Omat suosikit – Jane Iredale -arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
*Arvonnan sponsoroi Estelina Oy, sisältää mainoslinkin.


Kun kirjoittelee blogissa paljon uusista tuotteista, niin välillä oikein harmittaa, että sellaiset tuotteet jotka ovat kulkeneet mukana jo vuosia ja joita käytän itsekin lähes päivittäin, jäävät uutuuksien vuoksi pienemmälle huomiolle. Aion tänä vuonna nostaa täällä blogissa silloin tällöin esiin niitä omia suurimpia kosmetiikan suosikkituotteitani "omat suosikit" -tagin alla ja näiden postausten ohessa tulen arpomaan myös teille näitä suosikkejani, ihan siksi, että myös joku teistä lukijoistani pääsisi kokemaan rakastamieni tuotteiden hyvyyden. 

Jane Iredalen tuotteita olen nostanut täällä useaan otteeseen vuosien aikana esille, eikä se ole sattumaa, sillä käytän heidän tuotteitaan päivittäin. Meikkituotteista voin lämpimästi suositella huippulaatuisia luomiväripaletteja, poskipunia ja huulituotteita, mutta tänään puhutaan brändin pienestä mutta sitäkin paremmasta ihonhoitopuolesta. 

Olin melkein tarkalleen kolme vuotta sitten pressimatkalla Tallinnassa, jossa julkaistiin kolmiosainen BeautyPrep-sarja, joka sisältää kasvoiteen, puhdistus- ja kasvoveden. Tuon reissun jälkeen kolmeen vuoteen ei ole tullut sellaista hetkeä, ettei kaapistani olisi löytynyt BeautyPrep -kasvovoidetta. Se on pelastanut monet meikkipäiväni ja se on tuote, johon turvaudun aina, kun haluan meikkipohjani onnistuvan pommin varmasti.


Miksi BeautyPrep -kasvovoide sitten on niin hyvä? 

Voide sisältää neljää erilaista orgaanista ruusu-uutetta. Valkoinen ruusu auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden. Damaskonruusu supistaa ihohuokosia, puhdistaa ja siloittaa ihoa. Ruusunmarja rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Vaalea ruusu uudistaa ihon kosteussuojaa ja lisää ihon joustavuutta. Voiteen koostumus on erittäin poikkeuksellinen, se on kevyttä, sanoisin, että jopa kuohkeaa. Levittyy iholle pehmeästi raikkaan sitruunaruohon tuoksun kera. Lupaustensa mukaan todellakin siloittaa ihon pintaa ja saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Itselläni ei mitään valtavia huokosia ole, joten tämä on jonain aamuina riittänyt yksistään siloittamaan ihoni pintaa tarpeeksi ja olenkin skipannut primerin, joka on aika ennen kuulumatonta. Meikkipuuteri, mineraalimeikki ja nestemäinen meikkivoide kaikki kolme toimivat tämän päällä. Voide estää päivän aikana ihon kiiltelyä ja t-alue on pysynyt matampana kuin ennen kuitenkin niin, että iho on pysynyt kosteutettuna. Ehdottomasti eliittivoide meikin alle.

Kerrankin käsivoide joka tekee kaiken mitä haluan.

HandDrink tuli markkinoille jo ennen BeautyPrep -sarjaa. Viime vuoden aikana Jane Iredale uudisti hivenen pakkauksiaan ja HandDrink sai ulkoasun joka soveltuu BeautyPrep -tuotteiden kanssa yhteen, joka oli kiva uudistus. Entinen pakkaus näytti jotenkin irralliselta ja sellaiselta, että kuka ei kuulunut joukkoon. 

HandDrink on hivenen arvokkaampi käsivoide, josta olen valmis maksamaan. Varsinkin kesäaikaa voide on kovassa käytössä, kiitos aurinkosuojan, joka saisi olla useammissakin käsivoiteissa. En vaan saa tästä tarpeekseni. Sain alunperin tästä näytteen blogin kautta vuosia sitten, mutta siitä lähtien tämä on löytynyt varastostani ihan oman lompakon voimin.  Olen aina ollut käsivoiteiden suhteen ronkeli. Varsinkin päivällä käytössä olevan voiteen, pitää täyttää monta kriteeriä. Tuoksuja käyttävänä haluan, että käsivoiteen tuoksu on mieto. HandDrinkin tuoksu on todella mieto, aavistuksen ruusuinen, mutta raikas. Suojakertoimesta muuten vielä sen verran, että Jane Iradale testaa tuon suojakertoimen jokaisesta tehtaalta lähtevästä erästä erikseen, jotta myyntiin lähtevät tuotteet ovat tasalaatuisia. Kierrettävät korkit käsilaukussa kuljetettavissa käsivoiteissa eivät ole kovin hyvä ominaisuus, vaan tuubi on saatava napautettua yhdellä kädellä auki. HandDrinkissa tämäkin asia on ajateltu. Lisäksi tuubin litteä muotoilu on kuin tehty käsilaukkuun. Näiden lisäksi voide on mukavan ohutta, mutta kosteuttavaa. Se imeytyy hetkessä, eikä jätä tahmeaa tunnetta suojakertoimesta huolimatta. Kerrankin käsivoide joka tekee kaiken mitä haluan.


Jane Iredalen tuotteita voi tilata heidän omasta verkkokaupastaan täältä, mutta haluan vinkata, että BeautyPrep -kasvovoide on tällä hetkellä todella hyvässä tarjouksessa (-30%) Hehkun verkkokaupassa* hintaan 29,40 euroa. 


ARVONTA

Arvotaan yksi tuotepaketti, joka sisältää BeautyPrep -kasvovoiteen ja HandDrink -käsivoiteen. Arvo n. 80 euroa. Molemmat tuotteet sopivat myös vegaaneille.

SÄÄNNÖT

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot mitä odotat tältä vuodelta sekä toimivan sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on su 27.01.2019 asti. Voittajaan otan yhteyttä vko:lla 5 sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Kaikki varmaan muistavat, että tietoturvakäytöntä kiristyi viime vuonna ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi Jane Iredale-arvonta.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 28.02.2019 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea arvontaan!



Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives