Lookfantastic Beauty Box Kesäkuu 2018


Viime viikolla Postiin tupsahti taas paketteja, mitä en osannut lainkaan odottaa. Yleensä tällaiset yllätykset ovat ihan parhaita. Yksi näistä yllätyksistä saapui Lookfantasticilta. Olen todella otettu, että siellä ollaan näköjään päätetty pehmittää boxeihin epäluuloisesti ja kriittisestikin suhtautuvaa bloggaajaa, lähettämällä hänelle Beauty Boxia* PR-näytteenä. Nyt kun olen muutamasta näistä Lookfantasticin Beauty Boxista kirjoittanut, olen alkanut ymmärtämään, mikä toisia bloggaajia näissä kiehtoo kirjoittaa kuukaudesta toiseen, sisältö on oikeastaan aika kiva ruotia läpi. Mikä miellytti ja mikä ei. 

Kesäkuun kauneuslaatikon värityksestä tuli mieleen viimevuotiset Suomi 100 -juhlat. Eihän tuosta mitään muuta voi tulla vai voiko? Näin suomalaisena boxin värityksen nähtyäni, kävi tietenkin pieni lämmin läikähdys sydämessä. 

Sisältö vaikutti äkkivilkaisulta kivalta, eikä pettymykseltä kuten toukokuun laatikko. Silti minusta pieniä matkakokoisiatuotteita olisi voinut olla vähemmän ja joukossa edes toinen täysikokoinen tuote. Matkakokoisille tuotteille vaikka ne ovatkin hyvänkokoisia, ei lopultakaan kerry kovinkaan paljon arvoa, kuten alta voitte huomata. Kurkistetaanpa kesäkuun boxin sisään.


Mádara SOS Instant Moisture+Radiance Hydra Mask  60 ml/33 euroa boxin koko 12,5 ml arvo n. 6,90 euroa

Yksi kosteuttavista naamiosuosikeistani reilussa matkakoossa. Olen lähdössä loppukesästä reissuun ja otan tämän mielelläni mukaan. 

Elemis Superfood Facial Wash 150 ml/29,45 euroa boxin koko 30 ml arvo n. 5,89 euroa

Elemis on brändinä hyvin kiinnostava, joten tämä syväpuhdistava puhdistusaine tulee myös käyttöön.

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Gradual Lotion 200 ml/17,95 euroa boxin koko 50 ml, arvo n.4,50 euroa

Tuote lupaa zero smell, joten olen utelias kokeilemaan. Fakta kuitenkin on se, että kaikki itseruskettavat tuoksuvat edes vähän tai ainakin oma nenäni ne haistaa. Kyseessä on perinteinen väritön kosteuttava itseruskettava, joka kehittää värin 4-8 tunnissa ja sävyä voi syventää käyttämällä tuotetta peräkkäisinä päivinä. 

Christophe Robin Cleansing Volymizing Paste 250 ml/49,95 euroa boxin koko 40 ml arvo n. 8 euroa

Syväpuhdistava tahnamainen shampoo, joka lupaa hiuksille volyymia. Kuulostaa ihan minun tuotteelta, volyymi on se, jota varsinkin kesäaikaan haen käyttämiltäni hiustuotteilta. Tahnamainen koostumus kuulostaa myös mielenkiintoiselta.

Real Chemistry Rescue Essential Day Cream 50 ml/ 30,25 euroa boxin koko 10 ml arvo n. 6 euroa

Hyvän kokoinen näyte itselleni täysin tuntemattomalta merkiltä päivävoidetta. Pakkaus on kivan näköinen, mutta tässä vaiheessa alkoi jo tässä boxissa nuo toistuvat pienet koot harmittaa.

Studio 10 Liquid Foil I-radiance (?)

Tässäpä mystinen tuote, jota ei löydy edes brändin omilta nettisivuilta. Sen sijaan moni on laittanut tuotteen jo eBay:n myyntiin, kun Googlettelin tuotetta saadakseni sille arvon. Ymmärtääkseni tuote on täysikokoinen. Se on selvästi hivenen Armanin Eye Tintien tapainen luomiväri. Sävy on upea kultainen ja todella hohtava. Tulee käyttöön.

Rituals The Ritual of Dao Body Cream 220 ml/22,95 euroa boxin koko 70 ml arvo n. 7,30 euroa

Pakko myöntää, etten ole tähän asti käyttänyt Ritualsilta mitään tuotteita. Olen kyllä ollut kiinnostunut brändistä, joten otan ylellisen kukkaiselta tuoksuvat voiteen mielelläni käyttöön. Hivenen tosin epäilen, kun testasin tuotetta kädelle, että tuoksu on liian voimakas itselleni koko kropalle käytettäväksi, joten käytän tämän varmasti käsiin ja sääriin. Koostumus tuntui todella miellyttävältä.


Kauneusboxin arvoksi kesäkuussa tuli 38,59€ + Studio 10 luomiväri. Loppusummasta voi hyvin huomata, miten matkakokoisista tuotteista ei kerry kovinkaan paljoa hintaa, luulen, että tuo luomiväri on täysikokoisena boxin arvokkain tuote, joten harmi, etten löytänyt sille oikeaa arvoa tähän hätään mistään. 

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa.

Mitä mieltä olitte kesäkuun sisällöstä? 

*Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta. 1. Tämän boxin isältö on hyvä ja merkit enimmäkseen sellaisia, joita en ole itse käyttänyt. Minuakin harmittaa mini-ja näytekokoiset tuotteet, vaikka olisivatkin sinänsä ihan reiluja pikkukokoja. Kuukausiboxissa pitäisi minun mielestäni olla etupäässä täysikokoisia tuotteita. Pikkukokoisista tulee vähän häthätään kyhätty ja halpa vaikutelma. Kuukausiboxista pitäisi tulla enimmäkseen vautsivau-fiilis, jotta viitsisin itse sellaisia alkaa tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pikkukokoisista tulee vähän häthätään kyhätty ja halpa vaikutelma." Juuri näin, sitten vielä vartalolle laitettavat pikkukoossa on musta pahempi kuin kasvotuotteet. Esim. 10ml:n kasvotuotteesta riittää pitkään, mutta vartalolle tarkoitettu 50ml:n koko on vähän niin ja näin, no saa tuolla VIta Liberatalla ehkä pariin-kolmeen kertaan jalat käsiteltyä, että pääsee sen verran kunnolla testaamaan. :)

   Poista
 2. Iso plussa olisi jos tuotteiden arvot olisi painettu jo siihen lehtiseen niin ei tarvitsisi metsästää netin syövereistä. Itse tykkäsin kesäkuun boxista kovasti, kuten ehditkin jo lukaista :D

  https://blingershimmer.blogspot.com/2018/06/lookfantastic-beauty-box-june-2018.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin olisin, niistä voisi vaikka sitten itse laskea sen arvon. Nyt on eka kamala työ etsiä hinta ja sen jälkeen vielä laskea, ei mikään nopeasti kyhätty postaus tämä. :D Nyt tosiaan vielä luultavasti boxin kalleimman tuotteet arvosta ei ole mitään hajua, koska ehtivät sitä myydä eBayssa ja hinnat siellä vaihteli 3,50-19 euroa. :D Eli sielläkään ei kukaan oikein tiedä, toki hintatasoa voi vähän päätellä hieman brändien muiden tuotteiden hinnoista, mutta en kuitenkaan viitsinyt arvalla tuohon mitään laittaa. :)

   Poista
 3. Tässä oli tosi hyvä sisältö ja paljon mielenkiintoisia tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tulee itsellä kuitenkin käyttöön, joten se on aika hyvin. ^_^

   Poista
 4. Elemis ja Madara olis ollut mielenkiintoisimmat :) muut aika outoja merkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta itsellekin uppo-outoa merkkiä mukana, joten mielenkiintoista tutustua uusiin. ^_^

   Poista
 5. Ihan kivalta vaikuttava boxi, mutta olet oikeassa, aivan liikaa minikokoja.
  Ihanaa tiistai-iltaa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olisi pari voinut jättää pois ja lisätä toisen täysikokoisen niin olisi ollut balanssissa paremmin, koska brändit oli tosi kiinnostavia tällä kertaa. :)

   Poista
 6. En tiedä, mua tää sisältö ei puhutellut :D Tai mulle mielenkiintoisin on tuo luomiväri, koska rakastan tän tyylisiä ja ne Armanin Tintit on vaan niin loistavia <3 Toinen puhutteleva tuote oli tuo Elemis. Tuo Madara alkoi vähän naurattaa :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan on armeija niitä Armanin Eye Tinteja, joten tota on kiva päästä testaamaan. ^_^ Mádara on muuten tosi hämäävässä paketissa, pahvipakkauksen perusteella kuvittelin sitä isommaksi, kunnes kaivoin ton pienen tuubin esiin, mutta no se tulee reissuun mukaan sitten. :D

   Poista
 7. Niina/Oh so many reasons14. kesäkuuta 2018 klo 13.27

  Mun mielestä tää boxi on kiinnostava! En ole koskaan tilaillut boxeja, mutta tässä on ihan mielenkiintoisia brändejä mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kyllä tosi mielenkiintoisia brändejä. :)

   Poista
 8. Elemikselle ja Ritualsille peukut. Ritualsin pakkausten ilmeet on muuten täysin muuttuneet, on puupintaiset kannet ja teräsharjatut sarja näyttää vieläkin tyylikkäämmältä. Kyllä tämä boxi kiehtoo edelleen, kattaus on kuitenkin niin mukavan monipuolinen.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi noi Ritualsin uudet pakkaukset kuulostaa tyylikkäiltä!

   Poista
 9. Oli tosi hyvä boksi! LookFantasticin boksien idea on nimenomaan deluxe-sampleissa eli heillä ei ole tarkoituskaan laittaa kuin 1 tai max. 2 täysikokoista (yleensä meikkituotteita) bokseihin, mutta matkakoot ovat oikeasti reiluja eivätkä mitään 3 ml juttuja. Itse pidän tästä linjauksesta, mutta jos kaipaa täysikokoisia, niin ehkä jokin muu boksi toimii silloin paremmin. Aasialaisissa bokseissa on ainakin enemmän täysikokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli tosi kivasti eri brändejä ja erilaisia tuotteita edustettuna. :) BoxyCharm on sellainen mitä olen harkinnut tilaavani toisinaan, mutta en jaksaisi alkaa vääntää Shipiton kanssa.

   Poista
 10. Mun mielestä sisältö näyttää aika kivalta. Oon samaa mieltä, että täysikokoisia tai isompia deluxeja voisi olla enemmän, mutta itse tuotteet vaikutti kiinnostavalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on siitä jännä boxi, että toisinaan saattaa olla enemmän täysikokoisia, mutta sitten taas toisinaan vain näitä matkakokoja, vaihtelee. Esim. maaliskuussa oli montakin täysikokoista. :)

   Poista
 11. mä tykkäsin tämän kuun boksista kylläkin, minua ei matkakokoiset tuotteet haittaa. Saapahan ainakin joskus edes käytettyä purkkeja loppuun... :) En tilaa näitä bokseja sillä perusteella että saa 100 euron arvoisen boksin 17 eurolla, vaan sen takia että pääsee kokeilee uusia tuotteita ja sitten ostamaan lisää niitä, mistä tykkäsikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelen noin, mulla on pari reissua tulossa joihin varmaan osan otan mukaan, niin tuleepa käytettyä. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives