The Body Shop Cactus Blossom

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

En usko, että tulee koskaan olemaan sellaista päivää, etten ajattelisi The Body Shopia* lämpimästi. Sillä niin paljon muistoja ja omaa nuoruutta kiteytyy tähän yhteen ainoaan brändiin. Yläasteella 90-luvun alussa välitunnit tuoksuivat aina The Body Shopin purkissa oleville huulivoiteille. Jokaisen tytön koulurepusta löytyi tuohon aikaan TBS:n Lip Butter* siihen aikaan Lip Balm. Oma ehdoton suosikkimakuni oli Kiwi. Kielikurssimatkalla Englannissa suorastaan hullaannuin, kun kaupungista löytyi oma The Body Shop, taisin tuhlata sinne suurimman osan matkarahoistani, niin kuin kaikki normaalit teinit siihen aikaan. Siitä huolimatta, että läheisessä isossa kaupungissa Tampereella oli oma liike, oli niitä tuotteita silti jotenkin erityistä ostaa sieltä, mistä brändi on kotoisin.


Tänä päivänä The Body Shopin ehdoton vahvuus ovat vartalosarjojen uudet tuoksumaailmat, joita ilmestyy kausittain myyntiin. En usko, että olen ainoa ihminen tällä planeetalla joka odottaa, mitä brändi on täksi kesäksi, kevääksi tai jouluksi keksinyt. Muistan mikä pettymys pari vuotta sitten jouluna oli, kun markkinoille ei tullutkaan yhtään uutta tuoksumaailmaa. Sen jälkeen onneksi uutta on putkahdellut esiin tasaisin väliajoin. 

Suihkugeelit ovat meidän perheessä sekä miehen, että minun suosiossa. Ne tekevät suihkuhetkistä mukavan tuoksuvia, mutta eivät jätä iholle kuitenkaan liian vahvaa tuoksua huuhtomisen jälkeen. Vartalojogurtteja tykkään käyttää varsinkin kesällä. Ne ovat sopivan kevyitä ja imeytyvät hetkessä. Vartalovoit olen aina kokenut liian paksuiksi koko kropalle levitettäviksi, mutta ne ovat maailman parhaita kuivien käsien ja kantapäiden pehmittäjiä. Yöpöydältäni löytyykin aina purkki vartalovoita, jolla rasvaan käteni ja jalkani yöksi. Siitä jääkin yön ajaksi sopivan ihana ja rauhoittava tuoksu. Kuorintoja meillä käyttävät molemmat, mikään ei ole ihanampaa kuin saada toinen kuuraamaan kuorinnalla selkä siloiseksi. Haha, meillä yhteisiä parisuhdehetkiä ovat yhteiset kotispa-hetket.


Sain PR-toimistolta testattavaksi tämän kevään uutuussarjan Cactus Blossomin*. Osa tuotteista sopii myös vegaaneille. Yhdistävänä raaka-aineena on käytetty mm. kaktuksenkukkauutetta, joka suojaa ja rauhoittaa ihoa. Rajoitetun ajan myynnissä olevaa sarjaa kuvataan kukkais-hedelmäisen tuoksuiseksi. Itse tosin en saa tuoksusta kyllä juurikaan hedelmäisyyttä irti kuin aavistuksen. Tuoksuasiat ovat aina hyvin henkilökohtaisia, mutta minulle Cactus Blossom tuoksuu eniten kukkaiselta. Siinä on myös raikkautta, sekä hiven ananasmaista makeutta, höystettynä unisex-fiiliksellä. Tuoksu joka ehdottomasti pitää itse kokea. Jos tuoksua pitäisi yhdellä sanalla kuvata, sanoisin VIRKISTÄVÄ

BODY YOGURT 12,90€ (tarjous 10€)

Olen käyttänyt jonkin verran TBS:n vartalojogurtteja ja en tiedä kuvittelenko, jos sanon, että tämä tuntui jollakin tapaa iholla hoitavammalta kuin muut käyttämäni. Mikä oli kiva juttu, koska usein jogurtit ovat olleet jopa liiankin kevyitä käyttööni. Geelivoidemainen vartalojogurtti imeytyy ihoon heti, tuntuu raikkaalta, mutta kosteuttaa silti tehokkaasti. Tuoksuu vartalolla melko pitkään levityksen jälkeen, haihtuu kuitenkin lopulta pois. Sopii vegaaneille. 

BODY SCRUB 22,50€

Tehokas kuorinta, joka tekee ihosta silkin pehmeän. Harmillinen asia on se, että kuorinta sisältää muovikemikaaleja. Jotenkin hieman toivon, että tämän kaltainen yritys tekisi tuotteensa ilman näitä. En tiedä miksi, mutta muovi ei oikein mielestäni sovi brändin imagoon. Onko joku muu kanssani samaa mieltä? Kaikille asia ei ole kynnyskysymys, mutta haluan silti tässä siitä mainita. Tuotteessa on käytetty mm. yhtä yleisimmistä muovikemikaaleista Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymeria, joka taitaa olla kolmanneksi käytetyin muovikemikaali kosmetiikassa. Tuotteessa on käytetty myös hunajaa, joten se ei sovi vegaaneille. 

SHOWER GEL 8,90€

The Body Shopin suihkugeelit ovat lemppareitani, eikä tämäkään tee poikkeusta. Tuote muodostaa mukavan pehmeän vaahdon, eikä kuivata ihoa. Iho jää pehmeäksi ja hetkisen ajaksi myös hyvän tuoksuiseksi. Sisältämänsä hunajan vuoksi tämäkään ei sovi vegaaneille.

BODY BUTTER 19,90€

Tehokosteuttava mutta raikkaan tuntuinen vartalovoi. The Body Shopin vartalovoidekoostumuksissa tämä sijoittuu ehdottomasti sinne voipäähän, eli tämä on koostumukseltaan jämäkkää, lohkottavaa kuin pehmeää voita. Jotkut brändin vartalovoit ovat koostumukseltaan huomattavasti notkeampia. Koska käytän vartalovoita yökäsivoiteena ja kantapäille, tykkään näistä jämäkämmistä koostumuksista notkeita enemmän. Koen, että ovat tehokkaammin kosteuttavia. Voipuunvoi kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja tekee siitä pehmeän sekä kimmoisan oloisen. Tuote sopii myös vegaaneille.


Joko olette tuoksutelleet Cactus Blossomia, mitä piditte?

Kaikki sarjan tuotteet myynnissä täällä*.









  1. Näyttävät herkullisilta ♥ Täytyy käydä tuoksuttelemassa, koska ostan TBS:n tuotteet aina sen perusteella ja kun vähän oon joillekin tuoksuille tosi herkkä, se on vähän pakkokin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, tuoksu on tosi uniikki ja kannattaa tuoksutella livenä. Itse tykkään kovasti. :)

      Poista
  2. En ole tuoksutellut kun köh köh, on kaapit täynnä aiempiakin sarjoja ;) eikä kaktus ole ihan lemppari vaikka kivan näköisiä tuotteita ovatkin :)

    VastaaPoista
  3. Olen aina sanonut, että Body Shopilta käytän ihan kaiken ja näin on ollutkin. Mutta tämä sarja menee miehen käyttöön ja mies on tykännytkin tämän tuoksumaailmasta. Itse kun haluan tuoksua aina hedelmille tai vaikka sitten kontrastina vaniljalle, niin tämän sarjan tuoksumaailma oli aavistuksen omaan makuun liian unisex, mutta hei mieheni tykkää.

    Toivon myös, että Body Shop poistaa kuorinnastaan muovirakeet, ei vaan toimi yhteen Body Shopin arvomaailman kanssa.

    Mutta Body shop on ehdottomasti lembibrändejä ja jolta löytyy megapaljon suosikkeja ja myös maailman paras sampoo atooppiselle päänahalle ja joka on pelastanut tyttären hilse-elämän, jos noin voi ilmaista.

    Kiva raikas sarja, mutta hieman hieman liian miehinen omaan makuun, mutta todellakin käyttöön menee miehelle. :)

    Ihanaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinassahan ei suoranaisesti käytetty mikromuovia vaan tuo mainitsemani ainesosa on muovikemikaalia. TBS:n monissa kuorinnoissa on kuitenkin käytetty sokeria ja toivon, että siirtyisivät vallan siihen, suolaan, jojobahelmiin yms. ja unohtaisivat nämä muut, koska eivät vaan sovi brändin imagoon. Esim. kuorinnassa on myös vadelmansiemeniä, mutta ne ovat lähinnä näön vuoksi, niitä ei juurikaan iholla huomaa, koska niitä on niin vähän.

      Ihanaa päivää Tiia! <3

      Poista
  4. Olipa hauska kuulla teini-ikäisen sinun innostuksesta TBS:ää kohtaan :) Brändi on kyllä ihana! Tämä kaktuksenkukka-sarja pitää käydä vielä tuoksuttelemassa, mutta lupaavalta vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omassa teini-iässä TBS oli SE brändi jota kaikilla oli oltava. 80-90 -luvun vaihteessa ei teineille niin ollut valinnanvaraa, mut kaikki rakasti TBS:a. :D

      Poista
  5. Olen tuoksutellut ja tykästyin. Body shopin tuotteet näyttävät aina syötävän hyviltä <3
    Kivaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasu on kyllä TBS:lla super-onnistunut, tykkään raikkaasta ja uniikista lookista.

      Ihanaa ti-iltaa Outi. <3

      Poista
  6. TBS kuului niin vahvasti teini-ikään, lämpimät muistot täälläkin <3 Mun äiti jaksaa aina nauraa, kun tein eräs syksy ostosreissun Poriin ja ostin ihan superpaljon TBS tuotteita, joihin paloi osa kesätyötienisteistä :'D Ja nyt mua on alkanut harmittaa, kun menin pari vuotta sitten heittämään pois italialaisen TBS-kuvaston vuodelta 1999 :( Tai luultavasti heitin pois, täytyykin tutkia vielä muistojen laatikko, jos olisin kuitenkin säästänyt sen <3 Mutta buu kuorinnan muoville, minustakin olisi mukavaa jos TBS tekisi muovittomia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me tehtiin ostosreissu aina Tampereelle, eka pyhiinvaelluskohde oli TBS. Muualle siiten jos ehdittiin. :D

      Poista
  7. Kävin tätä itsekin tuoksuttelemassa, mutta tämä ei kiivennyt suosikikseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti mielipiteitä jakava tuoksu, koska on niin kukkainen ja unisex. :)

      Poista
  8. Vartalojogu on ehkä pakko saada, oon ihastunut niiden supernopeasti imeytyvään koostumukseen. <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives