FIRE & ICE juhlakauden pikakaunistava kasvohoito


Vuoden yksi suurimpia juhlakausia joulunalus pikkujouluineen ja muine juhlineen alkaa virallisesti tänään. Joissakin firmoissa on saatettu pikkujoulut viettää jo lokakuussa, mutta suurimmassa osassa ne ovat vielä edessä. 

Juhlakausi on oivallista aikaa hemmotella itseä. Tykkään, että juhlameikin alla iho on aina viimeisen päälle kunnossa. Pikkujoulukauteen sopii loistavasti iS Clinicalin puhdistava ja kirkastava Fire & Ice kasvohoito* kaikille ihotyypeille. Meren takana Fire & Ice kasvohoito on todella suosittu mm. julkkisten keskuudessa ja sitä sanotaankin todelliseksi "red carpet" -hoidoksi. Sarjalla onkin monia julkkiskäyttäjiä mm. Jessica Alba, January Jones ja Rosie Huntington-Whiteley, joilla kaikilla on muuten älyttömän upea iho. 

Pääsin testaamaan yhtä iS Clinicalin suosituimmista kasvohoidoista Keravalle Skin roomiin Mintun käsittelyyn. Olen tuntenut Mintun jo reilun neljän vuoden ajan, minun piti ihan käydä vanhoista postauksistani tarkistamassa, onko tästä oikeasti näin kauan. Ensi kertaa tavatessamme Minttu toimi toisella brändillä kouluttajana ja tuotepäällikkönä, muistan kun pääsin Mintun käsittelyyn ensimmäisen kerran ja meillä natsasi heti. Vajaa pari vuotta sitten Minttu siirtyi A Class Beautylle asiakkuuspäälliköksi ja yhtenä firman maahantuomista brändeistä on juurikin iS Clinical. Tässä tehtävässä hän jatkaa osin tänäkin päivänä, mutta viime kesänä toteutui pitkäaikainen haave omasta kauneushoitolasta. Kaikki tapahtui nopeasti ja Skin room onkin toiminut loppukesästä asti Keravalla osoitteessa Paasikivenkatu 16. Voisin jutella teille Mintusta vaikka kuinka pitkään, mutta jätän sen myöhemmäksi, sillä Minttu lupautui haastateltavakseni ja siitä ihan oma juttu myöhemmin. 


Fire & Ice Express -hoito kestää n. 30 minuuttia, mutta halutessaan siihen voi vaikka yhdistää 15 minuutin lymfahoidon, joka vie pikakasvohoidon ihan uudelle tasolle. Olen aiemminkin puhunut sitä, miten itse huomaan lymfahoidon vaikutuksen ihossani jopa viikon ajan hoidon jälkeen, niin tehokasta se on. Minulle tehtiinkin Fire & Ice Express -kasvohoidon lisäksi lopuksi myös lymfahoitoa. 

Se miksi hoitoa sanotaan "red carpet" -hoidoksi, johtuu siitä, että se ei vaadi toipumisaikaa vaan hoidon jälkeen voidaan tehdä suoraan juhlameikki kasvoille ja olet valmis juhliin. Minttu on henkilökohtaisesti sitä mieltä, että iho on parhaimmillaan seuraavana päivänä hoidosta, omien kokemusten mukaan olen samaa mieltä. Ihoni näytti äärettömän hyvältä heti hoidon jälkeen, mutta se ei ollut mitään verrattuna siihen, miten hyvältä se näytti seuraavana aamuna. Ihoni oli niin upea, ettei sille tehnyt mieli laittaa edes meikkiä. Positiiviset vaikutukset näkyivät jopa sitäkin seuraavana päivänä. Iho oli tasainen, heleä ja kiitos lymfahoidon mm. poskipäät olivat näkyvästi koholla, iho näytti kaikkiaan paljon kimmoisammalta. Joten suositan, että jos sinulla on aikaa, niin käy hoidossa edellisenä päivänä ennen juhlia, mutta kiireinen voi hyvin käydä samana päivänäkin. Fire & Ice on hyvin siedetty, mutta niin kuin kaikki tiedätte, mitään uutta ei kannata kokeilla ensimmäistä kertaa ennen isoa tilaisuutta, varsinkaan, jos iho on herkkä.


Kasvohoidon teho perustuu hedelmähappoentsyymeihin. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella. Tämän jälkeen iholle pistetään kanelilta tuoksuva tehoaine, jonka annetaan vaikuttaa muutamia minuutteja ihotyypistä riippuen. Aine kihelmöi jonkun verran iholla, mutta kosmetologi tarkkailee koko ajan ihoasi ja kyselee tuntemuksiasi. Kihelmöinti ei ole mitenkään mukavan tuntuista, mutta se on siedettävää. Tämän jälkeen iho neutraloidaan ja päälle levitetään hivenen viileältä tuntuva naamio, jonka annetaan vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Naamion jälkeen iholle levitetään vielä hoitoaineet ja asiakkaan halutessa meikki. Ihoni punoitti hoidon jälkeen poskista aavistuksen, mutta kotiin tultuani punoitus oli jo laskenut. Iho näytti heti heleältä ja kimmoisalta, mutta ehdottomasti kauneimmillaan ihoni oli kahtena seuraavana päivänä hoidon jälkeen. 


Fire & Ice Express n. 30 min 65 euroa, lymfahoito 15 min hoidon yhteydessä 35 euroa. Jos haluat yhdistää hoitoon hartiahieronnan, niin silloin valintasi on Fire & Ice Relax n. 45 min 80 euroa. Ajanvaraukset Skin roomiin täältä.

Käyttekö kasvohoidossa ennen juhlia? Miltä pikakaunistava kasvohoito kuulostaa?

*Kasvohoito saatu blogin kautta.

 1. En ole kovin usein käynyt pikakasvohoidoissa, kun en oikein usko niiden toimivuuteen ja tällainen vanha täti tarvitsee järeämmät toimenpiteet, näemmä;) Riippu tietenkin minkälaisesta pikahoidosta on kyse. Onko tässä siis pointti tuo lymfahoito vai hedelmähappohoito vai niiden yhteisvaikutus? En muista suoranaisesti tuollaisessa olleeni, joten voisi kiinnostaakin, kun ko. hoitolakin on aika lähellä nykyisiä kotinurkkia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ymmärrän ton pointin. 😁 Tässä juurikin pointti on todella vahva hedelmähappohoito, siinä pH laskee todella happamaan jopa kahteen. Eli kyse on todella tehokkaasta mutta kontrolloidusta happohoidosta. Lymfa on sitten vielä piste i:n päälle jos sen haluaa ottaa mukaan, sillä itsellä oikeasti kohottaa kasvojen piirteitä jopa viikoksi.👍 Lisähinnasta hoitoon voi yhdistää myös hieronnan, mutta itse annan peukut tolle lymfalle.

   Poista
 2. Oijoi! Tälle olis juuri nyt tarvetta, sillä kortisonikuuri alkaa olla lopuillaan ja iho on ollut kyllä todella kuiva. Huomaan, että minua myös janottaa enemmän. Tämä kaunistatutuminen pikkujouluun on kyllä kiva idea ja se pitäisi ottaa kyllä omaankin joulunalusajan ohjelmistoon. Hoiti kuulostaa tehokkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortosooni tekee kyllä tuhojaan iholle. Tää hoito myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti kuorimisen lisäksi. Ja lymfa tekisi varmasti hyvää tuon kuurin jälkeen, sillä se pistää nesteet kiertämään. ❤️

   Poista
 3. Kasvohoito kuulostaa aina ihanalta ja olisikin kiva pitkästä aikaa varata vähän aikaa itselleni.
  Ihanaa torstaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihanaa hemmottelua ja tekee hyvää iholle. Itse tykkään toisinaan tehokkaista ei niin hemmottelevista hoidoista kun taas toisinaan ne hemmottelevat on paikallaan.

   Ihanaa viikonloppua Outi. <3

   Poista
 4. Haluan niin palavasti ihan mihin tahansa kasvohoitoon, ihan koko olemus on hemmottelun tarpeessa! Lymfahoito tehoaa munkin naamaan aina valtavan hyvin, ja voisin kuvitella, että yhdistelmä sitä ja hedelmähappoja tekisi ihmeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lymfa on kyllä mielettömän tehokas, kunpa saisi jonkun tekemään sitä itselle joka viikko, niin pysyisi kasvot kimmoisan näköisenä. :D

   Poista
 5. Olisi kyllä ihana hoito ennen joitain isoja juhlia ja mielellään vuorokautta ennen. Tuota kauneushoitobrändiäkin olet kovasti aiemmin kehunut, itsellä ei tähän sarjaan ole kosketusta.

  Ihanaa kun löytyy oma luottokosmetologi, siitä tulee ihan ystävyyttä.

  Sydämellistä viikonloppua Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös Maiju kanssa tykännyt iS Clinicalista? Oli suostunut ottamaan testiin, koska suosittelin. :D Mä luulen, että sä tykkäisit. Ei ole sellainen tuoksumaailma mikä kävisi sun nenään. Mullahan on jo luottokampaaja. ;)

   Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives