Kun yksi kuva kertoo kaiken


En tykkää olla kuvattavana, jonka vuoksi minusta on olemassa melko vähän valokuvia. Tykkään kuvata, mutta en juurikaan tykkää olla kuvattavana. Koen itseni kuvaamisen jopa blogiini aina jotenkin hankalana. Lempikuvat joissa esiinnyn, ovat melkeinpä kaikki otettu lomamatkoilla ja jonkun muun ottamia. Blogissa on vilahtanut useastikin kuva, jossa kävelen Grand Casen rannalla valkoisessa paidassa. Se on aina ollut fiilikseltään yksi lempikuvistani.

Tänä vuonna oli kesälomareissumme toiseksi viimeinen päivä Rodoksella ja päätimme mieheni kanssa lähteä kapuamaan Monte Smithille ja siellä sijaisevalle Acropolis of Rhodesille hieman eri kautta mitä yleensä. Koska turistisesonki oli vasta alussa, saimme taivaltaa matkaamme aivan rauhassa kahdestaan, eikä liikkeellä ollut muita. Kukkulalle pääsee kyllä turistibusseillakin, mutta vielä kun on terveet jalat alla, haluan nauttia matkasta toisella tavoin. Yhdessä nurkassa tien varressa sivummalla nökötti yksinäinen penkki, johon päätimme piipahtaa istumaan ja juomaan vettä. Vasta penkille päästyämme, eteemme avautuivat upeat maisemat. Maisema suorastaan huusi, että tässä pitää ottaa kuva. 

Mieheni napsi pari kertaa puhelimen kamerallani eri suunnista kuvia, minun istuessa penkillä maisemaa ihaillessa. Kun näin parin minuutin päästä kuvat, suustani pääsi hiljainen WAU. Ainakin minulle kuvista tuli mieleen enemmänkin jopa maalaus kuin valokuva. Kuvakulmasta johtuen näyttää siltä kuin minut olisi photoshopattu kuvaan jälkikäteen. Ylläolevassa kuvassakaan ei ole käytetty minkäänlaista filtteriä, ainoastaan värejä on aavistuksen kirkastettu ja täyteläistetty. Juuri tuona hetkenä kaikki oli täysin pysähtynyttä ja hiljaista. Hetki, jonka voin elää kuvan kautta yhä uudestaan ja uudestaan – täydellinen lomapäivä.

Loma onneksi jatkuu vielä muutaman päivän täällä kotona ja nyt näyttää siltä, että sääkin tulee olemaan kohdillaan. 

Kesäarvonnan voittajalle laitettu sähköpostia, joten te ketkä osallistuitte, käykäähän kurkkaamassa, suosiko onni tällä kertaa. 

Ihanaa viikonloppua!


 1. Ihanan mietteliäs ja syvällinen kuva<3
  Mukavaa, että lomareissun jälkeen voi vielä pitää kotilomaakin. Mun mielestä on aina ollut kauheaa, jos on pitänyt suoraan reissulta sännätä töihin. Kyllä sitä tarvii vähän "sopeutumislomaa" kotnurkissakin ennen kuin alkaa taas arkisen pakerruksen.
  Nautinnollista viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, olisi ihana kamalaa, jos reissusta pitäisi rynnätä suoraan töihin. Olen sen pari kertaa tehnyt, tuntuu samalla sekunnilla, ettei sitä reissua olisi edes ollut. Kun pääsee kotona rauhoittumaan ja "sopeutumaan", nauttii reissusta paljon enemmän.

   Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. Huikea kuva ja olen sitä mieltä, että täydellistät kuvan. Upeat värit ja taianomainen utuinen fiilis.

  kivaa viikkistä Jonna <3

  VastaaPoista
 3. Upea kuva<3 Ja ihanaa, että sulla on noin täydellisestä lomapäivästä ikuisesti muisto myös kuvana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vanhemmiten tosi paljon harmittaa, ettei itsestä ole pienenä kovinkaan paljon kuvia, vaikka siihen maailmanaikaan niitä jo kuitenkin otettiin paljon, eikä kamera sillä tavalla ollut enää mikään ylellisyystuote. Nyt digiaikana on kyllä tullut otettua se vahinko takaisin. :D Tosin filmirullalle kuvatessa, piti aina harkita jokainen kuva tarkkaan, koska teettäminen maksoi. :p

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives