Aamun hemmottelurutiini Inari Arctic Beautyn tapaan

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: INARI Arctic Cosmetics

Suomalainen luonnonkosmetiikka on tullut jäädäkseen. Viime aikoina kotimaisen luonnonkosmetiikan valikoima on laajentunut valtavasti ja mikä hienointa: jokaisella brändillä on oma juttunsa, millä he erottuvat joukosta. Inari Arctic Beauty edustaa harvinaista selektiivistä linjaa ikääntyvän ihon tuotteineen. 

Inari Arctic Beautyn tarina

Inarin takana on kaksi vahvaa naista. Sirkku, joka on kotoisin Pohjois-Suomesta, sekä Nina, joka varttui Zürichissä, Helsingissä ja Münchenissä. Alkuperäinen idea luonnonmukaiseen arktiseen ihonhoitosarjaan syntyi Sirkun vieraillessa lapsuutensa maisemissa. Sarjan nimi on saanut nimensä tietenkin kauniilta Inarijärveltä. Pakkauksissa toistuukin pohjoisen kauneus – yöttömät yöt, kesien intensiivisyys ja talviset revontulet. Tehosteväriksi on valittu rohkeasti yöttömän yön keltainen aurinko, joka saa pakkaukset erottumaan. Pahvipakkausten materiaali on sellaista, että se tuntuu sormissa suorastaan samettiselta. Niiden sisällä olevat tuotteet ovat pakattuina painaviin ylellisen tuntuisiin ilmatiiviisiin pumppupulloihin.

Vaihtuvat vuodenajat, ilmansaasteet, UV-säteet, kiireinen elämä, stressi ja univaje saavat ihon helposti näyttämään elottomalta ja väsyneeltä. Mitä enemmän on ikää, sen näkyvämmin kaikki edellä mainitut ihoomme vaikuttavat. Tämän vuoksi Inarin tuotteisiin onkin kehitelty oma Arctic Blend -yhdistelmä, joka on saanut inspiraationsa maailman puhtaimmasta ympäristöstä Pohjois-Euroopasta, napapiirin yläpuolelta. Sekoitusta käytetään kaikissa sarjan tuotteissa, jotka sopivat myös vegaaneille. Ainesosat ovat myös dermatologisesti testattuja, jotta ne soveltuisivat herkällekin iholle. 

Arctic Blend on sekoitus arktisten alueiden ainutlaatuisia raaka-aineita: ruusujuurta, joka auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä; pakurikääpää, joka on voimakas antioksidantti; männynkuoriuutetta, jolla on ihon vanhenemista hidastavia ominaisuuksia; hillaa, josta iho saa E-, A-, ja C-vitamiineja, sekä tietenkin iholle tärkeitä Omega 6-, ja 3-rasvahappoja; puolukkaa, josta iholle saadaan alfa-linoleiinihappoa sekä mustikanlehtiuutetta joka toimii antioksidanttina, mutta samalla puhdistaa ihoa. 


Inari Arctic Beauty on selektiivistä kosmetiikkaa, joten myös tuotteiden koostumuksia on hiottu viimeiseen asti. Inspiraationa on ollut korealaisen kosmetiikan ylelliset kevyet koostumukset, tinkimättä silti tehokkaasta kosteutuksesta, jota varsinkin suomalainen iho talviaikaan kaipaa. Kaikkien tuotteiden koostumukset ovat todella riittoisia.

Mielenkiintoisen twistin sarjaan tekee Inarin tuotteisiin kehitelty oma luonnollinen tuoksu. Incilistasta viimeisenä voikin bongata sanan parfum, joka on täysin luonnollista alkuperää. Tuoksu tuotteissa on ylellinen ja mielestäni jännittävän poikkeava muihin luonnonkosmetiikkasarjoihin verrattuna. Se on hivenen metsäinen, mutta samaan aikaan aamukasteen raikas ja jos olette haistaneet ikinä vanamoa, minusta tuoksussa on myös samanlaista makeutta. Tuoksulla on haettu sitä, että myös sellaiset ihmiset, jotka yleensä karsastavat luonnonkosmetiikan tuoksua, voisivat ottaa sarjan omakseen. Tuoksu on "for sharing", joten se sopii kaikkien nenille, jotka vain metsäisestä tuoksusta pitävät. 


Koostumuksia on hiottu pitkään ja hartaasti. Tämän vuoksi sarja lähti viime kesänä liikkeelle hyvin maltillisesti vain neljän tuotteen voimin. Tänä vuonna sarja alkaa kuitenkin pikkuhiljaa laajentumaan, sillä kun suosio kasvaa, alkavat ihmiset kaivata lisää tuotteita valikoimaan. Itsekin olen odottanut tulevia uutuuksia jännityksellä.

Kevään uutuustuote on puhdistusemulsio, joka kantaa nimeä Hydration Cleanser. Koska sarja on saanut vaikutteita K-Beautysta, olin todella kiinnostunut näkemään millainen koostumus uutuustuotteeseen on saatu taiottua. Aina kun kyse on selektiivisestä kosmetiikasta vain paras kelpaa. 




Tukevaan pumppupulloon pakattu Midsummer Magic Hydration Cleanser on tuote, jota voi käyttää kahdella tavalla. Syväpuhdistukseen ja vahvan meikin irroitukseen tuote kannattaa pyöritellä sormin kuivalle iholle. Tämän jälkeen vedellä kostutetuin sormin emulgoidaan tuote, jolloin muodostuu kevyen ylellinen kermavaahdon pehmeä vaahto, joka huuhtoutuu pois helposti lämpimällä vedellä. Kevyessä puhdistuksessa emulsio levitetään kosteille kasvoille hellävaraisesti pyöritellen. Kasvoille muodostuu vaahto, joka huuhdellaan pois vedellä. Ei jätä ihon pintaa lainkaan öljyiseksi, vaan huuhtoutuu iholta täysin pois. Olen jo vuosia suurimmaksi osaksi puhdistanut kasvot aamuisin misellivedellä, mutta paksuhko emulsiomainen Hydration Cleanser on yksi harvoja tarpeeksi hellävaraisia puhdistustuotteita, joita voin käyttää iholleni myös aamuisin, ilman että pintakuivuus lisääntyy. Se pitää ihon kirkkaana ja pehmeänä.

INCI: Aqua***, Glycerin*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*,  Disodium Cocoyl Glutamate, Pentylene Glycol, Squalane, Lactic Acid,  Sodium Cocoyl Glutamate, Rhodiola Rosea Root Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil**, Rubus Chamaemorus Fruit Extract**, Magnolia Officinalis Bark Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Sodium Anisate, Chondrus Crispus,  Sodium Levulinate, Pectin, Dextrin, Alcohol, Parfum
*Organic farming ** Wild harvested in organic-certified forest area *** Arctic spring water


"Aikuisen ihon aamun hemmottelurutiini Inari Arctic Beautyn tapaan onkin todellista arkipäivän luksusta."  

Aamuisin kostutan kasvot aluksi haalealla vedellä, jonka jälkeen pyörittelen sormin iholleni yhden pumppauksen Hydration Cleanseria. Huuhtelen pois haalealla vedellä. Metsäinen tuoksu on aamusta valloittavan virkistävä. Iho tulee puhtaaksi, mutta pysyy joustavana ja pehmeänä. Tämän jälkeen levitän Midsummer Magic Lifting Seerumia, joka on ollut alusta asti suosikkituotteeni koko sarjasta. Seerumi on erittäin kosteuttava, vaikka koostumus on miellyttävän kevyttä. Tuntuu virkistävältä, samalla napakoittaa kasvoja kivasti meikkiä varten. Hemmottelurutiinin lopuksi on kevyen voiteen vuoro. Water Cream on nimensä mukaista kevyttä voidetta, joka iholle levitettäessä tuntuu vesimäisen kevyeltä. Imeytyy hetkessä. Sekä voide, että seerumi sisältävät Arctic Blendin lisäksi hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, joten ne sitovat ihoon tehokkaasti kosteutta saaden ihon näyttämään täyteläiseltä. Aikuisen ihon aamuinen hemmottelurutiini Inari Arctic Beautyn tapaan onkin todellista arkipäivän luksusta.

Jotta sinäkin pääsisit osalliseksi upeasta hemmottelurutiinista, Inarilla laitettiin pystyyn kampanja, jossa kaupanpäällisenä on täysikokoinen uutuustuote Hydration Cleanser! (arvo 59€) Lisätietoja kampanjasta alta. 



KAMPANJA

Inari Arctic Cosmeticsin verkkokaupassa on menossa tällä hetkellä kampanja, joka jatkuu 8.5.2019 asti. Kun ostat kosteusvoiteen tai seerumin, saat oston yhteydessä kaupan päälle Hydration Cleanserin. (arvo 59€) Kirjoita kassalla koodi: INARICLEANSER10. Muista klikata ostoskoriisi myös Hydration Cleanser, sillä kuponkikoodin avulla summasta poistuu puhdistustuotteen hinta. Kampanja on voimassa vain Inarin omassa verkkokaupassa, eikä muilla jälleenmyyjillä. Tuotteet toimitetaan postikuluitta Suomeen. 

Onko Inari Arctic Beauty tuttu? Suosikkeja?


  1. On tuttu pr-näytteiden kautta ja tuo seerumi on mahtava, se kosteuttaa ja täytelöittää sekä napakoittaa ihoa, ilman että ihoon jäisi kireä tunne. On ehdottomasti paras kosteuttava seerumi mitä olen kokeillut! Tykkään myös todella paljon tuosta water creamista. Voin spoilata, että nää tulee pariinkin otteeseen blogissa näkymään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein just napakoittavat seerumit ei kosteuta tarpeeksi, mutta tuo kosteuttaa. Iho ei todellakaan tunne kireältä, ainoastaan napakalta.

      Ihana kuulla, että säkin olet ihastunut näihin. Tosin ajattelinkin, että voisivat olla sun makuun, koostumukset ovat sellaisia. ^_^

      Poista
  2. Miten upeita kuvia ja niin kattavasti kerrot näistä tuotteista. <3 Luotan sanaasi kuin kallioon ja tiedät etten tykkää yrttisistä luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteista. Nämä kuulostaa niin fantastiselta. Täältäkin löytyy pari tuotetta ja tänä kesänä lähtevät testiin.

    Toivottavasti moni suomaleinen löytäisi tämän upean sarjan. <3

    Ihanaa uutta viikkoa Jonna.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. Odotan tosi innolla sun mielipidettä näistä, eivät tosiaan tuoksu lainkaan tyypilliselle luonnonkosmetiikalle, ei vaikka tuoksu on metsäinen. :)

      Ihanaa aurinkoista maanantaita sinne! <3

      Poista
  3. Inari kuulostaa kyllä todella ylelliseltä ja ihanalta sarjalta. :) Löytyispä sopiva väli tutustua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen todella fiiliksissä tosta putsarista, toivoin parasta, mutta en todellakaan odottanut, että koostumuksesta olisi saatu noin ylellinen. Ihan kuin mikä muu tahansa selektiivisen merkin puhdistustuote. <3

      Poista
  4. Nämä kuulostavat ihan täydellisiltä tuotteilta. <3 Erityisesti tuota seerumia kiinnostaisi päästä kokeilemaan. Että osaa olla upeat pakkauksetkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisit takuulla seerumista. Pakkaukset on todella eteeriset ja eleettömät, sopivat hyvin brändille, vaikka keltainen väri onkin sitten mukava ilopilkku. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives