18.6.2018

Yes to tomatoes detoxifying charcoal peel off mask


Vielä muutamia vuosia sitten ajattelin, että peel off mask on paras naamio, mitä tiedän. Ikääntyessä ja ihoni muuttuessa selvästi herkemmäksi ja enemmän kosteutta vaativaksi, peel-off -naamiot ovat jääneet käytöstäni melkein kokonaan. Olen kokenut, etteivät ne ole ihan sitä mitä ihoni nykyään kaipaa. Jos haluan puhdistaa ihon, käytän pois pestävää savinaamiota. Yleensä tällaiset naamiot toimivatkin parhaiten rasvoittuvalla iholla. 

Sain keväällä testiin vihdoin Suomeen rantautuneen Yes To -sarjan tuotteita. Kuka muuten vielä muistaa vielä postaukseni Yes To -tuotteista vuodelta 2013? Taisin olla tietämättäni aikaani edellä. Olen tuonkin jälkeen käyttänyt sarjan tuotteita, sillä koen, että hintalaatusuhde on monessa tuotteessa kohdillaan. Yksi viime aikojen suosikeistani on ollut Cotton 100% Facial Moisturizer, joka on mukavan kevyt kosteuttava ja rauhoittava voide. Keväällä testiin saamieni tuotteiden joukossa oli Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal peel off -naamio, joka kiinnitti huomioni. Ajattelin, että jospa kokeilisin sitä vain rasvoittuvalle t-alueelle. 


Tuote on pakattuna tuubiin ja siihen on kytkettynä silikoninen levityssivellin, joka on mielestäni täysin turha. Siveltimellä on todella vaikea tähdätä tuotetta haluamalleen alueelle. Joskus aina mietin, miksi tehdä tuotteesta hankalampi kuin se onkaan? Silikonisen pään saa kuitenkin huuhdottua helposti puhtaaksi, joten siitä plussaa. Otin silti tuotetta ensin sormiin, joilla levitin sen kasvoille haluamiini kohtiin. Tiesin tottumuksesta, että näitä peel off -naamioita kannattaa levittää paksu kerros tai myöhemmin kuoriminen on vaikeaa. Laitoin silti ensimmäisellä kerralla liian ohuelti ja pois ottaminen oli vaikeaa. Tätä kannattaakin laittaa vieläkin enemmän, mitä alunperin ajattelit, silloin poistaminen on helpompaa. Naamion annetaan vaikuttaa 15 minuuttia puhtaalla iholla, jonka jälkeen se kuoritaan pois. Loput voi huuhtoa kasvoilta pois lämpimällä vedellä. Tämä naamio ei tuntunut geelimäiseltä vaan kuivui iholle jännästi paperimaiseksi, jonka vuoksi se vaatii kunnon paksun kerroksen, että sen saa helposti pois.

Naamio on lähes tuoksuton, mutta alkoholin tässä haistaa niin kuin kaikissa tämän tyylisissä tuotteissa. Massa on harmaata ja tuotteen kuivuttua kasvoille, se muistuttaa lähinnä betoniseinää. ^_^

Hiilinaamio sisältää peel off -naamioiden tapaan aika paljon alkoholia, mutta en silti kokenut, että se olisi kuivattanut t-aluettani liiaksi. Koko kasvoille en tuotetta pistäisi. Tämä ei kuitenkaan ole niin tuju naamio, että tämä repisi esim. mustapäitä irti, mutta se teki silti t-alueestani selvästi kirkkaamman ja huokoset pienenivät silmissä sekä näyttivät puhtaammilta. Olen käyttänyt tuotetta parin viikon välein ja t-alue on pysynyt selvästi siistimpänä. Koin tämän myös hellävaraisena, koska paperisen koostumuksen vuoksi, tämä ei repinyt ihoa, kun sen otti pois. Naamion suositushinta on 19,90 euroa ja sitä myy mm. Sokos.

INCI: Water (Aqua), Glycerin, Ethyl Alcohol, Algin, Charcoal Powder, Magnesium Carbonate, Titanium Dioxide (CI 77891), Lactobacillus Ferment, Polyvinyl Alcohol, Calcium Sulfate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Extract, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Coumarin, Butylphenyl Methylpropanal


Käytättekö peel off -naamioita. Suosikkinne?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta.14 kommenttia:

 1. Mä vähän karsastan peel-off-naamioita, koska moni tarraa ihoon niin napakasti ja jotkut irtoavat pieni pala kerrallaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ei tosiaan tarraa liian napakasti, mutta jos laittaa liian ohuen kerroksen, niin voi tulla pieni pala kerrallaan efekti. Mutta joo, näissä on kaikissa joku oma niksinsä. :D

   Poista
 2. Peel-offit on kyllä ahkerassa käytössä. Mun iholle tämäntyyppiset naamiot sopii kuin kirsikka kakun päälle 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, että joku käyttää, hih kirsikka kakun päälle. :D

   Poista
 3. Muutama peel-off naamio löytyy, käytän silloin tällöin kun etsin vieläkin sitä täydellistä joka on kiva irrottaa naamasta eikä revi kaikkea juuriaan myöten mukana ;)

  VastaaPoista
 4. Mä suhtaudun vähän skeptisesti peel-off -naamioihin. Mun mielestä niissä on liikaa "työvaiheita", heh, näin laiskalle tyypille, eikä ne taida oikein toimia kuivanaamaisella;) Tollaset sivellinhökötykset tuubin päässä on vihonviimeisiä viritelmiä. En tykkää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tää on just yksi syy, miksi itseltä on jäänyt nämä melkein unholaan. :D Joten ymmärrän, mitä puhut. ;) Niin samaa mieltä noista virityksistä, hankaloittavat vaan, sorminhan tollainen on paras levittää piste.

   Poista
 5. Tästä on tosiaan aikaa kun viimeksi olen peel-off naamiota käyttänyt. Jotenkin vanhemmiten on kasvot kuivuneet ja käytänkin usein kosteuttavia naamioita tai syväpuhdistavia. Savinaamiot on myös hyviä.
  Ihanaa maanantai-iltaa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savinaamioilla saa tosi hyvin syväpuhdistettua, oikeastaan niiden vuoksi nämä peel off -naamiot on jääneet itselläni vähän paitsioon.

   Ihanaa maanantai-iltaa Outi. <3

   Poista
 6. Mä katselin tuota Sokoksella, mutta olin liian epäluuloinen ostaakseni kun näytti ihan ketsuppituubilta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit niin tää tosiaan on vähän kuin ketsuppituubi. :D

   Poista
 7. Mä oon innostunut näistä mustista, mömmöjä ihosta kiskovista peel-off naamioista, vaikka en ennen niinkään poisrevittävistä naamioista tykännyt. Käytänkin näitä täsmähoitoina esim. nenällä tai leuassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin juuri nenään, leukaan ja otsaan tähdännyt, en koko kasvoille laittaisi. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown