20.3.2018

Chloé Nomade – Pehmeyttä ja voimaa


Tänään pieni "sneak peak" tuoksusta joka tulee myyntiin huhtikuussa. Halusin kertoa teille tuoksusta jo nyt, koska mielestäni kyseessä on ehkä isoin Chloén tuoksujulkaisu aikoihin. Tämä osin siksi, että Chloé Nomade* on tuoksuna aivan jotain muuta kuin millaiseksi olemme Chloén tuoksut vuosien saatossa tähän asti mieltäneet. Kun muut brändin tuoksut ovat puhtaita ja luonnonmukaisia, on Nomade rohkeaakin rohkeampi seikkailija. Se edustaa tuoksumaailmaltaan nykyaikaista modernia kukkaista chypre-teemaa. 

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta.


Nomade on kuin egyptiläinen tori: yllättävä, hivenen tumma, intensiivinen ja seikkaileva. Tuoksu alkaa sitruksisilla vivahteilla: appelsiinia, bergamotia, sitruunaa, joita mirabellaluumun makeus mehevöittää. Sydän on klassisen kukkainen jasmiinia, ruusua ja freesiaa. Tuoksun pohja onkin sitten se mikä tekee tästä todella odottamattoman voimallisen. Intensiivistä tammisammalta, patsulia, amberwoodia, santelipuuta ja myskiä. 

Omaan nenääni Nomade EdP on hienostunut, puinen, intensiivinen tuoksu ripauksella raikkautta ja puhtautta. Se on voimakas, vain yksi suihkaisu riittää. Tuoksu kestääkin iholla koko päivän, helposti lähes kaksitoista tuntia. 

Pullon pyöreät muodot ovat saaneet vaikutteensa Chloén legendaarisesta Drew-laukusta. Pullo on läpinäkyvä ja sisällä on hyvin hennon vaaleanpunaista tuoksunestettä. Uniikin ripauksen tuoksuun tekee kullanväristä korkkia koristava solmittu nahkainen nauha. 

Parfymöörinä on toiminut Quentin Bisch, jonka käsialaa ovat mm. Angel Muse ja Le Male Essence


Chloé Nomade tulee myyntiin huhtikuussa ja suositushinnat ovat 64,80€/30ml, 94,90€/50ml sekä vartaloemulsio 200ml 43,80 euroa. 

Omistatteko Chloén tuoksuja? Miltä ensi kuussa ilmestyvä uutuus kuulostaa?

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta.16 kommenttia:

 1. JAAHAS! Tässä taitaakin olla kevään kiinnostavin tuoksu-uutuus. Ihanaa, että markkinoille tulee puisia tuoksuja, eikä vain hedelmiä. :D Tätä käyn ehdottomasti nuuhkimassa, pullokin on mainio.

  Chloén tuoksut ovat mielestäni aina olleet kivoja. Minulla on se perus-Chloé, jota en tosin käytä enää, mutta josta en vaan raaski luopua kauniin pullon takia. Paras Chloén tuoksu on ehdottomasti ollut nyt jo lopetettu Love, Chloé. Sitä en koskaan ostanut, ja se harmittaa vieläkin. Se oli ihana, todella puuterinen ja töpäkkä, mutta erityinen ja sensuelli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli itselleni sellainen todellinen yllätys, tiedätkö, kun Chloén tuoksuilta aina odottaa sitä sellaista raikkautta, kukkaisuutta ja saippuaisuutta, mutta tää onkin kaikkea muuta, toki tässä on Chloélle tyypillinen raikas vivahdekin taustalla, mutta muuten tämä on jotain ihan muuta. ^_^

   Poista
 2. Tämä on jo Kicksissä myynnissä ja sain tästä näytteen. Hmm... Ehkä paremmasta päästä uutuustuoksu! Käyn aina tuoksuttelemassa uutuudet ja suurin osa on vain "nääh", tästä pyysin itse näytettä ja olen pari päivää testaillutkin. Silti tämä asettuu mulle kategoriaan "ihan kiva". Vähän liian pyöreäksi hiottu kulmista, vähän liian turvallinen ja mahdollisimman moneen vetoava. Lupaava alku mutta lopulta kuitenkin tylsähkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että yleensä nää tulee jo edellisen kuun puolivälissä joihinkin liikkeisiin, mutta koska en ole itse nähnyt tuoksua vielä kaupassa livenä, niin en uskalla kirjoittaa postauksiin kuin tuoksun mukana tulleen tiedotteen julkaisuajankohdan. ^_^ Mutta hei hyvä tietää, että Kicksistä saa jo!

   Mulla tää on aika uniikki, mut johtuu varmasti osaksi siitä, että tykkään kukkaisista tuoksuista ja tää on jotain ihan muuta. :)

   Poista
  2. Mä luulen että tässä kävi niin, että parfymöörillä oli ensin jokin rohkeampi versio, mutta joutui sitä vähän laimentamaan ja pehmentämään jotta tuoksusta tulisi kaupallisempi :) Mulle tämä tuoksuu jotenkin tutulle, olen jo jotain samantyylistä haistellut. Mutta mä pidänkin usein chypre-tuoksuista ja puun vivahteista.

   Poista
  3. Varmasti on ajateltu kaupallista puolta, vaikka osalle Chloen ystävistä tääkin on varmasti odottamattoman vahva, mutta selvästi pyöristetty "helpommaksi". ^_^

   Pitäisi melkein katsella läpi noita tuoksuja missä tuota mirabellaluumua on, luulen, että niistä saattaisi löytyä samantyylistä, sillä mun nenään se on tässä yksi selkeimpiä, mitä haistan, se on tosi omanlainen uniikki makea vivahde miltä se tuoksuu.

   Poista
 3. Pullo on upea ja tulee mieleen satula. :) Ehdottomasti aion käydä tätä tuoksuttelemassa, sillä rakastan Chloen tuoksuja, tosin en ole ihan varma sykkiikö sydän juuri tälle Chloelle, mutta se ei haittaa, sillä Chloella on niin monen monta hurmaavaa tuoksua.

  Ihanat kuvat <3

  Mukavaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se laukkuhan on vähän satulanmallinen niin kuin oikeastaan todella monet Chloén laukut.

   Mukavaa päivää Tiia. <3

   Poista
 4. Upea pullo! Täytyypi tuoksutella, kun osuu kaupoilla kohdalle. Kauniita kuvia. Mukavaa tiistaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on, tosi yksinkertainen, mutta kaunis. :)

   Mukavaa tiistaita Satu!

   Poista
 5. Kuulostaa aivan ihanalta tuoksulta ja tuo pullo on kiva myös. Kiva lisä tuo nahkanauha pullossa.
  Mukavaa tiistai-iltaa Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on upean yksinkertainen!

   Ihanaa tiistai-iltaa Outi. <3

   Poista
 6. Tuo pullo <3_<3!! Tätä on pakko käydä tuoksuttamassa. Koen olevani henkisesti Chloé-nainen, ja heiltä onkin ollut Chloé ( New ) joka oli 2009-2010 vuonna minulle se juttu, tuli Babydollin ja Moschinon tilalle :) Mutta siis, Chloén ja Valentinon tyylit iskevät meikäläiseen ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedätkö luulen, että tykkäät tästä, suahan ei voimakkaatkaan tuoksut haitanneet, muista vaan Saabista. ;)

   Poista
 7. Oletko vielä kokeillut Amlyn kasvovesi tuotteita? Kasvovesiä on kolmea eri sorttia.Mielenkiintoisia, itse tilasin ja odottelen pakettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en ole! Mutta katselin näitä just yks pvä Instassa, varsinkin Radiance Boost vaikutti mielenkiintoiselta. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown