14.6.2018

Silkinsileät kesäjalat & Remington-arvonta Instagramissa


Tämä vuosi on ollut harvinainen, sillä olemme saaneet nauttia sandaalikeleistä jo kuukauden verran, eikä vielä olla edes juhannuksessa. Minulla niin kuin varmasti monella muullakin karu totuus jalkojen tilasta, alkaa selvitä siinä vaiheessa, kun pitäisi laittaa ensimmäistä kertaa sandaalit jalkaan. Olen hoitanut aina jalkojeni ihoa raspaamalla ne n. kerran kuussa ja rasvaamalla aina vain kun jaksan/muistan, yleensä muutaman kerran viikossa. Silti iho on varsinkin kantapäistä välillä todella karhea, tiedän, pitäisi rasvata vieläkin useammin. Olen se nynny, joka ei ole uskaltanut edes kokeilla kuorintasukkia, vaikka minulle on kertynyt niitä varmaan viidet erilaiset kaappiin. Jotenkin se koko kuorintaprosessi tuntuu hankalalta ja inhalta, joten olen jo pidemmän aikaa  ajatellut, että kyllä se vaan on niin, että juuri raspaus on "mun juttu" pitää jalat kunnossa.

Raspaaminenkin tuntuu välillä työläältä, vaikka sen tekisi kerran kuussa, myönnän tämän ihan suoraan. Sen kanssa ei kannata mennä yli ja se vaatii malttia. Olen aina tykännyt raspata jalat kuivina, koska märkinä niistä ei mielestäni tule yhtä sileitä ja tuntuu, että kosteissa jaloissa raspi jotenkin "raastaa" liikaa ihoa ja se vaan "nuhjaantuu". Tämä on makuasia, toiset tykkäävät taas raspata kosteat jalat. 

Keväällä minulle ehdotettiin PR-toimistosta testattavaksi erilaisia Remingtonin uutuustuotteita, kun näin ehdotettujen tuotteiden joukossa Reveal Perfect Pedi Wet & Dry -jalkaraspin*, tiesin välittömästi minkä tuotteen haluan testata. Kyselin jo tuolloin, että jos testauksen jälkeen pidän tuotteesta, olisiko minulla mahdollista saada sellaista myös lukijoille arvottavaksi, koska tiedän, että siellä ruudun toisella puolen on varmasti muitakin, jotka haluaisivat helposti, nopeasti ja turvallisesti silkkisensileät kesäjalat, joita kehtaa esitellä sandaaleissa. Remington lähti mielellään mukaan, mutta ensin oli testattava, koska en halua ikinä arvottavaksi teille mitään, jonka hyvyyttä en voi itse rehellisesti allekirjoittaa. 

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta, Instagram-arvonnan sponsoroi Remington.


Vähintäänkin jännän näköistä ladattavaa Remingtonin Reveal Perfect Ped Wet & Dry -jalkaraspia voi käyttää nimensä mukaan joko kuivana tai märkänä. Joten sen voi ottaa mukaan myös suihkuun. Itse kuitenkin olen käyttänyt laitetta vain kuiviin jalkoihin, koska olen tapoihini kangistunut. Tällöin asia kannattaa hoitaa joko kylpyhuoneessa tai näin kesällä vaikka ulkona ja varata alle pyyhe. Sillä kuivaa kuollutta ihoa saattaa hieman leijua pölymäisenä operaation aikana ilmassa. Märkiin jalkoihin käyttäessä tätä ongelmaa ei tietenkään ole. 

Laitteen varsiosa on pehmeä ja tuntuu kädessä mukavalta, siitä saa tukevan luistamattoman otteen. Jalkaraspiin tulee mukaan kaksi kartionmallista hierontarullaa, toinen rullista on karkeampi, jolla saa poistettua tehokkaasti kovettumat, sekä hivenen sileämpi rulla joka auttaa kuorimaan ja silottamaan ihoa. Lisäksi mukana tulee luonnonharjaksista tehty harjaosa, jota voi käyttää hierontaan ja jalkojen puhdistukseen. Olen tykännyt tehdä niin, että ensin käsittelen jalat karkeammalla rullalla ja viimeistelen sileämmällä. Tämän jälkeen huuhtelu ja jalkojen rasvaus. Lopputulos on oikeasti yhtä hyvä kuin olisin käynyt ammattilaisella, jalat ovat sileät ja tulos kestää muutaman viikon, jonka jälkeen sen voi uusia. Jos sinulla on todella pahat kovettumat, jalkasi kaipaavat varmasti ammattilaisen apua toisinaan, mutta jos kovettumaongelma ei ole mitenkään suuren suuri, tämä kotikone hoitaa työn loistavasti. 

Koen, että laitetta on ollut turvallista käyttää. Sillä ei voi raspata liikaa, toki tässäkin asiassa kannattaa olla maltilla liikenteessä ja hioa samaa kohtaa sileäksi vähitellen. Rulla pyörii kahdella eri nopeusasteella, joten jos raspin käyttö jännittää tai sellaisesta ei ole kokemusta, voi harjoittelun aloittaa hitaammalla nopeudella. Raspia ei paineta vaan sitä vain liu'utetaan ihoa pitkin. Muotoilun ansiosta, sillä pääsee tosi hyvin käsiksi vaikkapa juuri isovarpaaseen helposti tulevaan kovettumaan, mikä tavallisella raspilla on tuskastuttavan vaikeaa. Laitteessa on mielestäni yllättävänkin vaimea suriseva ääni, paljon pienempi kuin epilaattorissani. Koska jalkaraspi on ladattava, sen kanssa voi työskennellä johdottomasti. Rullat ovat antimikrobisia ja vesipestäviä. Olen ollut tuotteeseen todella tyytyväinen, en ole koskaan saanut tavallisella raspilla yhtä hyvää tulosta kuin tällä. Jalkojen käsittely kestää kokonaisuudessaan vain reilut viisi minuuttia. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen en voinut muuta kuin ihmetellä sileitä jalkojani, olin todella tyytyväinen lopputulokseen, eikä tavalliseen raspiin ole enää paluuta.


Sitten siihen arvontaan, joka tällä kertaa tapahtuu blogini Instagramissa. Siellä sinä ja ystäväsi voitte voittaa molemmat itsellenne omat Reveal Perfect Pedi Wet & Dry -jalkaraspit. Osallistuminen on helppoa: seuraa @keywordlove1 ja @remingtonfinland Instagram-tilejä sekä tykkää arvontakuvasta. Tägää keywordlove1 profiilissa olevan arvontakuvan alle kaverisi, joka haluaisi myös silkinsileät kesäjalat. Yhden tuotteen arvo on 49,90 euroa. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.6. asti. Arvonta suoritetaan ma 18.6. Yhteyttä voittajiin otan yksityisviestillä Instagramissa vkolla 25. Onnea matkaan!

Miten pidätte jalat pehmeinä? Käytättekö jalkaraspia?

*Tuote PR-näyte saatu blogin kautta. Instagram-arvonnan sponsoroi Remington Finland.

14 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan käyttänyt raspia, koska kammoan sitä raapivaa ääntä joka siitä lähtee :D. En tiedä kuuluuko tästä sellaista, mutta toistaiseksi olen pysynyt jalkavoiteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuulu, tästä ei kuulu mitään muuta kuin tää laitteen ääni, ei aiheuta siis sitä ääntä mitä mekaaninen raspi kun sillä raspaa. :D

   Poista
 2. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Osaatko sanoa, että mikähän tässä on maksimi kierrosnopeus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysäisen tätä Remingtonilta ja palaan sinulle asiaan. :)

   Poista
 3. Itse olen käyttänyt sellaista "käsikäyttöistä" raspia. Tämä kyllä kuulostaa tosi hyvälle, kiitos vinkistä!

  Aurinkoista loppuviikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsikäyttöinen mullakin oli kevääseen asti, mutta tää kyllä mullisti mun käsityksen siitä, miten sileät jalat voi raspilla saada ja nopeasti. Tuo muotoilu saa aikaan sen, että sillä pääsee käsiksi vaikeampiinkin kohtiin, kuten siihen isoonvarpaaseen. ^_^

   Aurinkoista torstaita S! <3

   Poista
 4. Mä kans kammoan kuorintasukkia;) Onneksi ei ole ihan akuuttia tarvetta niille vielä ilmennyt, koska olen suorastaan neuroottinen jalkojen rasvaaja. En pysty menemään nukkumaan, jollei jalat ole rasvattu huolella. Jalkaraspia käytän tarpeen mukaan, kun hoitelen muutenkin vähän tarkemmin jalkojani ehkä noin kerran kuukaudessa. Välillä tulee käytyä jalkahoidossakin. Tuollaista vekotinta en ole koskaan kokeillut, mutta varmaan olisi hyödyllinen laite:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, joku toinenkin. :D Mulla on oikeasti pyörinyt niitä varmaan 2-3 vuotta kaapissa, enkä vaan saa aikaiseksi. Inhottaa se pitkä prosessi, haluan, että on helppoa ja nopeaa. Yleensä siinä vaiheessa havahdun aina illalla rasvaamaan, jos tuntuu, että jalat meinaa tarttua lakanoihin kii, tuon takia pitäisi talvellakin vain yksinkertaisesti ottaa tavaksi rasvata joka ilta.

   Poista
 5. Käsikäyttöisellä raspilla mennään täälläkin, vaikka välillä tuntuu, että kunnon hiomakone olisi paikallaan.
  Vinhan näköinen laite!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin ihmeissäni tuosta ulkomuodosta aluksi, mutta käyttäessä tajusin heti, miksi se on tehty tuollaiseksi, sillä pääsee hyvin käsiksi paikkoihin, johon normaalilla raspilla on vaikeaa. :)

   Poista
 6. Kiinnostaa tämä laite ja jalat raspaan aina suihkussa, joten peukut, että voi ottaa suihkuun mukaan. :)

  Kivaa viikonloppua Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on oikeasti niin helppo ja sileä jälki mitä tää tekee vähällä vaivalla, koukuttava. :)

   Aurinkoista viikonloppua Tiia! <3

   Poista
 7. Mä pääsen muuten jalkojen suhteen helpolla, mutta kantapäät..yritän tehokkasti rasvata, siis aina kun muistan :D Ja kuorintasukkien kanssa olen todella nynny, en vaan kestä sitä ajatusta kuoriutuvasta, niljakkaasta ihosta plus mun tuurilla saisin jonkun reaktion :D Taidankin vielä osallistua arvontaan, sillä mun kantapäät taitavat kaivata just tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis se sotku mikä niistä kuoriutuvista jaloista lähtee, pelottaa mua. :D Ja se että se kestää viikonkin, mä olen hätähousu ja haluan näkyviä tuloksia heti, tällä saa helposti.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown