Mádara ANTI – Korona-ajan käsien hoitoa luonnollisesti

*PR-näytteitä, saatu blogin kautta. Sisältää mainoslinkkejä.

Vieläkö teillä on käsissä yhtään nahkaa jäljellä vai paistaako jo luut? Tänä vuonna kädet ovat joutuneet kyllä sellaiseen kurimukseen, että ihmettelen kovasti, että omissa käsissä vielä on sitä nahkaakin jäljellä muuta kuin riekaleet. Olen aina ollut tarkka käsihygieniasta, mutta kyllä tämä aivan jatkuva peseminen on kuivattavaa, ei siitä mihinkään pääse, vaikka kuinka rasvaisi kädet jokaisen pesukerran jälkeen. Olen kuitenkin säästynyt pahimmalta, sillä menneet kuukaudet ovat saaneet minut etsimään yhä hellävaraisempia pesutuotteita. Oma suosikkini nämä kuukaudet on ollut *CeraVen Foaming Cleanser, jolla pesen niin käsiä, vartaloa kuin kasvojakin. Hyvä tuote monipuolisuutensa vuoksi. 

Kiinnostuin kuitenkin kovasti, kun Mádara toi jokin aika sitten markkinoille oman ANTI-sarjan. Sarja on suunniteltu sekä Mádaran työntekijöille että kuluttajille näinä haastavina aikoina. Ei ole oikeasti lainkaan sama millä niitä käsiä pesee, varsinkin nyt kun peseminen on lähes jatkuvaa. Olen valinnut pesuaineet sen mukaan, että niiden on sisällettävä myös kosteuttavia raaka-aineita, eikä vain peseviä ja kuivattavia. CeraVen Foaming Cleanser sisältää mm. keramideja, jotka vahvistavat ihon suojausta ja lisäävät kosteutta, sekä tietenkin ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa.

Myös Mádara on kiinnittänyt ANTI-sarjassaan erityisesti huomiota siihen. että iho saa myös kosteutta. Mádaran tuotteet ovat tietenkin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joten on kiva, että myös luonnollisia tuotteita suosiville on tullut markkinoille sarja, jossa on todella panostettu käsien puhdistukseen, mutta myös hellävaraisuuteen ja kosteutukseen. Sarja sisältää viisi tuotetta – puhdistussuihkeen, puhdistusvaahdon, käsivoiteen, käsisaippuan ja puhdistusgeelin. Sain testattavaksi puhdistusgeelin, puhdistusvaahdon ja käsivoiteen. Tuotteet ovat myös vegaaneille sopivia.


ANTI FAST CLEAN FOAM 15,90€ – Puhdistuvaahdossa on ihanan pehmeä silkkinen koostumus. Vaahto ei ole mitään höttöä vaan kermaisen pehmeää. Tuote on niin ylellisen tuntuinen, että vähän suorastaan kauhistutti pestä tällä käsiä. Jätti kädet mielettömän pehmeiksi ja hoidetuiksi, ei kuivattanut lainkaan vaan kädet tuntuivat heti pesun jälkeen niin pehmeiltä, etten edes kokenut tarvetta laittaa niihin voidetta. Ylellinen tunne on helppo ymmärtää, sillä puhdistusvaahto ei ole tarkoitettu vain käsien pesuun vaan myös kasvoille. Joissa se toimii myös loistavasti poistaen kevyen meikin, sopii erinomaisesti toisen vaiheen puhdistajaksi. Sisältää kosteuttavaa betaiinia sekä antibakteerisia - ja rauhoittavia karpalo-, kvitteni- ja kamomilla uutteita. Rohtosammakonputki suojaa ja tasapainottaa ihoa. Tuoksu on hivenen makeahko, mutta siinä on samalla mielenkiintoista merellistä raikkautta.

ANTI HYALURON CLEAN HAND GEL LAVENDER 17,50€ – Myönnän heti, että käsidesiksi hinta on jäätävä, sillä pullo on pieni (50ml). Sisältää 60% kasvialkoholia, joka onkin vähimmäisvaatimus, että käsidesi on toimiva. Annostellaan pari pumppausta kuiville käsille ja hierotaan 20-30 sekunttia, kunnes tuote on täysin imeytynyt ja kuivunut. Tuoksuu miedosti laventelille. En yleensä tykkää lainkaan laventelintuoksusta, mutta tässä se on mukavan mieto, eikä lainkaan häiritsevä. Korkeahkoa hintaa hieman selventää se, että käsidesi sisältää myös ihoon kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Karpalo-, kvitteni ja kamomilla uutteita, sekä rohtosammakonputkiuutetta hoitamaan ja suojaamaan käsiä. Hoitavat aineet todella tekevät tehtävänsä, sillä kivan, ei liian litkun koostumuksen omaava käsigeeli ei tuntunut kuivattavan yhtä paljon ihoa kuin monet muut kokeilemani. Lisäksi tykkään pumppupakkauksesta, jolloin tuotetta ei tarvitse lorottaa napsukorkista käsille. En ole tänä aikana käyttänyt käsidesiä kuin pakon edessä esim. julkisissa kulkuneuvoissa liikkuessani tai silloin, kun minulla ei ole ollut heti käsienpesupaikkaa tiedossa. On jotenkin outoa miettiä elämäänsä seuraavan käsienpesupaikan mukaan, mutta niin olen huomannut monesti tänä outona aikakautena miettiväni asioita eteenpäin.

CARE RESCUE HAND CREAM 15,90€ – Tehän tiedätte, että olen jo vuosia rakastanut *Absolutionin käsivoidetta, mutta nyt löytyi voittaja niin hinnan kuin kaiken muunkin puolesta. Voin heti sanoa, että tulen ostamaan tätä ihan varmasti omin rahoin lisää ja samalla toivon, ettei Mádara koskaan tule lopettamaan tämän käsivoiteen tekoa, sillä tässä on kaikki, mitä toivon täydelliseltä käsivoiteelta. Ensinnäkin ensimmäiset ablodit sille, että käsivoide on pakettu 150 ml:n pumppupakkaukseen, kyllä luit oikein, ei mitään pikkutuubeja. Tämän vuoksi hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan, sillä hintaa ei jää lopulta paljoa enempää kuin markettikäsivoiteille. Pakkaus on toki kömpelön iso laukkuun, mutta itsellä on niin iso kassi, että voin hyvin heittää tämän sinne pohjalle. Tai sitten muutkin huomaavat tämän hyvyyden ja menekki on niin isoa, että Mádaralla tehdään lisäksi myös matkakoko, joka on helppo ottaa mukaan. Kun tuotetta ottaa käyttöön, pumppua saa painella aika kauan, ennen kuin voidetta alkaa tulemaan ulos. Tämä on vähän kuin YSL:n valokynä, jota saa napsutella kerran, jos toisenkin. Herkkua kuitenkin kannattaa odottaa. Ensinnäkin tuoksu... Käsivoiteissa minua ei haittaa tuoksut, päinvastoin, ne voivatkin tuoksua vähän, kunhan se ei leiju koko päivää nenässä. Hyvä tuoksu peittää alleen kokkaajan sipulin tuoksuisia käsiä jne. Rescue Hand Cream tuoksuu juuri avatulle hedelmäkarkkipussille, niin minä tuoksun kuvailisin. En keksi mitään, mikä tuote tuoksuisi edes läheskään samalta, tätä tekisi mieli syödä. Tuoksu pysyy käsissä puolisen tuntia levityksen jälkeen, sitten se häviää, mutta sen voi silti aistia hyvin vienosti, jos käden vie nenän eteen. Myönnän nuuhkineeni tämän saatuani aika usein käsiäni. Ihmiset varmaan pitävät minua vähän hulluna, mutta ei se mitään, hullu saakin olla, mutta ei tyhmä. ;) Voide tulee pullosta ulos melko jämäkän näköisenä, joka saattaa hämätä. Sillä koostumus onkin paksua mutta kevyttä emulsiota. Imeytyy hetkessä käsiin, eikä jätä käsiä rasvaisiksi tai tahmeiksi. Heti kun on vain saanut hierottua tuotteen käsiin, voi siirtyä näpyttelemään läppärille, ilman, että näppäimistö on sotkussa. Kosteuttaa hyvin. Syväkosteuttava käsivoide ravitsee karite- ja kaakaovoin voimin. Sisältää myös kahdesta muusta tuotteesta tuttuja karpalo-, kvitteni ja kamomilla uutteita, sekä rohtosammakonputkiuutetta hoitamaan ja suojaamaan käsiä. 


Mádaran ANTI-tuotteet ostettavissa Jolien verkkokaupasta *täältä.
Joko olet ehtinyt kokeilemaan ANTI-sarjan tuotteita? Suosikkikäsivoiteesi tänä vuonna?


  1. Ooh, kerrassaan ihanan kuuloinen sarja! Tosiaan, nyt on ollut menekkiä käsivoiteelle - olenkin saanut kulumaan kiitettävästi sopimattomien kasvovoiteiden jämäpurkkeja... :-D Tällä hetkellä on käytössä Avènen Cold Cream -käsivoide, oikein hyvä ja nopeasti imeytyvä voide näppisduunarille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että me kaikki ollaan. Sopimattomat kasvovoiteet onkin kunnon luksusta käsille. :D

      Poista
  2. Onpa tosissaan hyvä koko tuossa käsirasvassa :)

    VastaaPoista
  3. Madaran tuotteet on kyllä hyviä, tosin tätä sarjaa en ole testannut. Mulla parhaillaan Polaarin La Veritable Creme Le Laponie käytössä ja yksi parhaita ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä sellainen aika, että ei viitsi tuhlata aikaa yhtään sellaisiin mitäänsanomattomiin käsivoiteisiin, ovat yhtä turhan kanssa. Joten parasta iholle. <3

      Poista
  4. Loccitanen käsivoiteet on yhä ykkösiä :) Kyllä on kuule kädet ollut koetuksella. Minun töissä kun muutenkin tulee käsiä koko ajan peseskeltyä, niin nyt sitten vielä enemmän. Meillä on töissä pesunestettä nyt saippuan sijaan, ei kuivata ihana niin pahasti käsiä.
    Hyvän kuuloisia tuotteita nämä ja todellakin nyt pitää panostaa käsien hygieniaan ja hoitoon oikein kunnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastin yhteen aikaan L' Occitanen käsivoiteita, nykyään niissä on omaan makuun ehkä hivenen liian voimakas tuoksumaailma, en tiedä, onko mun nenä vanhemmiten jotenkin tullut herkemmäksi? :D

      Poista
  5. Tykkään Madarasta ja saattaa olla ihan lemppari luonnonkosmebrändi, johtuen toki Latviasta ja siitä, että olen saanut treffata Madaran perustajan Lotten pariinkin kertaan ja asuu siellä, missä meidän pojan päiväkoti oli. Eli ihan hirmuisesti tunnejuttuja kyseiseen brändiin. Nyt en olekaan muutamaan vuoteen käyttänyt mitään Madaralta ja olisi pakko alkaa tutkailemaan tuotteita. Tämä vaikuttaa esim. todella mielenkiintoiselta, käsiä kun tulee pestyä niin paljon.

    Ihanaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuosina Madaralta on tullut kyllä muutama huippujuttu, kysele lisää, jos kiinnostaa tietää, mitä suosittelen testailemaan. :)

      Ihanaa päivää Tiia. <3

      Poista
  6. Kuulostaa mun käsivoiteelta! Harmi, että skippasin Madaran alet reipas viikko sitten. Mutta ollut niin monta rahareikää tässä kuussa...onneks aleja aina tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaralla taitaa olla toi ale pari kertaa vuodessa, jos oikein muistan? Seuraavalla kerralla sitten. :)

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives