TOP5 Parhaat kasvoöljyt


Tähän vuodenaikaan ehdoton huipputuote ihonhoidossa ovat erilaiset öljyt. Ajattelin jakaa teille omat Top5-suosikkini. Joukossa on todella edullisia, mutta myös hieman hintavampiakin tuotteita. Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy ehdottomasti parhaat edulliset öljyt, jos sellaista etsitte. Itsehän levitän tätä nykyä öljyn vasta viimeisenä hoitotuotteena iholle eli alle tulevat niin seerumit kuin voiteetkin. Paras lopputulos tulee, kun painelet tai taputtelet öljyn lopuksi iholle. 


Evolve Miracle Facial Oil* 35,90€/30ml – Evolve on sarja, jossa on loistava hinta/laatusuhde, niin myös tässä öljyssä. Kosteuttava kasvoöljy sisältää luonnollista retinolia luomulaatuisesta ruusunmarjaöljystä, sekä antioksidanttipitoista arganöljyä. Tuotteessa on ihana tuoksu, jossa yhdistyy ruusu ja pieni vaniljaisuus. Sopii kaikille ihotyypeille ja vegaaneille.

Melvita Rose hip oil* 30,95€/50ml – Jos Evolvessa oli hyvä hinta/laatusuhde, niin Melvitassa se on vieläkin parempi. En tiedä saanko ikinä käytettyä tätä 50ml:n pulloa, jos en ala käyttämään tuotetta myös vartalolle. Tykkään ensinnäkin todella paljon siitä, että öljy on pakattu pumppupulloon. Luomulaatuinen ruusuöljy antaa iholle kirkkautta sekä kosteuttaa ja elvyttää kuivaa ja väsynyttä ihoa. Tuoksu on melko voimakas, sellainen "luonnollinen". Koostumus on kivan kevyttä ja helposti imeytyvää. Sopii vegaaneille.

Neal´s Yard Remedies Frankicense Oil* 41,95€/30ml – Tuotteessa on hieman yrittimäinen tuoksu, joka takuulla jakaa mielipiteitä. Itse olen valmis antamaan ehkä hivenen tympeää tuoksua anteeksi, koska tuotteessa on kaikki muu kunnossa. Koostumus on mukavan kevyttä ja tuote imeytyy ihoon melkein välittömästi. Sopii erityisesti ikääntyvälle iholle. Suojaa ihoa viimalta ja kylmältä. Sisältää mm. makadamia-, aprikoosi-, risiini-, hamppu- ja frankicenseöljyjä. Sopii vegaaneille.

pHformula Rescue Oil n.70€/30ml – Rescue Oil on kaksifaasinen tuote, joka tuoksuu ihanasti aivan karkilta. Koostumus on kaksifaasisten tuotteiden tapaan ohutta, lähes vesimäistä, joten tuote imeytyy ihoon välittömästi. Öljy auttaa parantamaan kollageenintuotantoa, tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Öljyseoksessa on käytetty mm. argan-, manteli-, jojoba-, seesami- ja oliiviöljyjä. Vesiseoksessa on käytetty alpinia glanga lehtiuutetta, joka on voimakas antioksidantti. 

Verso Skincare Super Facial Oil 149€/30ml – Verson öljyn pakkaustapa on minulle edelleen sellainen, joka herättää ihastusta. Miten ihmeessä kukaan ei ole aikaisemmin keksinyt pakata ohutta öljyä hienojakoiseen suihkupulloon? Kuinka nerokasta. Tuotetta tulee aina sopiva määrä ja koska suihke leviää kämmenelle, on siitä superhelppo taputella öljy ihoon. Sopii kaikille ihotyypeille. Öljy on lähes tuoksuton, joten se sopii myös hajusteherkille. Sisältää Retinol 8 -yhdisteen, joka on Verson kehittämä ja patentoima A-vitamiininjohdannainen. Auringonkukka- ja canolaöljyt suojaavat ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Super Facial Oil vahvistaa ihoa ja vähentää ihon mahdollisia pigmenttimuutoksia. Ihosta tulee pehmeä ja sileä.


Mikä on teidän suosikkiöljy ihonhoidossa?

Ostopaikat:

*Melvita, Elivo ja Neal´s Yard Remedies PR-näytteitä, saatu blogin kautta.


  1. NYRin frankincense öljy löytyy iteltä näytekoossa, mutten ikinä muista käyttää sitä. Täytyisi muistaa ottaa se käyttöön kun pullo ei kuitenkaan ole mikään iso. Pain ruusunmarjaöljyä olen käyttänyt, mutta tilasin nyt vaihteeksi The Ordinaryn ruusuöljyn testiin kun oli edullisempi. 🌹

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa Melvitassa on muuten vähän samanlainen tuoksu kuin Paissa nyt kun sen mainitsit, voi hivenen jakaa mielipiteitä. :)

      Poista
  2. Mulla on nyt pikkaisen ylitarjontaa öljyistä, mutta oon tykännyt etenkin Pain ruusunmarjasta, MOAn ruusunmarjasta ja Atopikin rauhoittavasta kauraöljystä. Tästä etenkin Evolve kuulosti kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Atopikin kauraöljy kiinnostaisi muakin. :) Evolve on ihana ja siinä on kiva tuoksukin. ^_^

      Poista
  3. Mä olen innostunut kasvoöljyistä vasta parisen vuotta sitten, joten mietinkin onko öljyjä ollut ennen näin paljon. Nykyään etenkin luonnonkosmetiikkamerkeillä on omat öljynsä joka tarpeeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan ole, muistelen, että vielä n. kymmenisen vuotta sitten aika harva halus laittaa öljyjä kasvoille, vaikka niiden hyvää tekevät vaikutuksen on ollut tiedossa kauan. :D

      Poista
  4. Minulla on tällä hetkellä käytössä Lumenen tyrniöljy. Imeytyy nopeasti ihoon ja iho tuntuu sen jälkeen ihanan pehmeältä.
    Mukavaa tiistaita sinulle Jonna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kaksifaasinen öljy Lumenelta on tosi kiva, taisin käyttää sitä ekan kerran jo vuosikausia sitten, silloin kun muilla bändeillä ei edes pahemmin ollut öljyjä Lumenella oli tuo tuote. :)

      Poista
  5. Korkkasin eilen käyttöön tuon Evolven, joten en osaa sanoa siitä vielä mitään mutta suosikkini on ollut tähän asti Mossa, se on edullinen ja toimiva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään Mossasta, mutta talvella itselleni jopa liian kevyt. :) Se on mulle sellainen kesäöljy. ^_^

      Poista
  6. En ole toki kaikkia testannut, mutta mielestäni tuo pH-formulan seerumi on just eikä melkein, rakastan sitä ja mikä herkullinen karkkinen tuoksukin siinä on. <3

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on ihana, koska on niin kevyt, kiitos kaksifaasisen koostumuksen ja tuoksu on tosi ihana, vaikka mieto. ^_^

      Mukavaa päivää Tiia! <3

      Poista
  7. Oooh nuo Evolven ja Verson öljyt kuulostaa mielenkiintosilta,Evolve jo tuoksunsakin takia.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on molemmat hyviä, Evolve on budjet-versio, mut jos haluaa panostaa niin suosittelen lämpimästi tota Versoa. :)

      Poista
  8. Eniten tykkään ruusuöljystä ja jojobaöljystä. Merkillä ei ole niin väliä, kun en ole huomannut niissä mitään suurempia eroja. Öljyn pitää olla paksua ja täyteläistä, ohuet lirut ei innosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä Neal`sissa on ehdottomasti paksun koostumus, jos sellaista hakee. ^_^

      Poista
  9. Decleorin neroliöljy on mun suosikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Decleor on jäänyt brändinä itselleni hieman tuntumattomaksi, olen kokeillut kyllä muutamia tuotteita ja ihan tykännyt, varsinkin yhdestä sy-voiteesta, josta olen postannutkin muutama vuosi takaperin. ^_^

      Poista
  10. Ruusunmarjaöljy on omalle iholleni se paras öljy! Himoitsen tuota Versoa ja NYRin öljykin kuulostaa toimivalta. Ja himotuslistalla on myös Bybin öljyseerumi, sen varmaan ostan seuraavaksi kun olen nyt siihen merkkiin rakastunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun iho tykkää kanssa, mutta kyllä sille muutkin öljyt kelpaa. ^_^

      Poista
  11. Evolven öljy kiinnostaa tuoksunsa puolesta - ja toisaalta juuri se saattaisi olla syy, etten sitä pystyisi käyttämään.
    Tuo viimeisen öljyn suihkemaisuus viehättää, mutta sen hinta kyllä on tämän ladyn kukkarolle ihan liikaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksu on mieto, ei mikään tosi voimakas, joten saattaisit sietää sitä. ^_^ Voisi kyllä muutkin brändit kokeilla tuota suihkepulloon pakkaamista, todella kätevä tapa.

      Poista
  12. Mádaralta löytyy mun tämänhetkinen ainut öljy, mutta ehdottomasti haluaisin hankkia jonkun toisenkin ton kaveriksi. Tää postaus oli siis ihan hurjan hyvä ja tuli mulle tarpeeseen! Evolven öljy pitääkin ehkä tilata, se kuulosti todella hyvältä ja mä kun olen aika "vaativa" noiden tuoksujen suhteen niin toi kuulosti siltä osin ainakin parhaalta :D En siis tykkää yhtään sellasesta liian yrttimäisestä tai voimakkaasta tuoksusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei taas öljyissä niin tuoksu haittaa, koska laitan yleensä vain yöksi. :D Mutta ymmärrän hyvin, että jollain voi olla, niin siksi on aina tärkeää näihin kuvailla noi tuoksut miten itse koen ne, niin ihmiset voivat sen perusteella tehdä valintansa. ^_^

      Poista
    2. MACin Sweet Orange & Lavender -öljy, ihan paras <3
      Kiki

      Poista
    3. En olekaan noita MACin öljyjä kokeillut, muutenkin brändin ihonhoitopuoli on jäänyt itseltä hieman heikommalle huomiolle, mutta pitää korjata tilanne. :) Kiitos vinkistä!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives