Lookfantastic Beauty Box huhtikuu 2019


Huhtikuun Lookfantastic Beauty Box* saapui hyvissä ajoin. Kauneusboxin aiheena on tässä kuussa "raw beauty". Kierrätyspahvilta näyttävä laatikko hopeisine eleettömin yksityiskohdin kolahti ja odotinkin innostuneena ensimmäistä kurkkausta sisälle. Pikainen kurkistus ja ensimmäinen silmäys antoi vaikutelman ihonhoitopainotteisesta kokonaisuudesta.

*Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta.


Emma Hardie Midas Touch Revitalizing Cream 15ml – Hyaluronihappoa sisältävä voide lupaa suojata ja kosteuttaa ihoa. Muodostaa sille suojaavan kerroksen. En ole kokeillut mitään Emma Hardien tuotteita, joten otan tämän varmasti testiin.

Balance Me Vitamin C Repair Serum 7ml – Seerumi kirkastaa, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Sisältää stabiloitua C-vitamiinia sekä hyaluronihappoa. Kiva ja mielenkiintoinen tuote, kunpa koko olisi edes se 10 ml:ä, mikä tuotteelle on merkattu brändin omilla verkkosivuilla.

Grow Gorgeous Back In To Roots 60ml – Päänahalle tarkoitettu tuote. Tuotetta hierotaan päänahkaan  runsaasti ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia tai enemmän. Huuhdellaan pois. Lupaa tehdä hienoista hiuksista tuuheammat ja ilmavammat, myös päänahan luvataan virkistyvän. Sisältää mm. hyaluronihappoa, vitamiinia ja kofeiinia. Minulla on lasimaiset helposti päänahkaa pitkin valuvat hiukset, joten voitte uskoa, että tämä lähtee takuulla testiin. Ainoa huonopuoli tuotteessa on pitkä vaikutusaika, jota itsellä on aika harvoin suihkussa viitseliäisyyttä odotella.

Naobay Recovery Mask 20ml – Herkän ihon kasvonaamio. Sisältää  mm. appelsiininkukkavettä ja aprikoosiöljyä. Kamomilla rauhoittaa ihoa. Lupaa vähentää ihon punoitusta ja tehdä ihon pehmeäksi. Muodostaa ihon pinnalle näkymättömän kalvon, joka suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta. Annetaan vaikuttaa seitsemän minuuttia ja huuhdellaan pois vedellä. Aion luultavasti kokeilla tätä yönaamiona, sillä en ihan ymmärrä sitä, että kosteuttavat naamiot pestään iholta pikaisesti pois.

Ahava Natural Dead Sea Bath Salt 250g – Kylpytuotteita on alkanut tulemaan paljon. Helppo huomata, että kyse on brittiläisestä firmasta, koska meillä suomalaisilla on harvemmin ammeita, missä näitä käyttää. Olin niin toivonut, että tämän tilalla olisi tullut vaikka Ahavan ihana Body Mud, joka olisi ollut parempi tuote meille, jotka eivät ammetta omista. Boxin turhin tuote tällä kertaa.

BelláPierre Mineral Lipstick in "Envy" 3,5g – Voimakkaasti vaniljalta tuoksuva mineraalihuulipuna. Hihkuin ensin onnesta, mutta se muuttui pieneen pettymykseen hetken päästä. Väri on aika kiva "dusty rose" kuten brändi itse sävyä kuvailee, mutta se ei ole lainkaan minua. Kesää vasten olisin toivonut jotain kirkkaampaa ja iloisempaa sävyä, joita brändillä kuitenkin riittää.


Huhtikuun kauneusboxi oli kaiken kaikkiaan ihan kiva, ei suosikkini, koska aika monta sisällöstä lähti tällä kertaa eteenpäin. Ehdoton suosikkini on hiuksille tuuheutta lupaava tuote.

Mitä piditte huhtikuun Beauty Boxista?

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 





  1. Sisältö näyttää kivalta ja varmasti suurin osa olis mulla päässyt käyttöön, mutta ei tää munkaan mielestä paras boksi ollut :) Mä en myöskään ymmärrä miksi kosteuttavat naamiot tulisi huuhdella kasvoilta pois, kun yleensähän se on vaan parempi antaa niiden imeytyä ja vaikuttaa mahdollisimman pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin tuo 7 minuutin vaikutusaika on musta aika random, vähintään 20 minuuttia, jos niitä aletaan poishuuhteleen. :D Yleensä en siis ikinä huuhtele, pyyhin vain kasvopaperilla ylimääräiset pois tai sit käytän kosteuttavia yönaamion tapaan.

      Poista
  2. Tämä oli kiva boxi, jossa kaikki tuotteet tulee käyttöön. Juu meikäläisellä on huulipunien suhteen ollut hieman epäonnea, kun paljon tulee nudeja sävyjä, kuten tälläkin kertaa oli hieman sellainen viininpunaiseen vivahtava tämä puna. Noin muuten kelpo boxi ja Ahava kylpy täytyy tänään ottaa ja ah mikä tuoksu kylpysuolassa onkaan.

    Sydämellistä sunnuntaita Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla olis ollut ammekin kylvylle. ;)

      Ihanaa sunnuntaita Tiia! <3

      Poista
  3. En ole oikein innostunut LF boksista, nyt ei olisi yksikään tuote miellyttänyt. Boxycharm on ainut jota voisin harkita, jos se olisi helpommin tilattavissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tilaisin Boxycharmin jos se olisi yhtään helpommin tilattavissa. ^_^

      Poista
  4. Verrattuna LF:n yleiseen tasoon, tämä sisältö ei vaikuta ollenkaan niin sykähdyttävältä. Mutta ei nyt hirveän huonoltakaan, jos vertaa monien muiden boksien floppikuukausiin :) Tuo päänahan hoitotuote vaikuttaa tosi kiintoisalta! Kerrohan sitten, jos oli hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sama maku jäi itselle, eikä siksi ollut suosikkiboxejani. Kerron, ajattelin huomenna tai la testata sitä. :)

      Poista
  5. Kivan oloinen boxi.
    Balance Me Vitamin C Repair Serum kiinnosti. Ihanaa sunnuntaita sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balance Me vaikutti tosi kivalta.

      Ihanaa viikkoa Outi! <3

      Poista
  6. Nyt oli kerrankin monta tuotetta joita voisin kokeilla, tuo päänahalle tarkoitettu tuote ehottomasti ja sitten herkän ihon kasvonaamio.
    Rauhallista pääsiäis viikkoa Jonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päänahalle tarkoitettu lähtee testiin huomenna tai la. Herkän ihon kasvonaamiot on siitä kivoja, että sopivat ihan kaikille, vaikka ei herkkä iho olisikaan.

      Rauhallista pääsiäisviikkoa sinnekin.

      Poista
  7. Innostuin aluksi teemasta, mutta sisältö olikin aika blaah. Tuo Emma Hardien tuote olisi ehkä itseäni kiinnostanut eniten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vähän sama, teema antoi odottaa enemmän...

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives