeillut sitä merkin valomeikkivoidetta, mitä oot siitä tykännyt? Aina välillä mietin, että pitäisi kokeilla sitä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GSM... millä vuosituhannella se tekstinsyöttö elää? :D Olen kokeillut sitä vanhaa versiota, en uutta. Se on tosi kiva, mut jotenkin sekään ei ollut ihan nappi mun iholla. Siis ei tullut sellaista mihin olisi tarttunut päivittäin, pitäisi tosin kokeilla se uusi versio istuisko se nätimmin iholla.

   Poista
 5. Ysl:n meikkivoide on tyttärellä käytössä, kehui sitä maasta taivaisiin.
  Mukavaa torstaita sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että just nuoremmat tykkää siitä. :)

   Mukavaa torstaita Outi!

   Poista
 6. Tuo YSL:n All Hours - meikkivoide kiinnostaisi kovasti. Projektina on vain meikkivarastojen tyhjennys, joten pitäisi malttaa olla ostamatta :D Kirjoittamasi perusteella vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.

  -Mikaela
  www.inhimillinenturhamaisuus.di

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella hyvä jos hakee peittävyyttä, varsinkin juhliin yms. sopii hyvin, koska siinä ei SPF:aa niin näyttää kuvissa hyvältä. Sama projekti täällä menossa koko ajan ja jatkuvasti, varsinkin ihonhoitotuotteet tuottaa itselle hieman tuskaa. :D

   Poista
 7. YSL on mua kiinnostanut, vaikka joskus koen työlääksi levittää erittäin mattaisia meikivoiteita. Ihon pitää olla todellakin kosteutettu tai muuten lopputulos on helposti läikikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää, varsinkin jos on vähänkään pintakuiva iho niin ei toimi, jos ei ole eka imeyttänyt hoitotuotteita montaa kerrosta alle.

   Poista
 8. Hitsiläinen, mikään näistä ei siis ole mua varten. Haluan Ihan Oikean Meikkivoiteen, en BB- tai CC-voiteita, mutta hyvää on vaikea löytää. Kaipaan peittävyyttä ja pysyvyyttä, mutta näitä saa vain rasvoittuvalle iholle. :-( Kuivan ihon meikkivoiteita on juupelin vaikea löytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopas muuta, toi on oikeasti todella ongelma. Lupaan vinkata heti, jos vastaan kävelee peittävä ja pysyvä meikkivoide, joka soveltuisi myös kuivalle iholle.

   Poista
 9. Jos kehtaisin ostaa taas uuden meikkivoiteen niin ehdottomasti haluisin Sensain Luminous Sheer Foundationin <3 Tykkään luonnollisuudesta ja peittämistä ei ole paljoa. Mulla on mennyt (taas) ohi, et Sensai on pistänyt meikkivoidevarastot uusiksi :D Tällä viikolla korkkasin Guerlainin Lumiere-jotain (muistaakseni) käyttöön ja se onkin hyvä tuote, ehkä kuitenkin liiankin peittävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella kevyt, melkein kuin vettä, mutta kerrostamalla saa hieman peittävämpää. Se on kuin oma iho, mutta hieman parempi. ;)

   Poista
 10. Yleensä en kiinnostu näin selektiivisistä meikkivoiteista, mutta All Hoursia oon odottanut innolla! Se on saanut niin paljon kehuja ja erityisesti rasvaisemman ihotyypin omaavilta (eli sopii mulle) :) Siitä täytyy käydä hakemassa testeri..!

  Tuota Bare Mineralsia on myös kehuttu, sekin voisi olla kiva testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii varmasti todella hyvin rasvaiselle, koska pintakuiva ei kestä sitä ilman, että kosteuttaa ensin todella hyvin. :) Bareminerals sopii kanssa varmasti, peitto on musta kevyempi kuin YSL:ssa, vaikka full coverage sanotaan olevan, sekin tuntuu mun iholla äkkiä kuivahkolta, joten sillä perusteella rasvoittuvampi iho varmasti pitää siitäkin. :)

   Poista
 11. Mielenkiintoinen postaus! Bareminerals kiinnostaa kovasti, täytyy varmaan kokeilla miltä se tuntuu omalla iholla. Kamalan vaikeaa löytää hyvää meikkivoidetta, johtuu varmaan valtavasta merkkien valikoimasta ja niiden meikkivoide-arsenaalista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoiteita on kyllä paljon, mutta sitten jopa itsellä vaikka ei ole ihan lumikki-ihoa, ei välttämättä löydy sopivaa sävyä. Vaaleimmat sävyt saattaa usein olla punapohjaisia ja oma iho on keltapohjainen, joka asettaa usein haasteita.

   Poista
 12. Näitä lukiessa tuli hieman sellainen fiilis, että tuo Bare Minerals voisi sopia hyvin omalle iholle. Tämän hetken lemppari on kyllä Shiseidon meikkivoide, mutta vaikea sanoa Sensain meikkivoiteista, kun en ole vielä testannut. Niiden purkit vetoaa eniten silmään, uskomattoman tyylikkäät.

  Ihanaa viikonloppua Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, että tykkäisit tosta bareMineralsista, sen jälki on sellaista mistä sä tykkäät, peittävä, mutta ei liian. Sensain uudet pakkaukset on musta upeat ja todella onnistuneet, ylellisemmän näköiset minusta kuin ne entiset. :)

   Rentoa viikonloppua Tiia! <3

   Poista
 13. Jaa-a, kyllä kuulostaa hieman haastavalta, että mikä olisi se itselle sopivin. Välillä kyllä tuntuu, ettei mikään toimi ja rypyt ja varsinkin sibeliusjuonne korostuu turhankin selkeästi. En tosin ole näihin saanut mitään näppituntumaa, mutta luotan kokemuksiisi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on niin kaunis iho, että tykkäisit varmasti noista molemmista Sensaista, varsinkin tosta paksummasta, kun siinä on hieman tiukempi pysyvyys. ^_^

   Poista
 14. Mielenkiintoisia uutuuksia!
  Olisiko sinulla suositella hyvää meikkivoidetta viisikymppiselle kuivalle iholle. Haluaisin hyvän peittävyyden mutta en maskimaisuutta. Pidän kuultavuudesta mutta haluan tuotteen pysyvän paikallaan pitkänkin päivän. Pidin todella paljon Biothermin CC- voiteesta mutta siinä sävyvalikoima on niin pieni, ettei itselleni sopivaa niistä löydy. Estee Lauderin Double Wear Light taas oli minulla kauhea! Jo puolenpäivän aikaan olin varma, että kasvoni halkeavat kosteuttavasta hoitonesteestä, kosteuttavasta seerumista ja tuhdista voiteesta huolimatta.
  Kivaa viikonloppua!
  Adele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biothermin CC-voide on ehdoton oma lemppari, sitä olisin suositellut, jos et olisi sanonut. Mulle ehdottomasti paras peittävä, koska ei tunnu liian kuivattavalta. Sävyvalikoima on tosiaan surkea niin kuin CC- ja BB-voiteissa yleensäkin. :( Toinen lemppari on Elizabeth Ardenin Flawless Finish, ei ole kyllä ihan niin peittävä kuin Biotherm, mutta tässä on jännää se, että tuo meikkivoide on parhaimmillaan iholla oikeastaan vasta muutaman tunnin jälkeen, joten pysyvyys on hyvä. http://keyword-love.blogspot.fi/2014/03/pink-pink.html EA sopii loistavasti juuri mielestäni myös vanhemmalle iholle.

   Poista
 15. Ai että,nyt himottelen tota YSL:ää entistä enemmän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan loistava juhlameikkivoide, mutta alle kyllä pitää iho kosteuttaa kunnolla, jos on vähänkin kuivuutta.

   Poista
 16. Tätä All Hours -meikkivoidetta mun tekis mieli testata ihan ehdottomasti. Tällä hetkellä testijonossa on kuitenkin niiiin monta, etten taida uskaltaa sitä itselle vielä hommata :D TOki jos pr -näytteenä tulisi niin hyppisin riemusta!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YSL:n meikkivoide on kyllä hyvä, itselle arjeksi liian peittävä, mutta juhlameikkipohjaksi ihan täydellinen, jos pohjan kosteuttaa kunnolla. :)

   Poista
 17. Hei Jonna!

  Mitkä sävyt sinulla on noista Sensain meikkivoiteista? Ostin laivalta myyjän suosituksesta sävyt LS203 Neutral beige ja luotin siihen, että menee nappiin. No ei mennyt, ihan liian tumma ja keltainen. Nimenomaan sanoin, että ei saa keltainen pohja missään tapauksessa. Mielummin neutraali. Kyllä harmittaa ja myyjä vielä kokeili sitä mun omalle iholle. Onkohan Light beige 101 vaalein sävy? Ja se taitaa olla punapohjainen. Tykkäsin muuten tuosta peittävämmästä meikkivoiteesta ja haluisin siitä nyt vaan oikeamman sävyn. Huonosti löytyy värisävyjen vertailua mistään netistä.
  Mahdatkohan vastata näin vanhan postauksen kommenttiin enää?

  Anne R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaanhan minä, tietenkin! ^_^

   Mulla on Sensain peittävämmästä 102 Ivory beige ja se on aivan hivenen keltapohjainen ja on mulle täydellinen sävy, koska mullahan on lämmin ihon sävy. Mietin, että oliskohan 202 Ochre Beige neutraalimpi? Mutta onko liian vaalea? Toi 102 on siitä jännä, että keskitalvella se on aavistuksen mulle liian tumma ja sit taas loppukesästä liian vaalea, mutta keväällä, alkukesällä ja loppusyksystä hyvä sävy. Sen mitä löysin, niin netistä kuvista 103 Sand Beige näyttäis kylmimmältä kaikista, mutta toi Echre Beigekekään ei ole keltaisimmasta päästä, kokeilisin sinuna jompaa kumpaa noista kahdesta.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives