Suosikkituotteeni Jolielta & alennuskoodi

Yhteistyössä Jolie. Linkit affialate-linkkejä.

Jolie on ollut pitkään yksi lempipaikoistani shoppailla luonnonkosmetiikkaa. Palvelu on aina nopeaa. Kaiken kruunaa se, kun saa kotona avata kauniisti pakatut tuotteet. Myös verkkokaupassa saa apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin nopeastikin päiväsaikaan. 

Joliella tiedetään, että rakastan heidän tuotteitaan ja sain valita tähän postaukseen verkkokaupan valikoimista suosikkituotteitani. Tällä kertaa en valinnut Esseä mukaan, koska halusin nostaa esille tuotteita, mistä olen puhunut vähemmän. Tosin moni näistäkin on näkynyt blogissa aiemminkin. Postauksen lopussa tarjouskoodi, jolla saatte -15% alennuksen 15.3. asti. Koodi käy myös Essen tuotteisiin, joita muuten harvemmin saa yhtään mistään alennetuin hinnoin. Myönnän, että ajattelin käyttää alennuksen hyväksi ja ostaa kesää varten varastoon kevyttä Omega Light voidetta 64€---> 54,40€. 



Moniko teistä tiesi, että meikeistä tunnetulla Kjaer Weisilla on nykyään myös ihastuttava kauneusöljy? Tämä on itselleni uusin tuttavuus, sillä tutustuin tuotteeseen vasta loppukesästä, kun fiilistelin tätä Mintun luona Skin roomissa. Ylellisen jyhkeään pipetillä varustettuun lasipulloon pakattu öljy sisältää sekoituksen villiruusua, mantelia, oliivia ja jojobaa. Kyse on monitoimituotteesta, sillä kauneusöljyä voi käyttää niin kasvoilla, vartalolla kuin hiuksissakin. Käytän tuotetta kasvoilla öisin, mutta huollan sillä myös kuivat kyynerpäät ja leijailevat hiusten latvat. Öljyä voi käyttää myös meikin alla, mutta silloin sen pitää antaa ensin imeytyä muutaman minuutin ennen meikin levitystä. Kauneusöljy on helposti imeytyvä ja tuoksuu ruusulle. 


PATYKA Néroli Divin Body Wash 25€ ---> 21,25€

Patykan suihkugeelit ovat luonnonkosmetiikan aatelisia, mutta niistäkin on yksi ylitse muiden, nimittäin tämä Néroli Divin. Tuoksu on vähintäänkin ylellinen: sitruksisen kirpeä. Jotenkin minut tuoksu vie suoraan Välimerelle. Koostumus on samettista. Geeli vaahtoaa pehmeän kermaisesti, jopa niin, että se sopii myös kylpyvaahtona käytettäväksi. Pesee puhtaaksi, mutta jättää silti ihon pehmeän ja kosteutetun oloiseksi. Tuoksu hyväilee ihoa hetken aikaa suihkussa käynnin jälkeenkin, kunnes katoaa. Body Washissa on käytetty nerolin eteeristäöljyä, joka on yksi parhaiden sidettyjä eteerisiäöljyä. Joten tämä on se, jota herkkäihoisten kannattaa kokeilla ensimmäiseksi. 



Eityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettu yövoide. Pehmeän kermainen täyteläinen voide (ei silti paksu) hoitaa ihoa yön aikana. Aamulla iho tuntuu pehmeältä ja näyttää levänneeltä. Tästä yövoiteesta tuli viime syksyn aikana nopeasti uusi tuhkimotuotteeni, jota pistän aina illalla, kun haluan ihoni olevan parhaimmillaan aamulla. Inarin tuote sisältää heidän oman Arctic blendin, joka koostuu lakasta, pakurista, puolukasta, mustikasta, männystä sekä ruusunjuuresta. Lisäksi voide sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, jolloin se sitoo erityisen hyvin kosteutta ihoon. Inarin tuotteissa on niitä varta vasten tehty ylellinen tuoksu, joka on sopivan hempeä, eikä se jää leijumaan nenään pitkäksi aikaa. 



Patykan Plumping Seerumista olen aiemminkin ylistyssanat täällä lausunut ja olen edelleen sitä mieltä, että tämä on yksi parhaista seerumeista mitä markkinoilla on. Varsinkin talviaikaan tehokosteuttavana seerumina lyömätön, mutta viime kesänä helteiden aikaan käytin tätä ihan yksistään yövoiteen asemasta. Läpinäkyvä geelimäinen raikas seerumi imeytyy ihoon hetkessä. Tekee ihosta kiinteämmän oloisen ja sitoo kosteutta. Tuoksu on hyvin mieto ja raikas, voisi sanoa lähes tuoksuton. Tehokosteuttava hyaluronihapposeerumi sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, joka on tärkeää, jotta seerumi pystyy sitomaan ihoon aidosti kosteutta. Patykan-kouluttaja Dorothée Dennel kutsuukin seerumia leikkisästi "pommiksi". Hyaluronihapon lisäksi tuotteessa on käytetty merileviä ja Hexapeptide-11, jotka tehostavat kollageenin ja elastiinin tuotantoa kiinteyttäen ihoa.


KJAER WEIS Mascara 34€

Olen miljoona kertaa kertonut täällä siitä, miten hankala minun on löytää ripsivärejä lukuunottamatta 38-mascaroita, jotka pysyisivät silmissäni. Kjaer Weis pysyy, se kestää itselläni jopa pienen tihkusateen ja kosteuden leviämättä. Vesiliukoinen mascara on äärimmäisen helppo puhdistaa pois. Mascaran harja on myös makuuni, se on siro ja harjaosa on kuminen, joten sillä pääsee helposti myös nurkkaripsiin käsiksi. Jännintä on, että tämä ikääkuin irtoaa pestessä pois samaan tapaan kuin kolmekasit eli paloina, joten silmien alle ei tule suttua. Ainoa mitä olen vuosien saatossa pohtinut, että kun kaikissa muissa Kjaer Weisin meikessä on kädessä ylellisen tuntuinen paino, niin tämä mascara on yhä heppoisen oloisessa kevyessä pakkauksessa, joka ei tunnu kädessä lainkaan niin ylelliseltä kuin brändin muut tuotteet. Plussaa kuitenkin siitä, että saatavilla on myös täyttöpakkauksia.

KJAER WEIS Lipstick Love 52€

Kaikista Kjaer Weisin huulipunista sävy Love on suosikkini. Love on kaunis kirkas punainen, joka taittaa melko voimakkaastikin koralliin, olematta silti oranssi. Sellainenkin joka vierastaa yleensä oransseja punia, voisi pitää tästä. Huulipunan koostumus on melko jämäkkää, mutta leviää silti hyvin huulille. Se on pigmenttinen ja peittävä. Suoraan puikosta levitettynä pinta on puolimatta, jopa lähes matta. Tykkään usein töpöttää punaa sormella huulille, jolloin saan sellaisen pehmeämmän ja eteerisemmän vaikutelman. Ei kuivata, sillä kosteutuksesta pitää huolen karitevoi, ruusunmarja- ja jojobaöljyt.

KURE BAZAAR Kynsilakka Or Bronze 19,50€ ---> 16,57€

Kure Bazaar tekee mielestäni upeimmat metallisävyt, jotka pysyvät. Usein näissä on se ongelma, että metalliset lakat lähtevät kulumaan nopeampaan, mutta Kure Bazaarin pysyvät ihan yhtä kauan kuin mikä tahansa muukin. Koostumus on peittävää, jopa yksi kerros riittää, jos ei ole yhtä tarkka kuin minä, joka laittaa kaksi kerrosta. Koostumukset ovat 85% luonnolliset. Pronssinen sävy on neutraali, mutta metallinhohto tekee siitä katseenvangitsijan. 



Ihoni on erittäin ronkeli mekaanisille kuorinnoille, mutta Patykan kuorinnan voin tehokkuudesta huolimatta tehdä huoletta kerran viikossa. Kaunis hempeän vaaleanpunainen helmiäishohtoinen kuorinta kuorii ihoa kaksitehoisesti. Pienen pienet, mutta tehokkaat jojobarakeet, jauhettu bambu ja miedot hedelmähapot  kuorivat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Jojoba- ja seesamiöljy ravitsevat. Kuorinta levitetään puhtaille hieman kosteille kasvoille. Tämän jälkeen tuotteen voi antaa vaikuttaa hetken, että hedelmähapot pääsevät toimimaan. Vaikutuksen jälkeen pyörittelen tuotetta kevyesti kostein sormin iholla. Huuhtoutuu pois helposti lämpimällä vedellä. Kuorinnan jälkeen iho on aivan uskomattoman sileä ja silkkisen tuntuinen. Tuohon tunteeseen jää helposti koukkuun, mutta silti kannattaa pitää kuorintaväli maltillisena, ettei iho ärsyynny liikaa. Tuotteessa on mieto raikas tuoksu, hyvin samanlainen kuin seerumissakin. 

Sitten siihen lupaamaani alekoodiin. Koodilla KEYWORD15 saat -15% Jolien verkkokaupasta 15.3.2019 asti. Alennus koskee kaikkia muita verkkokaupan tuotteita, mutta ei seuraavia tuotemerkkejä: Kjaer Weis, Less is More, Josh Rosebrook, May Lindstrom Skin. 




  1. Muuta en osaa sanoa, koska ei kokemusta näistä brändeistä, mutta henkeäsalpaavan kauniita tuotteita kaikki. Tuo punan sävy on muuten ihan sua ja sun kevät/kesä. <3

    Kivaa tiistaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä muuten niin tykkäisit tuosta Patykan suihkugeelistä, hivelis sun tuoksuhermoja. ;)

      Aurinkoista tiistaita Tiia! <3

      Poista
  2. Rakastan Kure Bazaarin lakkoja: ne levittyvät kauniisti (ei ärsyttäviä rantuja), kuivuvat nopeasti ja tosiaan, kuten sanoit, hohto säilyy kynsissä pitkään. Tuo pronssi on todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin muuten postauksesta mainita noista KB lakoista sen, että edes nuo metalliset eivät raidoitu, kun niillä lakkaa. Yleensähän metallisiin tulee tosi helposti raitoja, eikä niitä oikein saa siloitettua kuin päällyslakalla. KB:n lakat levittyy ihan täydellisesti. <3

      Poista
  3. Inarin voide tosiaan on ihana, jopa tällaisella vähitellen vanhenevalla sekaiholla. Talven aikana oma nassuni on imaissut rasvan aika ahneesti, ja tosiaan aamulla iho on sileä.

    Patykan kuorinta odottaa laatikossa korkkaamista ja entisten kuorintojen tyhjenemistä. Patyka on ihana merkki, se ranskalainen eleganssi kyllä vetoaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inarin voide on kyllä parhautta ja kiva kuulla, että se toimii nuoremmallakin iholla. Mähän en ollut aiemmin Patykaan mitenkään tosi rakastunut (paitsi suihkugeeleihin), mutta sitten kun tekivät uudistuksen, niin se oli menoa. Varsinkin seerumien ja voiteiden koostumukset on nykyään niin ylellisiä, ettei niitä edes erota luonnonkosmetiikaksi edes ihontuntumasta, lisäksi raikas hyvin mieto tuoksumaailma viehättää.

      Poista
  4. Tässä olikin mulle läjä tuntemattomia merkkejä :) Onpa ylellisen näköinen tuon öljyn pullokin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä, voisi äkkiseltään ajatella, että öljypullossa on pumppu ton korkin perusteella, mut siinä onkin pipetti. :)

      Poista
  5. Kauniita tuotteita, mutta ihan kaikki tuntemattomia minulle...

    VastaaPoista
  6. Jokaikinen tuotevalinta olisi voinut tulla myös multa :D Yllättävää(kö) ;) Kjaer Weisin öljy on varmasti aivan ihana, ja tuo Neroli suihkugeeli, se mun on testattava ensi tilassa! :)

    PS. Tuo Inarin yövoide on ehkä parasta mitä yövoiteista tiedän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos suoraan sanon niin... EN! :D :D :D

      Kjaer Weisin öljy on todella super, rakastuin siihen heti, kun Mintun luona sitä viime vuonna testailin ekaa kertaa.

      Inarin yövoide on muuten sellainen, joka jokaisen pitäisi kokea. <3

      Poista
  7. Minä hankaline ripsineni otan muuten myös aina vastaa ripsarisuosituksia!
    Uudistava yövoide kuulostaa myös tosi hyvältä.
    Ihanaa tiistai-iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Yövoide on huippu, jos luettelisin TOP5 kaikkien aikojen suosikkiyövoiteet tämä kuuluisi sille listalle. <3

      Poista
  8. Upeat kuvat, huokailen täällä visuaalisesta silmänilosta <3 Tuo Kjaerin öljy kiinnostaa, mutta varmaan näistä hankkisin tuon Patykan seerumin. Mulla on heiltä se kosteussuihke ja se vaikuttaa lupaavalta :) Kiitos alekoodista, vakavasti harkitsen myös Esse-täydennystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla. <3

      Sä rakastaisit Patykan seerumia, tiedän jo nyt. On muuten niin humektanttinen, et toimii parhaiten yöllä. Toki päivälläkin, mut päälle kannattaa laittaa vielä joku kevyt voide, et saa kivan pinnan meikille.

      Itse tajusin, ettei mulla ole Lightia kesäksi ja sitä on pakko hankkia, koska voisin alkaa pikku hiljaa vaihtamaan siihen. :)

      Poista
  9. Ihania kuvia ja ihania purkkeja! Patyka on yksi mun suosikkimerkeistä ikinä, mutta juuri noita mainitsemiasi en ole testannut. Ja Inari olisi to do -listalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva.

      Mähän olen Patykan kanssa vähän myöhäisherännäinen, tai siis oon kyllä tykännyt aina ja suihkugeelit varsinkin lemppareita, mut totaalirakastuminen tuli vasta uudistuksen jälkeen.

      Inari on kyllä sellainen brändi, jota mielelläni itse tuen, siinä kohtaa kaikki. <3

      Poista
  10. Apua tässähän oli vaikka mitä ihania tuotteita, joita olen halunnut testata! 😍 Tuo kauneusöljy on ollut pitkään toiveissa, mutta en ole vielä raaskinut sitä hankkia. Näitä kommentteja kun luin, niin tuli pakottava tarve myös Patykan seerumiin ja Inarin voiteeseen. Kiitos siis alekoodista! 😅
    Aivan ihana postaus ja upeat kuvat! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Patykan seerumi ja Inarin voide ovat ihania!!! Harmi ettei koodi käy kauneusöljyynkin. :D Tiedän, että tolla Patykan seerumilla on monia muitakin faneja, samoin Inarin yövoiteella.

      Poista
  11. Mitä ihanuuksia ja kauniit kuvat ♥ Inarin tuotteita olenkin miettinyt testaavani, tosin hinta hiukan mietityttää. Tosin jos seerumi on ihan superihanaa, ehkä sen raaskisi ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maikku. Inarin yövoide on loistava, joka euron arvoinen. <3

      Poista
  12. Mä niin odotin mainintaa Pai - rosehip biogenerate oil:sta. Itse tilaan sitä aina alennuksista...
    Patykaa taidan myös tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä en ole oikein ikinä päässyt sinuiksi Pain tuoksun kanssa. Joku siinä hivenen tökkii, vaikka tuote kiva onkin.

      Poista
  13. Tiedätkö mä oon tuijottanut tätä postausta hyvän aikaan, koska kuvat ovat ihan mielettömän kauniita ja nuo tuotteet myös<3
    Tuo Patykan suihkugeeli pullo on jotain niin kaunista, että tekisi mieli ostaa se jo ihan sen vuoksi, vaikka uskon että tuote itsessänkin on toimiva:)

    Ihanaa viikkoa Johanna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Souliina! <3

      No se on kaunis, Patykan uusi ulkoasu noissa on aivan ihana, entiseen verrattuna. Vielä kun näkisit miten upeissa pakkauksissa seerumit yms. tulevat. :)

      Ihanaa viikkoa S!

      Poista
  14. Iih rakastan kanssa haahuilla Joliessa, aina ihana henkilökunta ja superkivat tuotteet (mm mun lemppari Josh Rosebrook <3 <3). Toi Patykan suihkuöljy kiinnostaa, saiskohan siitä bubble bathiä aikaan?

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle toi Josh Rosebrook on ihan tuntematon.

      Tarkoitit varmaan suihkugeeliä? Ainakin Patyka lupaa, että sitä voi käyttää bubble bathinakin. Se kyllä suihkussakin tekee tosi kermaista vaahtoa. En usko et mikään suuri vaahtopilvi tulee, mut eiköhän se vähän kylpyvedessäkin vaahtoa. :)

      Poista
  15. Exactly what a material involved with un-ambiguity along with preserveness regarding important working experience on the stock market involving out-of-the-ordinary thoughts.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives