4.2.2018

Mavala New Look Color's ja ihana Melbourne


En ollut vuosiin käyttänyt Mavalan* lakkoja, koska ne tuntuivat aina lohkeilevan kynsilläni todella nopeaan. Kynsilläni kynsilakkojen kesto priimana on yleensä 5-7 päivää, mutta Mavalat lohkeilivat jo ihan päivän kahden aikana. Mikä harmitti, koska brändillä on minusta lakoissaan aivan ihana sävymaailma ja monia hyvin klassisia sävyjä. Lisäksi tykkään pienistä pulloista, jotka oikeasti saa joskus jopa kulutettua loppuun. Mavalan lakat peittävät yleensä aina kahdella kerroksella ja kuivuvat nopeaan. 

Muutama kuukausi sitten päätin pitkästä aikaa kokeilla vanhaa Mavalan lakkaani, että pysyisikö se paremmin kuin muistin. Laitoin päällyslakaksi Essien Gel Couturen Top Coatia ja ihme tapahtui, lakka pysyi kynsilläni viikon. Voin sanoa, että innostuin Mavalasta pitkästä aikaa uudestaan ja kävin ostamassa kynsilakkakokoelmaani kaksi suosikkisävyäni: St Tropezin ja Osakan

Koska olin vihdoin saanut Mavalaan uuden nosteen, olin innostunut, kun sain maahantuojalta kokeiltavaksi Mavalan uuden New Look Color's-kokoelman lakat*, jotka ovat myynnissä maaliskuun loppuun asti. Minulle tuli näistä sävyistä jotenkin jouluinen olo, vaikka lakat tulivat myyntiin vasta joulun jälkeen vai mitä sanotte? Kokoelmaan kuuluu viisi sävyä, joiden suositushinta on 5,20 euroa/kpl.

25 Copenhagen – vaalea metsänvihreä
26 Seoul – kaunis vaaleahko kupari runsaalta kultaisella kimmellyksellä
27 Munich – klassinen viininpunainen
28 Austin – metallinen hopea
50 Toronto – kirkas karpalonpunainen
51 Melbourne – harmaansävyinen beige kultaisella hohteella


Sävy johon iskin välittömästi silmäni, oli uniikki 51 Melbourne, joka on siis harmaansävyinen beige pienellä kultaisella hohteella. Minulle tulee tästä hyvin vahvasti mieleen valkoinen märkä hiekka. Se näyttää juuri tältä, kun kaivaan rannalla hieman syvemmälle, siksi se saikin sydämeni väpättämään. Sävy, josta tulee mieleen heti muistoja. Lakan kultaiset hiput ovat kuin aurinkonsäteitä, jotka osuvat hiekkaan. 

Lakka peittää täysin kahdella kerroksella ja päällyslakan kanssa, se pysyy viikon kynsillä hyvänä. Tiedän, että toiset katsovat, että apua mitkä tönkkökynnet tuolla on, mutta tällä hetkellä nämä ovat tarkoituksella tällaiset. Olen jo pitkään ollut ihan rakastunut pitämään kynteni näin lyhyinä kuin ne ovat kuvassa. Lyhyyden vuoksi olen arastellut hieman tehdä kynsilakkapostauksia, jos kynnet näyttävät jonkun mielestä hölmöiltä, mutta sitten mietin, että tämä on itseasiassa hyvä malli näyttää, miltä erilaiset sävyt näyttävät hyvin lyhyissä kynsissä. Epäilen, että ei siellä ruudun silläkään puolella ihan kaikilla ole syystä tai toisesta yli sormenpään ylettyviä kynsiä. 


Tänään olisi tarkoitus ottaa päiväunet, koska yöllä on tarkoitus valvoa ja katsoa Super Bowl. Tästä on tullut miehelleni ja minulle joka vuotinen perinne, jos vaan muut aikataulut sallivat valvomisen. Varustaudutaan hyvällä ruoalla ja juomalla ja tuijotetaan urheilua, jota muuten ei seurata ollenkaan. Viime vuonna tuli melkoiset univelat, kun ottelu venyi jatkoajalle, joten toivotaan, että tänä vuonna tulisi ratkaisu jo varsinaisella peliajalla. :)

Oikein ihanaa sunnuntaita!

Onko teillä suosikkisävyä Mavalalta? Katsotteko Super Bowlin?

*Lakat PR-näytteitä saatu blogin kautta.20 kommenttia:

 1. En kyllä minä näe mitään tönkkökynsiä <3 jos kynnet ovat siistit ja huolletun näköiset, siististi lakatut, en näe niissä mitään huonoa. Päinvastoin :) itselläkin on pituus tavallista lyhyempi ja tulee näin talvella olemaankin. Mutta se on vaan oman pään sisällä, ei huvita esitellä hirmu lyhyitä kynsiä vaan tuntuu että lukijat katsoo että ovatpa ne lyhyet :D vaikka itse lukijana en katso muiden kynsien pituutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis lakatuilla kynsillä on oikeasti ihan hirveän suuri vaikutus, mulle ne tekee heti sellaisen siistimmän ja laitetumman olon. :) Pakko uskoa suhun sun teoriaan, koska ne sun kynnet ei kans musta ollut yhtään liian lyhyet, onhan nää omat vielä astettä alaspäin, mut... :D

   Poista
 2. Ihanat Super Bowl katsojat siellä. <3 Täällä on Mavalat hyvin toimineet ja essie gel top coat on vaan paras ihan kaikkeen. Noissa on niin ihanat sävyt, mutta ihan jouluisat ja joulun värejähän täällä rakastetaankin. :)

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolla Essiellä näköjään saa pysymään lakan kuin lakan kauemmin ja hyvä niin, sain mun Mavala-innostuksen takaisin. ^_^

   Aurinkoista sunnuntaita Tiia. <3

   Poista
 3. Tuo Melbourne on kyllä kaunis sävy. Mä olen viime aikoina melkein unohtanut kynsilakat. Todella harvoin olen lakanuut kynisä vuodenvaihteen jälkeen.

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Tykkään sen neuraaliudesta ja hillitystä hohdosta, ei silti ole ollenkaan tylsä sävy.

   Ihanaa sunnuntaita Sara! :)

   Poista
 4. Kuparin sävyisen lakan voisin itsellenikin ostaa. Jotenkin punaiset ja metalliset sävyt ovat minulle nyt in. Tuosta tulikin mieleeni, että voisin lakata kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans toi metallivaihe yhdessä vaiheessa menossa, nää lakkajutut menee usein kausittain. Nyt pitkään on ollut punaiset, mustat ja neutraalit sävyt itselläni sellaisia mihin tartun helposti. :)

   Poista
 5. Musta sulla on kauniit kynnet, kaunis muoto ja hyvässä kunnossa kynsinauhat ja ideaalit näppäimillä työskentelyyn:) Jos mulla ois kunnossa kynnet niin ne ois saman mittaiset, mut ehkä himpun verran suoremmalla leikkauksella. Oon eniten tykästynyt Isadoran lakkoihin, mut ei Mavalat niille paljon häviä :D Hyvää on juurikin se, et pienet pullot on realistista käyttää jopa loppuun :) Nyt kun kynnet ei oo kunnossa (liuskottuvat, napsahtelevat poikki) niin vaikka kun oon esim. töissä huoliteltuna, niin huomaan et häpeilen ja piilottelen kynsiä muilta, eli kyllä kauniit kynnet antaa itelle sen viime silauksen. Super Bowl on mulle täysin outo juttu, joskus yöllä tullut katsottua vain suoraa Oscar gaala lähetystä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien ja OPI:n lakkoja ei tosiaan saa ikinä loppuun,pullot ovat niin isoja. Mutta just Mavalan ja Lumenen lakkoja olen saanut ihan loppumaankin, kun pakkaukset on niin pieniä. :D Multa on vielä Oscar-gaala katsomatta suorana, mutta vielä joku vuosi. ;)

   Poista
 6. Mavalalla on useimmiten ollut tosi kivoja joulukokoelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukokoelmat on ihania, niissä on yleensä ihan kunnolla blingiä. ;)

   Poista
 7. Noi Mavalan lakat ovat kieltämättä jouluisia, mutta tavallaan myös talvisia tummia sävyjä:) Punaiset ja hopea on suosikkini!
  Pienet pullot ovat kivoja, sillä ne on matkoillakin helppoa ottaa mukaan ja eipä pääse kuivumaan:)
  Eipä tullut katsottua super bowlia, kun piti mennä töihin. Meillä mies katsoo kaikki urheilut, mutta kyllä sekin nukkumaan tuli, ei se onnistu, jos on työpäivä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, toi puna-kulta-vihreä tekeesen, että tulee jouluinen fiilis. :)

   Poista
 8. Olen aina pitänyt Mavalan lakoista. Noista uusista mieleeni on tuo vihreän ja kuparin sävyiset lakat. :) pitäisikin ostaa uusia lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on ihana, vihreitä muutenkin tulee hivenen harvemmin kokoelmiin. :)

   Poista
 9. Nuo punaiset sävyt ovat mielestäni kaikista kauneimpia :) Superbowlin katsoin viime vuonna, koska mieheni katsoi sen myös ja koska Lady Gaga esiintyi siinä. Tänä vuonna ei suuremmin kiinnostanut katsoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nättejä. Eli Justin Timberlake ei iskenyt. :D

   Poista
 10. Lyhyet kynnet ovat eniten makuuni niin itselläni kuin muillakin, kyntesi ovat oikein kauniit! Ja onpa hienostunut sävy, täytyy varmaan harkita omaankin kokoelmaan. Mavala-suosikkini on jonkun kausikokoelman Frozen Berry, joka valitettavasti alkaa olla ihan lopussa - se kun olisi tänä keväänä vielä oikein muodikaskin!

  Helkky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä just hienostunut sävy, hillitty, mutta ei lainkaan tylsä. Kiilasi kyllä heti Mavalan sävyissä suosikkieni joukkoon. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown