Raikas kuin kesäaamu – Jimmy Choo Floral EdT

*Tuoksu PR-näyte, sisältää mainoslinkin.

Olen usein puhunut siitä, kuinka tuoksumakuni kesäaikaan poikkeaa hyvinkin paljon siitä millaisia tuoksuja käytän syksyllä ja talvella. Toki minulla on muutama suosikki joita käytän vuoden ympäri, mutta muuten vaihtelen tuoksuja kausittain. 

Kesällä tuoksunenääni ihastuttavat erityisesti raikkaat, kukkaiset ja keveän hempeät tuoksut, joissa on kuitenkin jokin pieni koukuttava juttu. 

Jimmy Choo Floral on tuoksu, johon Jimmy Choo -tuoksujen fanit eivät ole olleet kovin ihastuneita, ymmärrän hyvin miksi. Floral poikkeaa hyvin paljon muista merkin täyteläisen voimakkaista tuoksuista, syy miksi pidän tästä tuoksusta paljon. Olisiko jopa kaikkien aikojen Jimmy Choo -suosikkini? Brändiltä on aikamoinen riskiliike tuoda markkinoille näin paljon joukosta poikkeava tuoksu, mutta toisaalta erilaisuus saattaa houkutella Jimmy Choolle uutta asiakaskuntaa. 


Jimmy Choo Floral on tuoksuna kuin raikas kesäaamu. Siinä on ilmassa olevaa kirpeyttä, valkoisten kukkien tuoksua, höystettynä vesimäisellä raikkaudella ja puraisulla makeutta. 

Alkutuoksussa mehevää nektariinia, kiperää bergamotia ja tangeriinia. Sydän on kukkainen – aprikoosin kukkaa, magnoliaa ja hajuhernettä. Pohja on lämmin ja pehmeä – myskiä, puisia vivahteita sekä ambroxania, joka tekee tuoksuun oman uniikin vivahteen. 

Omaan nenääni selkeitin hakeutuvat nektariini, helposti tunnistettava magnolia sekä hajuherne. Alku sen sijaan tuoksussa on kirpeän makea, mutta hetken iholla oltuaan, alkavat kukkaiset nuotit erottua paremmin. Parin tunnin päästä myskin pehmeyden voi helposti aistia. Jimmy Choon tuoksut ovat tunnettuja kestävyydestään ja myös Floral on EdT:ksi iholla pitkään säilyvä. Ihollani kestävyys on lähes kymmenen tuntia, joka on pitkä aika kevyemmälle versiolle. 


Siinä missä Jimmy Choon kengät maksavat satoja euroja, niin siihen nähden brändin tuoksut ovat aina olleet sieltä edullisimmasta päästä. Pienen 40 ml:n hinta on 49,95€ ja ison 60 ml:n pullon 68,95€. Floralia voi ostaa mm. *TÄÄLTÄ.

Mikä on ollut suosikkituoksunne tänä kesänä?

*Tuoksu PR-näyte, sisältää mainoslinkin. 1. Ai että, miten ihanalta tämä kuulostaa <3 Juurikin sen tyylinen, millaisista itsekin pidän kesäaikaan. Pitää käydä nuuhkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, jos pitää kirpeydestä, raikkaudesta ja kukkaisuudesta niin pitää kyllä tästäkin. ^_^

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kuulostaapa tämäkin ihanalta tuoksulta. Minä olen kesätuoksuissa jymähtänyt aina Escadaan ja siksi tänäkin vuonna kesätuoksusuosikkini on Escada Miami Blossom.
  Ihanaa iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee aina Escadasta mieleen nuoruuteni kestä varmaan vuodesta 1994-2006 yli kymmenen vuoden ajan Escadan tuoksut kuuluivat aina kesääni. Sitten oli pieni tauko, mutta viime vuosina Escadan uutta kesäversiota on aina löytynyt ja sitä tietynlaisessa fiiliksessä sitten käytän.

   Ihanaa viikonloppua ja lomaa Outi. <3

   Poista
 3. Ihanin Jimmy Choo ikinä. Niin freesi, tykkään todella.

  Ihanaa viikonloppua Jonna💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin ehkä paras, koska on niin erilainen! <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives