Se paras Dahlia Divin!


Olen kirjoitellut blogissani aiemminkin Givenchyn Dahlia Divin-sarjan tuoksuista, mutta nyt on niin, että taisin löytää sen toistaiseksi parhaan kaikista kokeilemistani, vaikka olen aiemmistakin tykännyt paljon, mutta tämä uusin maidonvalkoiseen huntuun puettu Dahlia Divin Eau Initiale* on minulle todellista rakkautta. Joskus myöhemmin tullut versio voi olla parempi kuin alkuperäinen. Kysehän on makuasioista. Tuoksussa on aivan poikkeuksellista raikkautta verrattuna muihin saman sarjan tuoksuihin, silti siitä löytyy myös yllätyksellisesti pehmeyttä, ripaus makeutta ja hentoa kukkaisuutta. Valkoinen pullo kultaisine yksityiskohtineen hivelee silmää talvipäivän auringossa. 


Moderni ja tyylikäs tuoksu alkaa raikkaasti begamotilla ja veriappelsiinilla. Sydän on kukkainen mutta pehmeä: jasmiinia, lootusta, ripaus ruusua sekä puhdasta ja herkkää mangoliaa. Pohjalle pehmeän silauksen tuo myski ja santelipuu.

Dahlia Divin Eau Initialessa on nenääni pakkaspäivän raikkautta, villapaidan pehmeyttä, mutta samalla myös hienostuneisuutta. Tämä on tuoksu, jota voi käyttää joka päivä, päivällä tai illalla, sitä voi laittaa myös yöksi, kun haluaa tuoksua erityisen hyvältä. Tuoksussa on itselleni jotain hyvin rauhoittavaa ja seesteistä. Se saa minut rentoutumaan. Todellinen stressinlievittäjä. 

EdT:n kesto ihollani on n. 7-8 tuntia, jonka jälkeen tuoksua voi tarvittaessa lisätä. 


Oletteko tuoksutelleet uutta Dahlia Divin Eau Initialea? Onko teillä tuoksua joka helpottaa stressiä?

Suositushinta:
Dahlia Divin Eau Initiale 30ml, 63€
Dahlia Divin Eau Initiale 50ml, 90€

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta. 1. Niin hienosti kuvailtu, tämä on todella stressinlievittäjä. Kuin lämmin syleily ja sellainen puhdas tuoksu ja tätä tekee mieli tuoksutella ranteeltakin koko ajan. Pullo on aivan käsittämättömän kaunis. Hyvin poikkeuksellinen tuoksurakkaus täällä, joka kaipaa tuoksuista aina jotain pientä pirskahtelevaa. Mutta ihanaa on, että on kokoelmassa tälläinen rauhoittava pumpulinpehmoinen tuoksu vielä, niin voin loiventaa ylikierroksia. ;)

  Kaunista tiistaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on just siitä ihana musta, että vaikka on raikas ei ole pirskahteleva. Sellaiset saattaa olla itselle usein nenään ottavia, mutta tämä pehmeytensä vuoksi on aivan ihana!

   Mukavaa tiistaita Tiia. <3

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä ihan sellaiselta tuoksulta, josta mäkin saattaisin pitää :) Ja pullo on hurjan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin yllättänyt kuinka paljon tästä pidän, oli jotenkin aikamoinen yllätys haistaa tätä ekan kerran, koska ajattelin tämän olevan tietynlainen muiden tuoksuttelemieni ja käyttämieni Dahlia Divin-tuoksujen tapaan, mutta tämä olikin jotain muuta, vaikka tässä Dahlia Divin-henkeäkin löytyy.

   Poista
 3. Enpä ole ajatellut hajuvettä stressinlievittäjänä, mutta kyllähän hyvät tuoksut tuo tiettyä fiilistä ihan alitajuisesti. Mulle taitaa kahvin ja pullan tuoksu olla parhaita stressinlievittäjiä ja tietysti ihan suun kautta nautittunakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomaan, että toiset tuoksut ihan selvästi lievittävät stressiä, juuri sen kautta, että niistä tulee hyvä mieli ja tietty fiilis. ^_^

   Poista
 4. Kuulostaapa ihanalta tuoksulta. Sellainen tuoksu, jota voisi töissäkin käyttää. Minun stressin poisto tuoksuni tuleekin miesten tuoksujen puolelta. Paco Rabannen One Million tuoksu on niin ihana, että se sulattaa koko naisen :D

  VastaaPoista
 5. Kuvauksesi tuoksusta oli sellainen, että tätä piti käydä heti nuuskuttamassa Sokoksella. Ja oikein arvioin, pidin tuoksusta kovasti. Menee hankintalistalle ehdottomasti! Stressinlievittäjä- tai oikeastaan turvatuoksuni on ollut jo pitkään Versacen Yellow Diamond. Se on varma valinta, jos edessä on jokin tiukka tilanne.

  Mukavaa loppuviikkoa toivottelee Salli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla Salli, että tuoksu oli mieleinen! Yellow Diamond on muuten tosi kiva, mun oma suosikki Versacelta on Bright Crystal. :)

   Poista
 6. En ole koskaan miettinyt käyttää sellaista tuoksua, joka rauhoittaisi, sillä käytän tuoksuja hieman oudosti. Välillä tulee sellainen olo, että tietty tuoksu tuoksutarjottimella ei ole saanut riittävästi huomiota, niin otan sitten sitä, jottei jää raukka paitsioon:) Niin ja en usko, että sieltä sellaista edes löytyisi, joka rauhoittaa. Mutta tämä sinun esittelemäsi tuoksu pitää testata, jospa se rauhoitustuoksu löytyisi minullekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta toihan on ihanasti ajateltu. :D hih, sääliä jotain tuoksurukkaa. ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives