Marimekko for Clinique


Näin suomalaisittain varmasti yksi tämän vuoden mielenkiintoisimmista yhteistöistä julkaistiin tammikuussa. Marimekon ikonisia kuoseja tulisi näkymään Clinique-sarjan tuotteissa. Cliniquehan on tunnettu energisoivana ja inspiroivana brändiä, joten Marimekon modernia estetiikkaa henkivät väri-iloittelevat kuosit ovat mielestäni kuin tehtyjä sarjan tuotteisiin. 

Marimekon kuosit koristavat Cliniquen uutuustuotteen Pop Plash Lip Gloss + Hydration- huulikiiltoja kahdessakymmenessä sävyssä sekä Cliniquen Best Selling Pop Lip Colour + Primer-huulipunia kymmenessä sävyssä. Huulikiiltojen koostumus on kevyt ja kosteuttava, ne liukuvat huulille ilman tahmaisuutta. Huulipunat ovat voimakkaan pigmenttisiä ja niiden sisältämän "primer"-ominaisuuden vuoksi ne pysyvät huulilla jopa kahdeksan tuntia. Kuvioita löytyy myös Empty Cushion Compacteista sekä Side by Side Empty CompacteistaMarimekko for Clinique-sarjan tuotteet ovat puettuina kymmeneen Annika Rimalan 60-luvulla suunnittelemaan printtiin. Nuo kymmenen printtiä ovat: Papajo, Kukka, Laine, Keidas, Pikku Suomu, Tarha, Klaava, Petrooli, Puketti ja Hedelmäkori. Eri sävyisillä toteutuksilla on saatu aikaan hauskasti mielikuva, että printtejä olisi jopa enemmän kuin nuo edellä luetellut kymmenen. Suomessa Marimekko fo Clinique-tuotteita myyvät Sokos ja Stockmann. Tuotteet ovat Limited Edition. Pääsin tutustumaan helmikuun alussa Suomessa myyntiin tulleeseen kokoelmaan tällä viikolla Marimekon Design Housessa Helsingin Herttoniemessä. Yksi mielenkiintoisimpia kohtia päivässä oli tehdaskierros, jolla pääsi konkreettisesti näkemään, kuinka painokankaita valmistetaan. 

Paikalla oli myös ihanan energinen Florrie White, joka toteutti Marimekon kuoseihin puetuille upeille malleille kaksi erilaista meikkiä Cliniquen tuotteilla. Ihailin varsinkin Florrien taitoa tehdä malleille todella kauniit luonnolliset ja kuulaat meikkipohjat. Florrie on meikannut punaiselle matolle monia julkkiksia mm. sellaisia nimiä Alexa Chung, Kate Bosworth, Emily Blunt ja monia muita sekä tehnyt meikkejä maailman arvostetuimpien muotilehtien kansiin. Kävinkin tilaisuuden jälkeen googlettamassa Florrien töitä ja kaikkia yhdistää juurikin tuo upea "my skin but better" -meikkipohja. Sainkin tilaisuudesta muutaman uuden tipin tuohon rakastamaani kuulaaseen lookiin Florrien tekemisiä seuraamalla. 


Kiinnostaako Marimekko for Clinique-tuotteet? Joko olette käyneet ostamassa oman suosikkinne?


 1. Näitä pitää ehdottomasti käydä livenä hipelöimässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pari punaa ostoslistalla itselläni. Pitää toivoa, etteivät lopu ennen kuin pääsen itse pelipaikalle. :D

   Poista
 2. Ihanaa et oot päässy tällaiseen tilaisuuteen, ja kyllähän se jotenkin koskettaa ku suomalainen ikoni on tehny kaunista yhteistyötä Cliniquen kanssa <3 Kävin jo kotiuttamassa huulikiillon Vino Pop, kaunis luumuinen sävy Laine-korkilla <3 Todella ihanan hillitty väri, pöljänä oon ihaillu ittiäni peilistä ku oon laittanu sitä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuo Laine on yksi mun omia suosikkikuoseja, jotenkin näyttää todella kivalta punien hylsyissä. ^_^ Vaikka kyllä mä punan mukaan ostan, en kuosin. Itse ajattelin pari sävyä kotiuttaa vielä. :)

   Poista
 3. Vähän hiplailin niitä sokoksella. Odotan vielä että tulee ne huulipunat. Miten kaunis pr tilaisuus 😍👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, eikö huulipunat ollut vielä tullut? :/ Pr-tilaisuudessa oli kyllä esteettisesti mietitty kaikki loppuun asti. <3

   Poista
 4. Mä harvemmin innostun le-kokoelmista, mutta toki kotimainen Marimekko kiinnostaisi. Joku voisi ostaa näitä ihan vain koristeeksi, jos ei raaski punia huulille käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti joku ostaa vaan koristeeksi näitä, joku tosi keräilijä, itselle kaikki on aina käyttötavaraa. ;)

   Poista
 5. Haluan kaikki😍😍 oletko yllättynyt😂ihanaa oli myös nähdä. Muiskuja päivään 😘

  VastaaPoista
 6. Olen varmaan ainoa, jota Marimekko ei kiinnosta :'D Tykkäsin beigestä Unikkokuosista siihen asti, kunnes luokanvalvoja tuli jakkupuvussa luokkaan. Siihen loppui sekin innostus #trauma

  Jos täällä on P-K -seudulla asuvia, niin kannattaa kurkata Joensuu Iso Myy Marimekko myymälä (jostain syystä, ainakaan ennen joulua eivät myyneet enää Mariskooleja) ja Kiteellä Marimekko Outlet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mullahan on todella vähän mitään Marimekkoa, yksi peltipurkki, pöytäliina, laukku ja lasinaluset. Siinä on meidän talouden Marimekot, mutta kun yhdistetään kosmetiikkaan, niin minuakin alkaa kyllä kiinnostamaan. :D Mä uskon, että tosta on tullut trauma. LOL

   Poista
 7. Tyylikkäältä näyttää koko tilaisuus ja punat.
  Clinique kyllä on kiinnostaa, mutta täytyy nyt myöntää, että hyvin harva Marimekon jutuissa on saanut sydäntäni sykkimään ja en tiedä mikä siinä on, mutta se ei vain iske:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään todella paljon Marimekon uudemmista kuoseista, niissä on muutamia todella kauniita joukossa. :) Muutenhan meillä ei hirveästi Marimekkoa oli, mutta tää Clinique-yhteistyö on huippu, jotenkin sopivat niin hyvin yhteen. :)

   Poista
 8. Musta tää yhteistyö on loistavaa brändinedistystä ja olin tiedosta tosi iloinen, vaikka mua ei henkilökohtaisesti puhuttele näistä osapuolista kumpikaan. Mun MAC-vinoumat on varmaan jo kaikilla tiedossa ja Marimekko vaan on mun tyylisilmälle jotenkin "liikaa", mut ilolla ja kansalaisylpeydellä silti seuraan tätä yhteistyötä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on sun MAC-vinoumat tiedossa. ;) Ja juurikin toi kansalaisylpeys onkin tässä se juttu, harvemmin saa suomalainen brändi tällaisia yhteistöitä. :)

   Poista
 9. Marimekko for Clinique sopii ihan täydellisesti noiden huulipunien hylsyjä koristamaan. Koko punakokoelma kiinnostaa, koska kuosit on nyt kohdillaan.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii minunkin mielestä :)

   Ihanaa su-iltaa Outi! <3

   Poista
 10. Pakkaukset ovat kyllä UPEAT! En tiedä tulenko kuitenkaan ostamaan näitä, olen tosi huono käyttämään huulimeikkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, varsinkin muutama kuoseista istuu noihin hylsyihin aivan ihanasti. :)

   Poista
 11. Musta on nyt vähän salakavalasti kehkeytymässä Marimekko-tyttö, ja kun kuulin tästä yhteistyöstä, hyvä etten repinyt pelihousujani innostuksesta :D Aion hankkia jonkun huulipunan, MUTTA kun en osaa päättää väriä!! Tai sitä, minkä huulipunahylsyn haluaisin :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, salakavalastihan nää jutut yleensä tapahtuu. :D Joku ihana marjaisa sävy sulle? Onneksi huulipunia on vähemmän kuin kiiltoja, jos huulipunaa aiot? ;)

   Poista
  2. Mä itseasiassa jompaa kumpaa niistä nudeista mietin, mutta pelkään, että jos se jääkin käyttämättä :P Ja punaa joo mietin. Toki kiiltokin voisi olla hyvä veto!

   Poista
  3. Kannattaa kokeilla niitä kiiltoja vaikka kädelle, ne on tosi jänniä, koska eivät ole lainkaan tahmeita. Tosin tän takia en itse kokemut niitä kiilloiksi kovinkaan pitkäkestoisina, aina nopeasti haihtui omilta huulilta, mutta punat on aivan ihania. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives