26.3.2018

Clarins Joli Rouge Velvet -huulipunat


Clarinsilla on ollut kova uudistus viime vuosina huulipunien suhteen. Ensin tuli uusittu Joli Rouge, jonka jälkeen Joli Rouge Brilliant ja tässä kuussa on ollut Joli Rouge Velvet -huulipunien* vuoro. Punissa on ainutlaatuinen koostumus, tulos on matta, mutta ei kuivattava. Itse en kuitenkaan sanoisi näitä aivan matoiksi vaan näissä on aavistus kiiltoa, mikä tulee hyvin ilmi kuvista, joissa tuotteet ovat huulillani. Sain testattavaksi neljä sävyä reilusta 26 sävyn valikoimasta ja jo näiden välillä oli havaittavissa eroa, kuinka matoilta ne näyttivät huulilla. 

Clarinsin punat ovat pakattuina kultaisiin ylellisen painavilta tuntuviin hylsyihin. Tykkään näistä jokapäivän huulipunina, sillä kaikkia kolmea laatua yhdistää helppokäyttöisyys. Hinta/laatusuhdetta pidän loistavana, sillä 27 euroa ylellisestä ja laadukkaasta huulipunasta ei ole mielestäni paha hinta. 

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.


Punat kestävät todella hyvin huulilla, toki niitä joutuu ruokailun jälkeen vähän korjailemaan, mutta sävy ei lähde kokonaan pois. Koostumus on kermainen, pehmeä ja helposti liukuva. Vaikka kyseessä on mattapunat, ne tuntuvat huulilla kosteuttavilta, eivätkä ala kiristämään, kuten itselläni mattapunat usein päivän mittaan alkavat tuntumaan. Huulipunat lupaavat kosteuttaa huulia kuuden tunnin ajan, kosteuttavina aineina on käytetty luomusuolaruohoa ja aprikoosiuutetta. Tuotteessa on Clarinsin punille tyypillinen hedelmäisen marjaisa tuoksu. 

Väriperheitä on neljä: neutraalit, roosat, punaiset/oranssit ja luumut. 

Kuorin huuleni ennen kuin aloitin punien testaamisen, sillä mattapunien kanssa on tärkeää, että huulet ovat kunnossa, muuten ne voivat näyttää epäsiisteiltä, vaikka näissä Clarinsin Joli Rouge Velvet -punissa on anteeksiantavampi koostumus kuin monissa muissa. Luulen, että koostumuksensa puolesta näistä pitävät hekin, joka yleensä välttelevät mattapunia.


744 PLUM – Kaunis marjaisa tumma luumu, levittyi huulille nätisti, mutta tahtoi jäädä laikukkaan näköiseksi. Mielestäni näistä neljästä huonoin koostumus, mutta tämän sävyiset punat on todella vaikeaa saada samanlaatuisiksi kuin muut. Tämä oli lopputulokseltaan myös selvästi joukon kiiltävin.

754 DEEP RED – Upea hivenen syvempi klassinen punainen. Kesää kohti aavistuksen liian tumma, tykkään hivenen korallisimmista punista tähän vuodenaikaan, mutta veikkaan tällä kovaa käyttöä syksyllä ja joulun aikaan. Levittyi tasaisesti ja pehmeästi huulille. Jätti aavistuksen hohtavan pinnan.

759 WOODBERRY – Nelikön ehdottomasti puhtain mattapuna. Todella kaunis hieman kylmähkö nude. Yleensä nudeista vain lämpimät sävyt istuvat minulle, mutta tämä näytti kivalta. Levittyi tasaisesti ja nätisti. 

760 PINK CRANBERRY – Ehdoton suosikkini! Upea raikas punainen, jossa on mielestäni sellainen vesimeloninen vivahde, joka tekee tästä täydellisen kesäpunan. Sävy joka kirkastaa kasvot. Puna oli näistä neljästi Woodberryn jälkeen toiseksi mattaisin, mutta jätti silti aavistuksen hohtavan pinnan. 


Vieläkö mattapunat kiinnostavat vai onko kiiltävämmät vieneet mennessään?

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.
28 kommenttia:

 1. Plum on myös yllättävän kaunis ja voisin sitäkin käyttää jonkun pinkin huulikiillon kanssa. Ihanaa kun on pysyvyyttä kunnolla punissa, tykkään ja nuo hylsyt on upeat. <3

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis, ei tosin sopinut mulle ollenkaan, näytin aika kummalta. :D Mutta laittaisin kanssa huulikiillon päälle, koska silloin toi epätasaisuus ei enää haittaisi. :) Mä tykkään, että Clarins on lisännyt noihin hylsyihin painoa, ne vanhemmat mallit olivat paljon kevyempiä, noi uudet on heti kädessä ylellisen tuntuisia. :)

   Aurinkoista maanantaita Tiia! <3

   Poista
 2. Menetin täysin sydämeni räiskyvän punaiselle deep red sävykke. Se onkin minun juhlapunani :)
  Ihanaa viikkoa sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea, arkeen jopa liian juhlava, joten todellakin täydellinen juhlapuna. <3

   Ihanaa viikkoa Outi!

   Poista
 3. Mattapunat kelpaavat mulle aina! Ja Clarinsilta löytyy hurjan hyviä huulipunia :) Hylsytkin on niin kauniita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään, että Clarins on jaotellut noi punansa selkeästi eri nimisiin koostumuksen perusteella, helppo valikoimista katsoa millaista etsii. :)

   Poista
 4. Mattapunissa on yleensä parempi kestävyys, mutta kiiltopunat tai edes vähän kermaisemmat punat sopivat mun kuiville huulille parhaiten. Vaikka pitäisi varmaan ostaa joku stain-puna, koska juon koko ajan vettä ja sitä ei meinaa mikään tuote kestää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on oikeasti tosi kermainen koostumus, jos testaisin sokkona, en veikkaisi, että nää on mattapunia, toki toi lopputulos ei ole niin matta kuin kaikista matoimmissa punissa. YSL:n stein-punat on hyviä, ne ei liiku mihinkään. :D

   Poista
 5. Itse tykkään kiiltävämmistä ja vähän ohuemmista punista. Mattapunienkin päälle laitan aina jotain kiiltävämpää. Pelkkä matta tuntuu hiukan kiristävältä. Käytän yleensä fuksiaa, lilahtavaa ja pinkkiä. Ihan tummanpunaista tai rusehtavaa sävyä melko harvoin. Woodperryn "kelpuuttaisin" omaan kokoelmaani heittämällä;)
  Kivaa uutta viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on just siitä kivoja, kun mun mielestä nää ei ole täysin mattoja, mikä näkyy kuvissakin, joten eivät todellakaan kiristä, todella kermainen koostumus, mutta ovat sitten kyllä superpigmenttisiä, joten jos tykkää kuultavammasta niin nää ei välttämättä ole se mitä kannattaa ostaa. :) Itse ens kans tykkää tosta kiristävyydestä, usein tulee päivän aikana fiilis, et on pakko saada ne punat huulilta pois, kun huulet on rusinoina. :D

   Poista
 6. Nämä ovat ihania ja tosi nättejä huulilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumus on ihan super! Tykkään kun eivät tunnu kuivattavilta. <3

   Poista
 7. Todella kauniit punat ja minua jaksaa aina vaan viehättää mattapunat <3
  Tykkään kun näissäkin on tämä yleellisen oloinen hylsy ja totta tuo hinta ei kyllä ole paha, näin upeille punille. Tuon Pink Cranberry on minun suosikkini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pink Cranberry on kyllä upea, luulen, että se on monen mieleen, siinä on sopivasti juuri kaikkea. ^_^

   Poista
 8. Aivan ihana toi 760 PINK CRANBERRY. Nämä eivät kuitenkaan vaikuta täysin mattapunilta, mikä on tässä tapauksessa hyvä juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, siinä on jotenkin täydellisessä suhteessa kaikkea mitä kaikille sopivalta punalta vaaditaan. Eivät tosiaan ole, itseasiassa tuo velvet-kuvaa näitä paremmin kuin matta. :)

   Poista
 9. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 10. Voi - en kestä; tuo Pink Cranberry on täydellinen kevät- ja kesäpunan värisävy. Ja tuo Deep Red - upea sävy syksyyn ja talveen. Nämä näyttävät täydellisiltä mattapunilta - siis sellaisilta, joissa kuitenkin on se juuri tarvittava määrä kosteutta ja kiiltoa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, sävy joka sopii kaikille! :) Mäkin koin Deep Redin sen verran syväksi, luulen että ensi syksynä sille on vielä paljon käyttöä. :) Nämä eivät tosiaan kuivata huulia, mikä on huippujuttu. ^_^

   Poista
 11. Onpas erityisen ihana tuo Pink Cranberry! :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä mattapunat kiinnostavat kun kiiltävät eivät tykkää pysyä huulissani. Aivan ihana tuo Pink Cranberry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pink Cranberry on kyllä upea kaikille sopiva sävy. ^_^

   Poista
 13. Mä ajastin postauksen näistä huomiseksi ja tulin vasta nyt lukemaan sun postauksen ( päätin vältellä muiden postauksen lukemista kunnes sain itse kirjoitettua omani 😀 ). Tuo Pink Cranberry on kaunis sävy! Tykkään punien koostumuksesta ja juonteisiin karkaamattomuus on iso plussa. Nää onkin olleet koko kolme viikkoa käytössä, ihan muutamana päivänä oon käyttänyt jotain toista huulituotetta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pink Cranberry on niin upea, täydellinen kesäpuna! <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown