25.6.2018

Kesän upein kynsilakka - Chanel 596 Rose Néon


En vielä pari vuotta sitten olisi voinut edes kuvitella, että tämän kesän lakkasuosikkini tulisi Chanelilta*. Kesällä  2015 kirjoitin blogissani näin: 

"Ongelma on se, että nämä Chanelin lakat eivät vaan toimi omilla kynsilläni ollenkaan. Olen kokeillut niitä vuosien saatossa reilusti yli kymmentä erilaista ja sama juttu kaikissa. Kokeiltu on myös erilaiset alus- ja päällyslakat, sekä ilman. Ne eivät vaan pysy."

Tuon kirjoituksen jälkeen, jokin kuitenkin muuttui. Muutos oli se, että tuosta kirjoituksesta vajaan vuoden päästä Essie toi markkinoille Gel Couture -päällyslakan, joka mullista ainakin oman elämäni täysin. Vaikka lakka oli alunperin tarkoitettu Essien Gel Couture -kynsilakkojen päälle, se toimii aivan kaikkien lakkojen päällä. Itseasiassa niin hyvin, etten enää käytä muita päällyslakkoja. Kynnet pysyvät tuon päällyslakan avulla hyvänä viikon. Meni kuitenkin aikaa, ennen kuin tajusin kokeilla sitä myös Chanelin lakkojen kanssa, joita minulta löytyi vielä muutama varastosta. Ensimmäinen kerta pelotti, koska en oikein tiennyt, miten käsittelisin tällaista first world problems -asiaani, jos päällyslakka ei pidentäisikään lakkojen kesto kynsilläni. Arvatkaapa mitä? Tapahtui ihme, ensimmäistä kertaa elämässäni Chanelin lakat pysyivät kynsilläni viikon, sen saman minkä kaikki muutkin lakat. Voin suoraan sanoa, että kiljuin melkein onnesta. 

Minulle Chanel on ollut aina se, joka luo kynsilakkatrendit ja niitä kynsilakkabrändit sitten jäljittelevät. Chanel on tehnyt monesta oudostakin sävystä in-jutun kynsillä vuosien saatossa. Brändiltä löytyy mielestäni myös ehdottomasti upeimmat ja kauneimmat klassiset sävyt. Lisäksi suurin osa lakoista peittää kahdella kerroksella, olen vain pariin törmännyt vuosien aikana, joita tarvitsee kolme kerrosta, yleensä kaksi helppoa kerrosta riittää. Lakat kuivuvat hämmentävän nopeaan kynsillä, nopeammin kuin Essiet tai O.P.I:t. Chanelilla kausisävyt vaihtuvat tiuhaan ja niitä löytääkin helposti näin kesällä ja syksyllä kauppojen alelaareista usein alle 15 eurolla. 

Sain keväällä maahantuojalta testiin muutamia lakkoja, joista yksi oli Limited Edition (myynnissä vielä) Neon Nail Colour 596 Rose Néon*. Sävy on hämmentänyt minua, sillä jo Instagramissa löytyvistä kuvista voi nähdä, kuinka eriltä se näyttää, riippuen siitä millainen ihon sävy henkilöllä on. Toisilla sävy näyttää pinkimmältä ja toisilla kuten minulla, se on enemmän sellainen neonvesimeloni häivähdyksellä pinkkiä, ehdottomasti enemmän lämmin kuin kylmä sävy. Yhtä kaikki, sävy on upea ja täydellinen kesäväri. Rose Neon on jopa räikeä, mutta ei liian. Se on kuin joku herkullinen cocktail, joka tekisi mieli kipata suuhun. Lakan koostumus on jellymäistä, itse tykkään laittaa kolme kerrosta, vaikka kaksikin saattaisi riittää vähemmän perfektionistille, mutta minusta kolmella kerroksella saa herkuimman sävyn. Olen kuitenkin valmis antamaan tämän anteeksi, koska lakka kuivuu niin nopeaan, että kun saa kymmenen kynnen lakattua, voi saman tien lisätä jo ensimmäiseen kynteen toisen kerroksen. Lakka on ilman päällyslakkaa pinnaltaan satiininen ja minusta se vaatii ehdottomasti päällyslakan, että väri pääsee oikeuksiinsa. 

Saan aika harvoin kynsilakoista kehuja tai kyselyitä, mutta tästä niitä tipahtelee. Sillä joka kerran kun tämä on ollut kynsilläni, on joku kysynyt, mitä lakkaa sinulla sinulla on. Sävy on selvästi sellainen, että se pistää ihmisten silmiin. Näyttää muuten tosi hyvältä myös lyhyemmissä kynsissä.


Millä lakkaat kyntesi kesällä?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta. 


24 kommenttia:

 1. Hieno punainen sävy, vähän spesiaalimpi suorastaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on, varsinkin luonnossa se spesiaalius tulee vielä enemmän näkyviin, kuviin sitä on tosi vaikea taltioida. ^_^

   Poista
 2. Todella kaunis sävy, niin kesäinen <3 mulla on pari Chanelin lakkaa ja siinä ne on missä muutkin, eivät pysy sen paremmin kuin muutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan on siis ennen gel couturea ollut Chanelin kanssa ihan hirveäst ongelmat kestävyydessä, tiedän, että kaikilla ei ole, mutta osalla on. En tiedä mikä on. Mutta no ongelma on nyt ratkaistu ja kyllä pysyy. :D

   Poista
 3. Pakko sanoa, että kun näin tämän sun kynsillä, niin oikein silloin kiinnitin huomiota, miten upea lakan sävy, kuin kesä itse! Tämä on kyllä kesän upein sävy ehdottomasti. <3

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää on täydellinen sävy just kesällä, silloin pääsee oikeuksiinsa. :)

   Aurinkoista päivää Tiia. <3

   Poista
 4. Ihan täydellinen kesäsävy! <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Juuri tuote hehkuva on hyvä sana kuvaamaan tätä, ehkä juuri se on se, joka tekee tästä niin uniikin. :)

   Poista
 6. Todella kaunis sävy ja tosiaan, vähän tulee herkullinen vesimelonin punainen mieleen :)
  Minun kynsissäni on Rimmelin geelikynsilakat ja ne toimii ja pysyy.
  Ihanaa viikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin itsellä ehdottomasti enemmän vesimeloni, mutta toisia ihonsävyjä vasten tää on pinkkiruusu. :) Ihanaa viikkoa Outi! <3

   Poista
 7. Onpa upea sävy! Nyt kesällä viahtelee, mutta Sally Hansen tällä hetkellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa! Eksynyt jo kolme kertaa kynsille kevään jälkeen. ^_^

   Poista
 8. Aivan upea kesäsävy<3 Nyt lomalla oon itsekin päässyt kynsiä lakkaamaan, kun normaalisti työt estää sen. Jostain syystä oon kuitenkin suurimman osan tästäkin loma-ajasta mennyt ihan värittömän kynsilakan kanssa. Se on vaan jotenkin niin helppo ja tuo kuitenkin mukavan pienen kiillon kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väritön on hyvä, koska siitä ei huomaa kulumaa samalla tavalla. :D

   Poista
 9. This is a very good tip especially to those new to the blogosphere.

  Brief but very accurate info… Appreciate
  your sharing this one. A must read article!

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown