Nina Ricci Les Sorbets de Bella, Luna ja Nina


Olen aina rakastanut *Nina Riccin tuoksuja. Niistä Nina on ollut jo vuosia suosikkini. Se on yksi harvoista tuoksuista, joita isohkosta kokoelmastani huolimatta käytän säännöllisesti.

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.

Keväällä Nina Riccin Bella, Luna ja Nina tuoksuista tuli markkinoille jotain uutta ja erilaista. Jopa legendaarista omppupulloa on muokattu tätä varten uuteen uskoon. Les Sorbets -versiot ovat Limited Edition, joten jos himoitsee näitä karkkisia mattapinnan omaavia pakkauksia, joista on haukuttu palanen, niin on toimittava nopeasti. Kaikissa tuoksuissa on mukana "ompputuoksuille" tyypillistä jälkkärimäistä makeutta, mutta jokaisessa sitä on taitettu jäisellä ja raikkaalla vivahteella. Juurikin tuo  ominaisuus tekee tuoksut sopiviksi kesään. Käytän alkuperäistä Ninaa ympäri vuoden, se sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Lähdinkin nuuhkimaan tuoksuja sillä mielellä, että josko näistä löytyisi lisää suosikkeja kesäpäiviin.


Les Sorbets de Bella

Frappé-cocktailiksi kuvailtu *Les Sorbets de Bella on hedelmäisen poreileva nektari, raikas ja kupliva. Tuoksu avautuu kirpeällä greipillä, mandariinilla, raparperilla sekä granaattiomenalla. Sydämessä ruusuhyytelöä, orvokkia ja kähäräverigreippiä. Pohjalla puisia vivahteita. Voin heti aluksi tunnustaa, että vaikka odotin triosta eniten Ninalta, niin tällä kertaa jäinen Bella nousi suosikikseni. Luulen, että suosikin asema johtuu raparperista, sen kirpeys on omaan nenääni selvästi läsnä. Tuoksussa on samaa makeutta kuin alkuperäisessä Bellassa, mutta nenääni se on tasapainoisempi. Täydellinen tuoksu kesän kuumiin päiviin. Tuoksu on EdT, mutta se kesto iholla on pitkä yli kahdeksan tuntia.


Les Sorbets de Luna

Päärynä-granita *Les Sorbets de Luna on varmasti kolmikosta se tuoksu, joka on alkuperäiseen Lunaan verrattuna erilaisin. Siinä missä alkuperäinen on tumma kuin tähtikirkas yö, höystettynä ripauksella eksotiikkaa. On Limited Edition -versio on hienostunut kukkakimppu, koristeltuna makeudella. Tuoksu alkaa mehukkaalla päärynällä ja kirpeällä bergamotilla. Sydän koostuu pioniasta, magnoliasta ja jasmiinista. Pohja on tumma – seetriä ja myskiä. Kukkaistuoksujen ystävänä tykkään tästä enemmän kuin alkuperäisestä Lunasta, varsinkin pioni tuoksuu nenääni selvästi. Päärynä tuo kukkaisuuteen kivaa mehevyyttä. Tuoksu on EdT ja kesto ihollani reilut kuusi tuntia.


Les Sorbets de Nina

*Les Sorbets de Nina on hyvinkin uskollinen alkuperäiselle Ninalle. Karamellimäinen elämys, johon sitruuna tuo uudenlaista raikkautta. Alkuperäisessäkin Ninassa on sitruunaa, mutta Limited Edition -versiossa se tulee paljon selkeämmin esille. Tuoksu raikkaalla pirskahduksella vadelmaa, sitruunaa ja mandariinia. Sydämessä gardeniaa ja jasmiinia. Pohjalla herkullista makeaa praliinia. Sitruunan lisäksi vadelma ja praliini ovat selkeiten aistittavissa. Nina onkin jokaisen makean nälkäisen unelma. Se miksi tämä ei noussut kolmikosta suosikikseni, vaikka tykkäänkin tuoksusta paljon, oli se, että olisin toivonut tuoksuun enemmän jotain, mikä erottaisi sen vieläkin selkeämmin alkuperäisestä Ninasta. Te joilla alkuperäistä Ninaa ei ole, Limited Edition -versio kannattaa laittaa harkintaan, koska ero on niin pieni. Les Sorbets de Nina on ikäänkuin jäähdytetty versio alkuperäisestä. Tuoksu on EdT ja kestä iholla kahdeksan tuntia.

Suositushinta 59,90€/30ml.

Mitä pidät Nina Riccin "ompputuoksuista"? Suosikki?

EDIT: Muistakaahan käydä osallistumassa KESÄARVONTAAN, vielä ehtii tämän ja huomisen päivän ajan! 1. Ei vitsi miten kauniita nämä ovat! Pakko käydä nuuhkimassa näitä jossain :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ja jotenkin niin söpöjä nämä pullot. Sain nämä vasta pari päivää sitten testiin ja muistelen joskus nuorena käyttäneeni Nina Riccin tuoksuja, kun olivat niin raikkaita. Tykkäsin kyllä näistäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ovat suakin miellyttäneet. Onhan nää ihania. 💗

   Poista
 3. Vielä en ole päässyt näitä omppuja nuuskimaan. Oma suosikkini tähän asti on ollut Les Delices De Nina EdT.
  Aurinkoista viikonloppua sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Les Delices on kyllä ihana! 💗

   Aurinkoista viikkoa Outi.

   Poista
 4. Ainoa Nina Riccin tuoksu, mitä olen käyttänyt oli L'Air du Temps ja tykkäsin siitä ihan mielettömästi. Tunnen sen tuoksun vieläkin nenässäni, kun nyt kirjoitan tätä. Taisin käyttää sitä joskus 80-luvulla...ehkä...
  Sen koommin en ole tuoksutellutkaan heidän tuoksujaan, mutta tämä Les Sorbets de Bella voisi kuvauksesi perusteella olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, klassikko. 💗

   Nää ompputuoksut on sellaisia nuorekkaampia, mutta eivät liian "teinejä" aikuisellekaan.

   Poista
 5. Kävin nuuskimassa näitä ja olin varma että Bella olisi suosikkini raparperin vuoksi. Rakastan sitruksisia tuoksuja. Muttamutta... Nina oli ihana. Teki mieli nuuhkuttaa rannetta tuon tuosta! t. PauliinaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi moni tuttu tykkää kans Ninasta ja vaikka normi Nina on mun lemppari, niin jostain syystä Bella kolahti näistä jo kovaa, mutta ymmärrän mieltymyksesi. ^_^

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives