Parhaat – lokakuu'18


Enää pari päivää ja on aika siirtää katseet marraskuuhun. Tämähän tietää täällä blogissa sitä, että on aika katsastaa lokakuussa ihastusta herättäneet tuotteet. Lokakuu tuntui hurahtavan ohi vauhdilla, oma osansa oli varmasti aloittamallani uudella työllä, sillä kaiken uuden opettelu vei valtavasti energiaa. Parissa viikossa pääsin kuitenkin tilanteeseen, että kaikki alkaa sujumaan ja päivät vain hujahtavat ohitse. Parasta on se, että vapaa-aikaa on edelleen tarpeeksi.

*Postauksen tuotteista Buxom, Essie ja Sensai saatu blogin kautta, muut omia. 


Buxom PowerPlump Lip Balm Glowing* – Kun minulle lähetettiin pr-näytteenä jumbokokoinen pehmentävä ja kosteuttava huulivoide, ajattelin, että se ei voi millään toimia. Miten muka noin isosta päästä voi levittää tuotetta huulille, ettei se leviä ympäriinsä? Ihme kyllä suuri pää toimii, kun huulia vain raottaa aavistuksen ja sivelee tuotetta suoraan puikosta, se leviää parilla pyyhkäisyllä täydellisesti. Sävy Glowing antaa huulille aivan aavistuksen sävyä, mutta mikä jännintä, sävy pysyy huulilla jopa tunteja. En ole ikinä törmännyt mihinkään yhtä kestävään sävyttävään huulivoiteeseen. Voide tuntuu hoitavalta ja siinä on aavistus piparminttua, joka tuntuu alussa pienesti huulilla. Olen tykännyt käyttää tätä todella paljon töissä, sillä asiakkaiden kanssa höpöttäessä, tämän kanssa ei tarvitse pelätä, että se leviäisi huulten rajojen ulkopuolelle tai tarttuisi hampaisiin. Tauoilla peiliin kurkatessa väri on edelleen täydellisesti huulilla. 

Curaprox Black is White whitening hammastahna – Pari vuotta sitten markkinoille alkoi ilmestymään näitä mustia hampaita valkaisevia aktiivihiiltä sisältäviä valkaisevia tuotteita. Laitoin yksityishenkilönä en bloggaajana kyselyn kaikkiin tuotteita maahantuoviin firmoihin siitä, onko heidän tuotteitaan tutkittu kliinisesti, mikä on niiden hankausarvo ja voivatko he taata, että käyttö olisi hampaille turvallista. Hampaat eivät ole asia, jonka kanssa alan leikkimään, jollain mututuntuma tuotteilla. Kun hampaiden kiille kerran menee, sitä ei voi enää korvata millään. Kävi niin, että sain kaikilta hienosti nopeasti vastauksen, mutta Curaprox oli ainoa, joka pystyi kertomaan minulle haluamaani tietoa tuotteen hankausarvoista. Muilla firmoilla ei asiasta tietoa ollut, koska sitä ei tarvitse ilmoittaa vaan vastaukset olivat pelkkää mututuntumaa, että joo on turvallista, ilman sen suurempaa tutkimusta. Curaproxin tahnan hankausarvo on 50, joka on todella alhainen ja se takaa sen, että hammaskiilteesi on suojassa. Lisäksi tuote sisältää fluoria, joka on itselleni asia, jonka käytöstä en luovu hampaiden hoidossa. Kannatta lukea mm. tämä Ilta-Sanomien juttu ja miettiä kaksi kertaa uskallatteko vaarantaa hammaskiilteenne aktiivihiilituotteilla. Käytän Curaproxin tahnaa 2-3 kertaan viikossa, muun aikaa pesen Yotuelilla. Tahna kirkastaa kivasti kahviholistin hampaita ja se maistuu raikkaalta limeltä.


Sensai The Silk EdT* – Nykyisessä kodin ulkopuolisessa työssäni joudun valitsemaan käyttämäni tuoksut tarkkaan. Mitään kovin voimakkaita en voi käyttää, joten ne ovat jääneet toistaiseksi kotipäiviin. Töissä sen sijaan käytän raikkaita ja kevyitä tuoksuja. Sensain The Silk on aivan täydellinen työtuoksu. Se tuo puhdasta raikkautta, ilman pistävyyttä. Tuoksu on hienostunut ja vieno, eikä leijaile koko ympäristöön. 

Essie smooth-e aluslakka* – Lakka auttaa tasoittamaan kynnen pintaa, kuivuu kynnelle himmeäksi ja minusta tämä näyttää aivan älyttömän kauniilta yksinään kynsissä. Kynnet ovat sellaiset "my nails but better". Itselläni yleensä kaikki aluslakat heikentävät lakkauksen pysymistä syystä tai toisesta, mutta jos haluan lisätä tämän päälle lakkauksen, niin toimii myös loistavasti sen alla, eikä heikennä kestoa. Värillinen lakka on helppo levittää tasaisen pohjan päälle. 

Absolution Le Sérum Anti-Soif Kosteuttava seerumi – Absolution on yksi niistä brändeistä, että kaikki mitä olen sarjasta kasvoilleni pistänyt, on hyvää, eikä tämä kosteuttava seerumikaan tuottanut pettymystä. Ohut vesimäisen geelimäinen seerumi imeytyy ihoon hetkessä. Se rauhoittaa ja raikastaa ihoa, on muuten loistava tuote esim. erilaisten ihoärsytysten hoitoon ja auringossa olon jälkeen. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle ja rasvaiselle. Aloe vera rauhoittaa, teepuu puhdistaa, helokkiöljy kosteuttaa ihoa. Seerumissa on mieto hivenen minttuisa tuoksu, joka hälvenee nopeasti levityksen jälkeen. Sopii vegaaneille.


Mikä oli sinun lokakuun suosikkituote? Löytyikö joukosta uusia tai kiinnostavia tuotteita?

*Curaprox ja Absolution omia, muut PR-näytteitä saaty blogin kautta. 



  1. Mä jätin alkuinnostuksen jälkeen hiilihammastahnat pois kokonaan, koska en ensinnäkään huomannut sellaisella mitään tehoa ja toisekseen mustan tahnan ja etenkin jauheen kanssa hampaiden pesu on enimmäkseen rähmäämistä yltympäriinsä;)
    Onneksi näin, koska noi hankausarvot on mulle ihan uutta tietoa. Kiitos infosta!
    Kiva kuulla myös, että töissä sujuu hyvin:)
    Mukavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hammastuotteiden kanssa kannattaa tosiaan olla tarkka mitä suuhunsa pistää. Ne jauheet onkin tosi sottaisia, tää tahna ei niin paljon. Mut ei nyt mitään hirveän siistiä tämänkään kanssa. 😁

      Mukavaa viikkoa Sari. ❤️

      Poista
  2. Tuo Sensain tuoksu on yks omista lemppareista juurikin työkäyttöön.

    VastaaPoista
  3. Tuo Buxom on muuten ihana. Ensin itsekin ihmettelin sitä kokoa. Ah tuo Sensain tuoksu kyllä pitää taas ottaa käyttöön, se olisi ihana unituoksunakin. Nyt heti testaan tuo essien tänään kohta, juuri tuollaista lookkia kaipaan tälle päivälle kynsiin.

    Ihana kooste. <3

    Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, näytti tosi kömpelöltä, mutta toimii. Testaa ihmeessä Essie se on ihan loistava, jos ei halua kynsille mitään erikoista. 👍

      Mukavaa päivää Tiia. ❤️

      Poista
  4. Mahtavaa, että selvitit noita hankausarvoja! Olen pohtinut samaa asiaa. Minulla on jotain aktiivihiilipulveria ja olen toisinaan levittänyt sitä hampaiden pinnalle vähäksi aikaa vaikuttamaan hankaamatta. Tuota Curaproxin versiota voisin kyllä hankkia ihan hankaustahnakäyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko selvittää, koska itse ainakin kyseenalaistin homman, kun aktiivihiilijuttuja tuli markkinoille, eikä kellään ollut mitään tietoa niiden turvallisuudesta. Se että joku on luonnonainetta ei tarkoita, että se olisi turvallista.Siksi laitoin kaikille firmoille aikoinaan viestiä. Curaprox on niiden tietojen valossa ainoa jota itse uskallan suuhuni pistää. 😅 Juuri noin hankaamatta toi on ok silloin tällöin käytettynä, mut on se oikeasti melkoista et joku on tärvellyt hampaansa jo viikossa noiden kanssa kikkailemalla. 😑

      Poista
  5. Curaproxia löytyy itseltäkin, pitäisköhän ottaa se viimein käyttöön :D

    VastaaPoista
  6. Muakin nämä hiilijutut ovat mietityttäneet ja olen pysynyt niistä varalta kaukana :D. Se myös tuntuu hieman huolestuttavalta, että nykyään on paljon fluorittomia tahnoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi fluorittomien tahnojen käyttö näkyy jo hammaslääkärien vastaanotoilla... Toki on ihmisiä kenelle se ei vaikuta mitään, mutta itselleni on tiettyjä asioita joiden kanssa en lähde arpomaan ja yksi niistä on fluori, oltiin siitä mitä mieltä tahansa. 😅

      Poista
  7. Huulivoide oli uusi tuttavuus. Oma suosikkini lokakuussa on Herbinan misellivesi.
    Ihanaa tiistaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä onko herbinalta tullut misellivesi? Täytyy ostaa se testiin asap. 👍

      Ihanaa viikkoa Outi. ❤️

      Poista
  8. Tarkkana siis kannatta olla. Hyvä kooste, tosin minulle nuo kaikki ovat ihan outoja tuotteita. Kivaa viikkoa, Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa. Kivaa viikkoa Satu. ❤️

      Poista
  9. Lokakuun suosikkituote on ollut Juice Beautyn voidemainen poskipuna ja se Centifolian AHA-happoja sisältäv seerumi :) Ja en voi käsittää, ihan vastahan se kuu vaihtui..tai siis mulla on fiilis, että ihan vastahan sä aloitit työt mutta onhan siitäkin jo aikaa :)

    Mä olen kans tosi varovainen hampaiden kanssa, hyvä kun olet ollut tarkkana ja selvittänyt noita arvoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se seerumi on kyllä hyvä. ❤️

      Mä olen hampaiden kanssa tosi tarkka, heti kun noi tuli markkinoille mulla oli omat epäilyt. Jopa hieman hämmentyneenä katselin, et ihmiset ei kyseenalaistaneet aktiivihiilijuttuja ollenkaan, koska se on luonnollista. Vesikin on, mut siihen voi silti kuolla. 😁

      Poista
  10. Itselläni on ollut kokeilussa nyt Humblen aktiivihiili hammastahna ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Ainakin sitä mainostetaan turvallisena hammaskiilteelle, mutta en ole kyllä tarkemmin asiaan perehtynyt. Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on ainakin fluoria ja hammaslääkäreiden kehittelemä, joten vaikuttaa hyvältä. Koitin googletella hankausarvoja, mutta en äkkiseltään löytänyt. Se tosin saattaisi olla valmistajalla tiedossa, kun kyselisi. :) Monissa normihammastahnoissakin on melko korkeat hankausarvot verrattuna tohon Curaproxiin ja Yotueliin, joka on ollut itselleni yllätys. :)

      Poista
  11. Curaproxin hammastahna kiinnostaa kovasti :)

    VastaaPoista
  12. Mua on kyllä kans hirvittäny osa näistä uusista hammasvillityksistä :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ihmettele... ihmiset suhtautuu jotenkin hirveän kevyesti, mut fakta on se, että hampaat on sellainen osa ihmistä, mitä ei pysty täysin korvaamaan. Sekin, että mennään täysin ehjiin hampaisiin laittamaan kuoret, ei ole kovin järkevää...

      Poista
  13. Huomasin vasta nyt tämän postauksen. Olen myös miettinyt noita hankausarvoja, kiva että selvitit! Minulta löytyy sekä jauhetta että tuota hammastahnaa ja olen käyttänyt niitä lähinnä etuhampaisiin (mitä niitä muita hampaita kuluttamaan). Tuntuu tosin siltä, että noiden jälkeen hampaat kellastuvat entistä nopeammin, jos ei vähään aikaan käytä. Vai kuvittelenko vain, vai olenko jo pilannut hampaani?

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives