Lookfantastic Beauty Box kesäkuu 2019


Kesäkuun *Lookfantasticin Beauty Box yllätti tulemalla todella hyvissä ajoin perille. Hain sen Postista jo reissua edeltävänä päivänä aivan kesäkuun alussa. Tämän vuoksi en kuitenkaan valitettavasti ehtinyt kirjoittelemaan boxista sen enempää ennen kuin vasta nyt. 

*Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta.

Kesäkuun kauneuslaatikon teema on Around the World. Odotin vähän salaa, että löytyisikö laatikosta Lumenea, koska brändi kuuluu Lookfantasticin valikoimaan, mutta ei tällä kertaa. Toisaalta meille suomalaisille tuotteet ovatkin tuttuja, mutta ehkä muista maista olevat olisivat voineet innostua tutusta kotimaisesta meitä enemmän. Boxista tulvi ennen avaamista melko voimakas tuoksu ja "syyllinen" selvisi nopeasti aukaisun jälkeen. Ensivilkaisulla sisältö vaikutti mielenkiintoiselta ja ihonhoitopainotteiselta, joten kurkistetaanpa sisään.


SVR TOPIALYSE PALPÉBRALE DRY + SENSITIVE EYELID CREAM – Silmänympärystuote, kyllä kiitos. Kiinnitin heti huomiota sanaan eyelid, joten tätä ärtyneelle ja kuivalle iholle tarkoitettua tuotetta, voi varmasti käyttää huoletta myös silmäluomille. Tosin käytän muutenkin lähes kaikkia sy-tuotteita myös luomille, ainoastaan muutama turvottava on tullut vastaan vuosien aikana. Aion kokeilla tätä myös huulille.

ECOOKING PEELING MASK  – Ecooking on tosi mielenkiintoinen brändi ja ole muutamia tuotteita ehtinyt tässä talven aikana brändiltä kokeilla. Tiesittehän, että näitä saa myös Suomesta mm. Sokos ja maahantuojan oma verkkokauppa myyvät näitä Lookfantasticin lisäksi. Kyseessä on tanskalainen brändi, jonka tuotteiden inci-listat ovat hyvinkin simppeleitä ja niissä on käytetty paljon myös luonnollisia raaka-aineita. Tämä happopohjainen kuorinta on todella tehokas. Sisältää mm. salisyylihappoa, maitohappoa ja glykolihappoa. Sopii vegaaneille, sillä tuotteessa käytetty skvalaani saadaan oliiveistä, eikä siten ole eläinperäistä. Naamion annetaan vaikuttaa 4-12 minuuttia. Ensimmäisellä kerralla kannattaa pitää minimiaika tai jopa vähemmän. Pientä punoitusta voi esiintyä käytön jälkeen, joten tämä on naamio, jonka käyttö kannattaa ajoittaa iltaan.

BIOEFFECT EGF SERUM –  Jos olet blogiani ikinä lukenut, ei ole kovinkaan vaikea arvata, kuinka mieluinen tämä hyvin pikkuruiselta näyttävä 5 ml:n kokoinen pullo minulle oli. Voin kertoa, että älkää antako koon hämätä. Minulla oli tämän kokoinen pullo seerumia mukana viikon reissulla, koska päivät lutrasin aurinkovoiteiden kanssa, levitin tuotetta kasvoille vain iltaisin. Seerumia ei ollut kulunut kotiin tullessa kuin ehkä 1/5, jos sitäkään. Laitan tuotetta kuitenkin reilummalla kädellä kuin mitä 2-3 tippaa on valmistajan ohjeistus. Pelkästään iltaisin käytettynä tuotteesta riittää varmasti jopa reiluksi kuukaudeksi, aamuin/illoin käytettynä pariksi viikoksi. Esim. 15 ml:n täysikokoinen pullo riittää kolmeksi kuukaudeksi oikein annosteltuna, joten samalla laskukaavalla boxissa tulleen minipullon pitäisi kestää kuukauden, mutta myönnän olevani "lotraaja" niin kuin varmasti moni meistä. ;)

KORRES NATURAL CHAMOMILLE SOAP – Boxista tulvivan tuoksun syylliseksi paljastui Korresin täysikokoinen palasaippua. Tämäkin tuote oli mieluinen, sillä meillä palasaippuaa kuluu. Pidän esillä palaa aina WC-tiloissa, lisäksi atooppisen ihon omaava mieheni käyttää palasaippuoita peseytymiseen. Yllättävää kyllä, ne ovat vähemmän kuivattavia kuin suihkugeelit. Nytkin raahasimme Kreikasta varmaan  puolen kilon verran paikallisia oliiviöljysaippuoita kaappiin jemmaan. 

FILORGA LIFT-STRUCTURE ULTRA-LIFTING CREAM – Filorga on minulle hieman vieraampi brändi, mutta kiinnostava sellainen. Kiinteyttä lupaava voide lähtee testiin, vaikka viime aikoina en ole ollut kovinkaan kiinnostunut näistä kohottavista anti-age-voiteista. En tiedä miksi, koska nyt alan olemaan todella otollisessa iässä näille. 

BUMBLE AND BUMBLE SURF SPRAY – Kyseessä on klassikkotuote, varmaan ensimmäisiä suolasuihkeita joita markkinoilta aikoinaan löytyi. Nythän niitä on joka brändillä, mutta ei 10-15 vuotta sitten. Olen tätä joskus vuosia sitten käyttänyt, mutta muistikuvat ovat hatarat, tosin silloin ei ollut oikein vertailukohtiakaan, toisin kuin nyt. 


Jos tykkäsin viime kuun Lookfantasticin Beauty Boxista, niin voin sanoa, että myös kesäkuun kauneusboksi oli todella mieluinen. Tällä kertaa joukossa oli enemmän tuttuja tuotteita kuin normaalisti, mutta kaikki sellaisia joista pidän paljon.

Mitä mieltä olit kesäkuun LF Beauty Boxista? 

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa. 

*LF Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta. 1. Oikein kiva boxi, vaikka toivoisin meikkejä enemmän, kuin niitä boxeista tulee. Bioeffect wow ja Korres yes vaikka palasaippuoita en käytäkään.

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä boxissa oli LF:n boxissa harvinaisen vähän meikkejä, ei yhtään. :D Yleensä on 1-2, mutta ne aika paljon samoilta brändeiltä, joten toivoisin niihinkin vähän variaatioita. Ettei aina sitä Sleekiä yms.

   Aurinkoista maanantaita Tiia. <3

   Poista
 2. Tosi kivan tuntuinen boxi tälläkin kertaa! Minun atooppisen ihon omaava mieheni käyttää myös aina palasaippuoita ja nimenomaan oliivi palasaippuaa :)
  Ihanaa juhannusviikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla, että muutkin atoopikot luottaa palasaippuaan. Monethan mieltää ne todella kuivattavaksi, mutta juurikin oliivi ei sitä ole. On muuten myös parasta siveltimien pesuun. :)

   Ihanaa viikkoa sinnekin Outi. <3

   Poista
 3. No nyt oli hyvä boxi...tuon bioeffectin tuote taitaa olla yli 60 e yksistään normihinnalla😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pieni pullo on tosiaan n. ton 60€:n arvoinen. Isompi pullo on suhteessa halvempi ostaa, saa melkein yhden 5ml:ä kaupan päälle. Mutta toi pieni on hyvä kokeilukoko. :) Jo Bioeffect yksistään tekee boxista loistavan. ^_^

   Poista
 4. Hyvä sisältö, tosin parempiakin bokseja on mun mielestä ollut :) Mä käytän myös sy-voidetta aina luomilla, vaikka kaikkia ei taideta suositella siihen. En oo kuitenkaan tähän mennessä törmännyt yhteenkään sy-voiteeseen, joka olisi aiheuttanut vain luomilla jonkinlaista reaktiota. Kyllä ne on mulla sitten aiheuttaneet sitä ihan kauttaaltaan sy-iholla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä boxista puuttui yksi olennainen meikkituote. ;) Lumenella esim. sellaisia olisi ollut. :p

   Mulla on ihan pari raskaampaa voidetta turvottanut luomia, vaikka yleensä mulla ei ole turvotusta koskaan, mutta muuten en kanssa ole huomannut mitään eroa, vaikka luomella levittäisikin. :)

   Poista
 5. Oi oi, tämä boksi olisi kyllä ollut mieluisa! Lookfantasticin boxi on kiinnostanut jo pitkään tilata, mutten ole saanut koskaan aikaiseksi. :D Silti aina näitä boxi-postauksia luen kuola poskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää boxi oli loistava, varsinkin jos tykkää ihonhoidosta. ^_^

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives