13.3.2018

Juicy Couture Viva La Juicy Soirée – Kaikkien aikojen paras Juicy Couture


Kevät on syksyn lisäksi tuoksujen ystävän suosikkiaikaa, sillä uusia tuoksuja tulee melkoiselle sykkeellä markkinoille. Pääsen blogini kautta tuoksuttelemaan monia uutuuksia ja sellaiset säväyttävimmät on kiva nostaa täälläkin esille. Tietenkin nämä nostot perustuvat aina omaan tuoksumakuuni, rakastan kirjoitella tuoksuista joista pidän. 

Olen kirjoitellut blogissani vuosien saatossa jonkun verran Juicy Couturen tuoksuista. Tähän mennessä kuitenkin esittelemistäni ehdottomaksi lemppariksi on noussut Viva La Juicy Rosé, johon olen huomannut tarttuvani ahkerasti. Sitten sain testattavaksi tämän kevään uutuuden Viva La Juicy Soiréen*. Tuoksu alkoi välittömästi kilpailla ykköspaikasta sydämessäni JC:n tuoksuista juuri Rosén kanssa, mutta reilun kuukauden kestäneiden testailujen jälkeen alan olla sitä mieltä, että uusi Soirée on jopa makuuni enemmän kuin Rosé, josta pidän silti todella paljon.

Juhlavaan ulkoasuun puettu Soirée on kuin parhaat mystiset naamiaiset ja kunnon irtiotto arjesta. Itselleni tulee pullon roiskekuviosta mieleen myös suuresti ihailemani Jackson Pollockin maalaukset. Pahvipakkaus on holografisen näyttävä.

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta.


Viva La Juicy Soirée on optimistiminen tuoksu, se yksinkertaisesti saa hyvälle tuulelle. Siinä on Juicy Couturemaista makeutta, mutta myös mehukasta hedelmäistä raikkautta. Kun tuoksua suihkauttaa, voi melkein tuntea olonsa huolettomammaksi ja kevyeksi. Hedelmäinen, kukkainen, makea ja raikas, siinä neljä adjektiivia joilla kuvaisin tuoksua. Taipuu käytettäväksi mihin vuorokauden aikaan ja mihin vuodenaikaan tahansa. 

Latvatuoksu avautuu kirpeän mehukkaalla kiivillä, mandariinilla sekä mustaherukan lehdillä. Tuoksun sydämessä jasmiinia ja lumpeenkukkaa. Pohja on pehmeä: myskiä, ambraa ja ripaus puisia vivahteita. 

Oma nenäni haistaa tuoksusta ehdottomasti selkeiten kiivin, se on todella vahvasti esillä ja pidänkin tätä yhdestä onnistuneimmista kiiviä sisältävistä tuoksuista. Joten jos tykkäät kiivin raikkaan hedelmäisen kirpeästä tuoksusta, suosittelen nuuhkaisemaan. Lumpeenkukka tuo tuoksun sydämeen pehmeää raikkautta, vähän samanlaista kuin Bvlgarin Omnia Coralissa. Tuoksu on EdP ja kesto iholla on n. kahdeksan tuntia. 


Käytätkö Juicy Couturen tuoksuja? Pidätkö kiivin tuoksusta?

Juicy Couturen tuoksuja myy Kicks ja Stockmann. Viva La Juicy Soiréen suositushinnat; 30ml/50€, 50ml/67€ ja 100ml/87€. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.20 kommenttia:

 1. Omasta mielestä tämä on mieluisin Juicy Couture tuoksu. Ihanaa kun on raikkaampi versio alkuperäisestä ja joka oikeasti toimii. Pullokin on aivan ihana ja hieman olen kade tuosta pullon kaulakorusta, hih. <3

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on selkeästi raikkaampi kuin yksikään toinen Juicy Couturen tuoksu. Luulen, että juuri tuo kiivi on se, joka tekee tähän selkeän raikkaan hedelmäisen kirpeähkön vivahteen, silti taustalla on todella tuttu Juicy Couturemainen -henki. <3

   Mukavaa päivää Tiia!

   Poista
 2. En juuri välitä Juicy Couturen tuoksuista. Ne eivät ensinnäkään vetoa tyylimaailmaltaan minuun alkuunkaan. Ja tuoksutkin ovat aika makeita ja jotenkin liian nuorekkaita.:D Olisin varmaan alle parikymppisenä tykännyt näistä. Minuun vetoaa yleensä vähän jotenkin vakavampi tai sitten ylellisempi markkinointi ja tarina tuoksun takana.

  Kiivin tuoksusta en osaa sanoa, mutta olen allerginen kiiville. Toki synteettinen tuoksuainesosa ei allergisoi, mutta pelkkä mielikuva turvottaa kielen. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suosikkeja yhdistää just se, että ne on hieman erilaisia kuin muut Juicy Couturet, itseenikään ei iske niin ne perinteisemmät ja makeammat.

   Suomessa musta tuntuu, että näistä tykkää jus nuoremmat, mutta sitten taas katsoo esim. ulkolaisia tuoksuista vloggaavia niin siellä on paljon faneina juurikin hieman vanhempia aikuisia naisiakin. On oikeasti tosi mielenkiintoista ollut huomata tää ja muutenkin musta tuntuu, että Juicy Couturen tuoksuja arvostetaan muualla enemmän kuin meillä. Näissähän esim. on todella hyvä kestävyys ja tuoksu oikeasti elää iholla, joten ovat laadukkaita.

   Ulkoiselta habitukseltaan ja markkinoinniltaan nää varmasti on sellaisia, että joko kolahtaa tai ei. :) Hih ja joo ei kiiviä sulle! :D

   Poista
 3. Ostin tämän tuoksun EDP Kicksistä pari viikkoa sitten ja tuoksu on hyvin puhdas ja kevyt ! Testasin tämän tuoksun ensin kuin se oli esittelyssä ja ostin sen vasta myöhemmin. Testipullossa oli todella tämä sama tuoksu, mutta testipullossa tämä EDP oli paljon voimakkaampana ja ranteessa tuoksu kesti ainakin 8 tuntia. Minulla on poikkeuksellisen tarkka hajuaisti ja huomasin ettei ostamani sama tuoksu ole niin voimakas eikä ollenkaan kestä yhtä kauan ! Tästä syntyi huijauksen maku ja epäilen että näytepullossa tuoksu on voimakkaampana tuotteena !! Tämä reaktio ei johdu siitä että olisin tottunut tähän tuoksuun koska tuoksu oli miedompana jo ensimmäisellä käyttökerralla ja tätä ei myydä EDT:nä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma pulloni on 100ml:n EdP ja tää tuoksuu iholla ei nyt koko päivää, mut helposti kahdeksan tuntia. Jos epäilet, että pullosi tuoksu on viallinen niin kannattaa ehdottomasti kysyä Kicksistä maahantuojan yhteystiedot ja tehdä reklaamatio. Juicy Couturen tuoksujahan tuo maahan Elizebeth Arden. Olen melko varma, että hyvittävät sinulle uuden tuotteen.

   Poista
 4. Uppo-outo ja uusi tuote minulle. Tykkään kukkaisista ja keveistä tuoksuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kukkainen ja melko keveä, mutta tässä on makeutta joka ei välttämättä ihan jokaisen nenään istu.

   Poista
 5. Mä en oikein osaa päättää tykkäänkö näiden pullojen ulkoasusta vai en :D Toisaalta noi on aivan ihania ja upeita, mutta toisaalta en tiiä onko noissa jo vähän liikaa, no jotain :D Tuoksuina nää kyllä iskee, tätäkin pitää käydä tuoksuttelemassa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, mä ymmärrän niin hyvin ton. Itsellä oli pitkään samat fiilikset, mut sit käännyin sille kantille et ne on samalla tavalla äverit kuin MJ:n Daisyt, et pidän. :D

   Poista
 6. Kiivi kuulostaa kyllä aika jännältä tuoksunuotilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se just tekee tästä hyvin, ei ole äkkimakea tuoksu laisinkaan. ^_^

   Poista
 7. Tuoksu kuulostaa ihanan raikkaalta. Pidän kiiwin tuoksusta myös. Ei voi muuta kuin ihastella aina näitä Juicy couturen tuoksupulloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiivin tuoksu on kyllä sellainen kivan kirpsakan raikas, tekee aivan uudenlaisen säväyksen tähän tuoksuun. :)

   Poista
 8. Itse haikailen Repetto tuoksua.Valitettavasti Sokoskaan ei enään myy.Mistähän sitä saisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyselen asiasta maahantuojalta jonka viimeksi tiedän tuoneen Repetton tuoksuja Suomeen ja palaan sinulle tähän myöhemmin. :)

   Poista
  2. Hei A,

   Repetton maahantuonti on valitettavasti lopetettu, mutta maahantuojalla on sitä vielä varastossa ja he voivat myydä sinulle, joten jos olet mahdollisesti kiinnostunut ostamaan tuoksun niin laita minulla s-postia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com

   Poista
 9. Kiitos, laitoin sähköpostia:)

  VastaaPoista
 10. Kylläpäs on komiat pullot:) Juicyn tuoksut ovat olleet tyttärien suosikkeja, itse olen ehkä tummempien ja mausteisempien ystävä, mutta en kyllä ole kyseistä tuoksua tuoksutellut, joten ....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään tollaisista tummista ja mausteisista talvella, mutta tää on täydellinen kesään. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown