Lookfantastic Beauty Box joulukuu 2018


Joulukuun Lookfantasticin Beauty Box* tavoitti minut vihdoin viime viikolla, jälleen kerran en saanut mitään ilmoitusta saapumisesta, mutta tiesin onneksi kysellä sen perään ajoissa. 

On todella helppo nimetä ulkoasultaan koko vuoden kaunein laatikko. Se on tämä joulukuu, aivan ihana. Tuunaan siitä takuulla ensi jouluksi jollekin lahjapakkauksen niin nätti se on. Kulta ja punainen ovat mielestäni täydellinen yhdistelmä. Tällä kertaa myös sisus oli makuuni varmasti vuoden parhaita, pääsee heittämällä kärkikolmikkoon tämän vuoden boxeista, vaikka joukossa oli pari hutiakin, mutta ne hyvät tuotteet olivat niin loistavia, että tykkäsin kokonaisuudesta kovasti.

*Beauty Box saatu PR-näytteenä blogin kautta.


THIS WORKS DEEP SLEEP PILLOW SPRAY

Pakko myöntää, että itse olen aina diggaillut jostain syystä tällaisistä tuotteista. Itsehän laitan iltaisin aina ranteisiin ja korvan taakse unta rauhoittavaa eteeristä öljyä. En kuitenkaan haluaisi suihkuttaa tyynyliinaani mitään, sillä olen suorastaan hysteerinen, että tyynyliinat ovat puhtaat, enkä halua niihin mitään ylimääräistä. Sen sijaan aion käyttää suihkeen suihkuttamalla sitä muutaman suihkeen makuuhuoneen ilmaan ennen nukkumaan menoa.

DR BOTANICALS POMEGRANATE SUPERFOOD BRIGHTENING EYE SERUM

Ehdottomasti yksi tämän kuun helmituotteita. Pääsi välittömästi peilikaappiin ja käyttöön, sillä talviaikaan sy-iho kaipaa kunnon kosteutta ja sitä tämä oikeastaan täysin tuoksuton öljyseerumi tarjoaa. Sisältää vadelmansiemenöljyä, joka kosteuttaa tehokkaasti. Ihana tuote yökäytössä ja vain pisara riittää! Sopii myös vegaaneille.

ILLAMASQUA HYDRA VEIL PRIMER

Toinen suosikkituotteistani tässä kuussa. Odotan innolla tämän kosteuttavan meikin pohjustajan testaamista. Jälleen nappivalinta talviaikaan. 

GROW GORGEOUS SCALP DETOX

Hiustuotteet ovat boxeissa aika usein huteja omaan makuuni, mutta ei tällä kertaa. Jos ette ole koskaan käyttäneet ennen shampoota käytettäviä hiuspohjan kuorintoja, niin suosittelen. En käytä tämän tapaisia tuotteita viikottain, mutta n. 1-2 kertaan/kk. Varsinkin jos käytät paljon muotoilutuotteita, hiuspohjalle tarkoitettu kuorinta on must-tuote.

KARL LAGERFELD + MODELCO

Olisin voinut olla tästä kulmakynästä riemuissani, mutta valitettavasti sävy on medium/dark, joka on omille kulmilleni liian tumma, enkä siksi tee tällä mitään. :(

LIMITED EDITION LOOKFANTASTIC BEAUTY SPONGE

Viimeisenä tuotteena boxissa tuli Lookfantasticin oma meikkimuna, joka valitettavasti tuntuu niin kovalta ja kiinteältä, että epäilen, etten tule sitä käyttämään. Meikkimunan pitää olla niin pehmeä, ettei tunnu siltä, että hakkaisia kasvoja. Tämä ainakin sormiin tuntuu juuri tuollaiselta kasvojen hakkaajalta. :D Tuotteena kuitenkin kiva idea. 


Mitä mieltä olette joulukuun boxista? Paras tuote teidän mielestä?

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 


*Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta.





  1. Huippuboxi joka kerta, mutta missähän oma joulukuun boxini pyörii?

    Ihanaa tiistaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tän kuun boxi oli kyllä tosi kiva, aina pari hutia sattuu, mutta kokonaisuutena tää oli mieluinen. :)

      Mukavaa tiistaita Tiia. <3

      Poista
  2. Mä tykkään kuoria vartaloakin, joten hiuspohjan kuorinnatkin ovat tuttuja. Olen niillä korvannut syväpuhdistavat shampoot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se fiilis on jotain ihanaa, kun kuorii hiuspohjan. Itsehän en käytä paljoa muotoilutuotteita, mut jos käyttäisin, tekisin kuorinnan varmasti kerran viikossa.

      Poista
  3. Aika samanlaiset fiilikset itsellänikin, tosin tuo kulmakynä oli sävyltään mulle juuri passeli :D

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/12/lookfantastic-beauty-box-december-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle aivan liian tumma, näyttäisin naurettavalta, jos laittaisin sitä. :D

      Poista
  4. Kasvojen hakkaaja :D Tuollaiselle deep sleep spraylle olisi kyllä käyttöä, kun tuntuu, etten ole nukkunut kunnolla sitten lokakuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se tuntuu kovalta kuin kivi, jos vertaa BeautyBlenderiin. :D

      Poista
  5. Illamasquan primeri kuulostaa upealta. Ja onhan merkkikin ihan loistava jo itsessään.
    Kiva sisältö boxissa ja tuo loota ansaitsee ylimääräisen papukaijamerkin. On se niin nätti<2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan kanssa, että saan primerin testattua, nyt ei vielä voi kun en oo meikannut päiviin nuhanenäni kanssa, mutta ehkä torstaina kun on lyhyt työpäivä uskallan jotain uutta kokeilla meikin alle. Pitkäksi päiväksi ei mitään uusia uskalla testailla, jos on päivän puolessavälissä naamakatastrofi. :D

      Poista
  6. Olet kyllä oikeassa, että kärkipaikoille tämä boxi menisi. Minua kiinnosti kaikki muut paitsi tuo munaskukkeli meikkivoiteen levitykseen.
    Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
  7. Mä olen alkanut taas kaipailemaan jotain kauneusboksia, ja kyllä se vaan siltä vaikuttaa, että tän Lookfantsun puoleen on käännyttävä! Tosi mielenkiintoinen sisältö tässä joulukuunkin boksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lookfantastic on helppo, Boxy Charm olis kans ihana, mutta en itse ole jaksanut alkaa pelleilemään Shipiton kanssa. :D Joulukuun boxi pääsee ehdottomasti vuoden top3 boxeihin. :)

      Poista
  8. KUn sienen kosteuttaa, siitä tulee ihanan pehmeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvä tietää, ettei ole kosteana noin kova! :D ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives