Anti-age hemmottelua iholle – diego dalla palma professional RVB SKINLAB ICON TIME

*Tuotteet PR-näytteitä, saatu maahantuojalta. 

On olemassa ihonhoitosarjoja joista ei vain voi olla pitämättä. Vuosien aikana olen huomannut, että toisten sarjojen tuotteista syystä tai toisesta ihoni pitää paljon ja tuotteita käyttäessä ihossa huomaa nopeastikin eroa parempaan suuntaan. 

Olen viime aikoina yksinkertaistanut ihonhoitoani aika paljon, ei se silti todellakaan mitään todella pelkistettyä ole, mutta olen alkanut syynäämään ehkä aiempaa hivenen enemmän raaka-aineita ja suosimaan alitajuisestikin tuotteita, joissa raaka-aineluettelot eivät olisi ihan hirveän pitkiä. Mutta niin kuin aina, löytyy poikkeuksia ja yksi niistä sarjoista on diego dalla palma professional RVB SKINLAB, jonka tuotteissa raaka-ainelistat eivät todellakaan ole sieltä lyhyimmästä päästä, päinvastoin niissä on varmaan pisimpiä raaka-aineluetteloita mihin olen käyttämässäni kosmetiikassa törmännyt. Tämä johtuu osaksi siitä, että brändi käyttää tuotteissaan omia mielenkiintoisia yhdisteitä, jotka ovatkin osaksi tuotteiden toimivuuden salaisuus. 

"Ihoni rakkaustarina sarjan tuotteiden kanssa alkoi jo lähes kuusi vuotta sitten."

Ihoni rakkaustarina sarjan tuotteiden kanssa alkoi jo lähes kuusi vuotta sitten, tänäkin päivänä yksi ihonhoitoarsenaalini kulmakivistä on detoxifying essential concentrate, jota minulla on aina jemmassa huonojen ihopäivien varalta. 

Vuosien aikana sarjan anti-age -tuotteet ovat jääneet itselleni hivenen etäisemmiksi, kunnes sain testattavaksi vuonna 2017 julkaistun RVB SKINLAB ICON TIME -tuotelinjan*. Ulkoasun kanssa merkki oli sarjan julkaistessaan trendien aallonharjalla, sillä ruusukullan sävyllä höystetyt pakkaukset näyttävät moderneilta ja ylellisiltä. Mikä kivointa, tämä anti-age -sarjan sopii käytettäväksi jo kolmekymppisestä ylöspäin. Sain testattavaksi Supermask-hoitonaamion, 24-hour revitalising anti-age -voiteen ja correcting -silmänympärysvoiteen. 

Tärkeimpinä vaikuttavina raaka-aineina sarjassa on käytetty mm. hopea-mikrohiukkasia, jotka taistelevat ihon ärsytystä vastaan ja vahvistavat suojabarriäärin toimintaa. Propermapeptidejä, jotka aktivoivat kollageeni- ja elastiinisynteesiä. GOLD collagene -peptidiyhdistettä, joka sisältää kolloidista kultaa sekä Age-delay -yhdisteen joka kiinteyttää ja tekee ihosta täyteläisemmän näköisen. Tuotteissa on raikkaan ylellinen hivenen kukkaisa tuoksu. 


Correcting Eye Cream (73€) on nimensä mukaisesti niitä silmänympärysvoiteita, joka korjaa sy-alueen ihoa välittömästi levityksen jälkeen, jonka vuoksi se on erinomainen tuote myös meikin alla. Voide sisältää oransseja väripigmenttejä, jonka vuoksi se häivyttää tehokkaasti ja välittömästi tummia silmänalusia saaden sy-ihon näyttämään heleämmältä. Iho tuntuu heti levityksen jälkeen pehmeämmältä ja joustavammalta, tasoittaa myös juonteita. Voide näyttää koostumukseltaan purkissa melko jämäkältä, mutta iholle otettaessa se tuntuu ihanan kevyeltä ja raikkaalta, imeytyy ihoon välittömästi. Ainoa pieni miinus on pakko antaa siitä, että tuote on hajustettu, itse en enää tätä nykyä välttämättä näe järkeä siinä, että sy-tuotteisiin lisätään hajusteita. Ymmärrän, että näin on tehtävä, jos halutaan, että sarjan tuotteet tuoksuvat samalta tai on tarve peittää raaka-aineiden tuoksua, mutta itse suhtaudun pienellä varauksella näinkin voimakkaasti hajustettuihin sy-ihon tuotteisiin. Tuoksu ei kuitenkaan ole niin voimakas, että se jäisi koko päiväksi leijumaan, mutta tuoksuu jonkin aikaa. Tiedän, että nämä ovat tuoksuasiat ovat jokaisen henkilökohtaisia mieltymyksiä.

24-hour revitalising anti-age cream (99€) on ihoa uudistava ja korjaava voide. Se on koostumukseltaan täyteläistä, mutta en kuvailisi sitä paksuksi. Siinä on aavistus lämmintä pigmenttiä, eikä se ole väriltään aivan valkoista. Tasoittaa juonteita ja ihohuokosia sekä kiinteyttää, imeytyy nopeasti, jonka vuoksi se on loistava voide meikin alle. Olen kokenut, että päivän aikana meikin alla voide selvästi rauhoittaa ihoa. Koen, että voide onkin tosi hyvä heille, joilla ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät iholla, sillä tällä saa niihin pika-avun.

Supermaskiin (24€) on imeytetty tuotteen iholle menevään osaan jo 35 ml:ä anti-age seerumia, siis enemmän kuin yksi seerumipullo! Naamio toimii tuhkimonaamiona, vaikkapa ennen juhlameikkiä, sillä se napakoittaa ihoa jo muutamissa minuuteissa. 


Käytättekö anti-age -kosmetiikkaa?

Icon time -tuotteita voi ostaa täältä tai jälleenmyyjiltä.

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta. 


  1. Aivan varmasti käytän anti-age -tuotteita;) En voisi kuvitella näillä ikävuosilla käyttäväni mitään muita. Jossain hoitolakäynnillä olen törmännyt Deigo Dalla Palman RVB SkinLab -tuotteisiin (jos en nyt ihan hairahdu muistelemaan menneitä väärin), ja jonkin näytepussukan olen tainnut saada mukaani. Etäisesti muistan, että joku voide olisi ollut kivan tuntuinen, mutta mikä, se on jäänyt unholaan;)
    Mukavaa sunnuntaita Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ddp RVB SKINLABIN kaikissa voiteissa mitä itse olen kokeillut ja olen kokeillut melkein kaikki, on todella ihanat koostumukset, kaikki soveltuu todella hyvin myös meikin alle, mikä on kiva. :)

      Aurinkoista pakkas-sunnuntaita Sari. <3

      Poista
  2. Käytän jo iän puolesta, mutta en aina valkkaa anti aging perusteella vaan sen, että tuote on raikas, geeli tai sorbettimainen, ne on enemmän mun juttuja. Kyseisellä brändillä on niin hyvät meikit, meikkivoide ja poskipuna mm. rakastan todella paljon. <3

    Kivaa iltaa Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diego dalla palmalla on kyllä loistavia meikkejä, mutta niin on ihonhoitotuotteetkin, varsinkin voiteet on sellaisia, että niiden koostumukset täyttää vaativammankin toiveet. ^_^

      Ihanaa iltaa Tiia. <3

      Poista
  3. Diegoon ihastuin vuonna 2014/2015 (?), sun ansiosta ☺ Se Detox-tiiviste oli huippu, mutta oon tykännyt sarjan muistakin tuotteista. Hoitovoiteissa on ollut mukavat koostumukset ja mun iho tykkäs niistä. Mulla oli myös glykolihapposetti, sellainen matkakokoinen ja sekin oli huippu!

    Mulla alkaa olla ajankohtaisia nuo sy-voiteet, jotka täyttävät juonteita 😂 Sieltä sen ikääntymisen ekana vaan huomaa ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Detox-tiiviste on jotain ihan parasta, pelastanut monelta ihokriisiltä. :)

      Anti-age sy-tuotteissa on kyllä se hyvä puoli, että niillä saa avun tuohon juonteiden täyttöön, koska koostumukset on tehty sellaisiksi. Vaikeampi on löytää sitten voide, jossa toi koostumus on saatu sellaiseksi, ettei ole liian tönkköä, eikä rullaudun meikin alla. Noissa koostumuksissa tää brändi kyllä aina onnistuu täydellisesti. :)

      Poista
  4. Olen ollut hyvin laiska aloittamaan minkäänlaisten Anti-age tuotteiden käytön, mutta nyt kun ikää on alkanut kertymään olen pyrkinyt etsimään itselleni sopivia tuotteita. Tup RVB LAB onkin itselleni uusi tuttavuus. Ihoni on helposti kuivuva, mutta kaipaan kuitenkin tuotetta joka jättää ihon raikkaan tuntuiseksi sekä imeytyy helposti. Osaisitko suositella ummikolle tuotetta mistä aloittaa voiteiden testailu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vichyn Slow Age -sarjassa voisi olla ihollesi sopivia tuotteita ja koostumuksia millaisia haet. :) Kannattaa kurkata apteekissa käydessä. Jos ihosi on kuiva kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että tuotteissa olisi siellä aika ylhäällä sisällysluettelossa hyaluronihappoa, joka sitoo ihoon kosteutta. Myös retinolia sisältäviä voiteita voisi harkita, mutta koska ihosi on kuiva kannattaa aloittaa niin, että käyttää vain esim. kerran viikossa ja lisää mahdollisesti parin kuukauden päästä kahteen. Toisen pystyvät käyttämään retinolia sisältäviä tuotteita joka ilta alun totuttelun jälkeen. Itse en pysty vaan aika maksimi on se pari kertaa viikossa, silloin saan hyödyt irti, mutta iho ei ala kuivumaan. Voisit tykätä myös apteekista saatavasta La Roche Posayn Hyalu B5 Anti-Wrinkle Caresta, siinä on ihana kevyt koostumus. https://www.yliopistonapteekki.fi/lrp-hyalu-b5-hoitovoide-40-ml-72896.html

      Suosittelen siksi näitä omia apteekkilemppareita, koska ne ovat helpoiten saatavilla ja pääsee fiilistelemäänkin niitä ennen ostoa.

      Toivottavasti pääsit näillä pikkuvinkeillä hivenen alkuun. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives