Keyword: Love 8 vuotta & voita kosmetiikkapaketti


Toivottavasti pääsiäinen on sujunut mukavasti? Omat päivät menevät töissä, mutta mahtavaa onkin se, että tiistaina kun monet muut palaavat "sorvin ääreen",  alkaa itselläni "vapaat". Tai no vapaat ja vapaat, niinä päivinä teen sitten tätä blogia, mutta kuitenkin. Aamulla voi kuitenkin mielensä mukaan retkottaa sängyssä niin pitkään kuin haluaa ja tämän lisäksi tehdä asioita ihan omaan tahtiin, ilman toisten kelloa.

Eilen 20.4. blogini suoriutui vihdoin ensimmäisestä luokasta ja täytti kahdeksan vuotta. Välillä on vaikea uskoa, että aikaa on kulunut todellakin noin kauan. Kun aloitin kirjoittamisen, elämäni oli hyvinkin erilaista kuin tänä päivänä. Muutama asia on kuitenkin pysynyt koko ajan mukana. Yksi niistä on tietenkin mieheni, joka on jaksanut tukea ja katsella minua lukemattomat päivät istumassa tietokoneen ruudun ääressä. Mies kirjoittikin tuntemuksiaan blogileskenä olostaan muutama vuosi sitten. Kirjoitusinto, se ei ole oikeastaan lopahtunut missään vaiheessa. Päinvasttoin, kun alkuvuosien jälkeen hivenen hölläsin postaustahtiani, tuntuu, että minulla olisi entistäkin enemmän sanottavaa. Vuonna 2015 tehty kylppäriremppa taisi olla isoin koetinkivi kirjoitusinnolleni. Asunnossa ravasi jatkuvasti sinne kuulumatonta porukkaa parin viikon ajan, enkä oikein pystynyt keskittymään. 

Olen todella onnellinen siitä, että jo alussa päätin kirjoitella blogissani kosmetiikasta, joka on ollut ihan pikkutytöstä asti suurin intohimoni. Halusin kuitenkin ehkä joistakin pinnalliselta tuntuvan aiheen lisäksi tuoda täällä aina esiin vahvasti myös omaa persoonaani alusti asti. Olen joskus naureskellut, ettei minusta olisi koskaan voinut tulla lifestylebloggaajaa. Elämäni on yksinkertaisesti niin tylsää, ettei siitä olisikaan paljon mitään kerrottavaa. Onneksi sentään muutaman kerran vuoden aikana tapahtuu juttuja, joista on kiva päästä kertomaan teillekin. Viimeisin lämpöisin muisto on edelleen viime kesän yökyläily, josta on muuten lyöty lukkoon päivät jo tulevana kesänäkin.

Koska olette jaksaneet pysytellä mukanani huikeat kahdeksan vuotta ja teitä on tullut ja tulee koko ajan vieläkin lisää, halusin arpoa teille kosmetiikkapaketin. Valikoin sisällön huolella niin, että siinä olisi tasapuolisesti niin meikkejä kuin ihonhoitoakin. Iso osa tuotteista sopii myös vegaaneille. Osan tuotteista olen hankkinut itse ja osan olen saanut blogin kautta. Blogin kautta saadut olen merkinnyt *) -merkillä.


Kosmetiikkapaketti sisältää seuraavat tuotteet:

- Talika Bubble Mask 
- Clinique Eyeliner*
- Mádara Hyaluronic Collagen Kosteuttavat Ampullit
- Whamisa Sun Cream SPF14*
- Centifolía Neutral Moisturiser Face Body -Hoitovoide
- Joe Blasco Ultrabase Alabaster*
- Sóley Healing Balm -Hoitosalva*
- Murumuru Puhdistusvaahto
- Sensai Extra Instensive 10 Minute Revitalising Pads Hoitolaput (1 pari)*
- Evolve Miracle Mask
- Clarins Ombre Velvet Luomivärit White Shadow & Women In Black*

ARVONTA

Arvotaan yksi tuotepaketti, joka sisältää yllämainitut tuotteet.

SÄÄNNÖT

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot mitä odotat eniten tulevalta kesältä sekä toimivan sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on to 25.04.2019 asti. Voittajaan otan yhteyttä viimeistään vko:lla 18 sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Tietoturvakäytöntä kiristyi viime vuonna ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi Synttäriarvonta.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 15.05.2019 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea arvontaan!








Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives