Halo Beauty Kiwi Seed Booster – Paras asia mitä iholleni on koskaan tapahtunut


Minua jopa nolottaa kirjoittaa tätä postausta, tiedättekö miksi? 

Minulla on vähän sellainen olo, että olisin "pimittänyt" teiltä jotain tärkeää. Jostain syystä, kun tuotteesta tulee arkipäivääsi, se on mukanasi joka päivä, siitä ikäänkuin tulee asia, jota et niin ajattele, että hei tästä jutusta minun on kerrottava heti lukijoilleni. Toisinaan saattaa käydä mielessä, että pitäisi varmaan kirjoittaa se postaus, mutta aina se jää. Nyt kuitenkin ajattelin, että vihdoin on aika jakaa teidän kanssa asia, joka on paras asia mitä iholleni on koskaan tapahtunut. Syksyllä tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun tilasin itselleni ensimmäisen kerran tuotetta, enkä ole enää ollut sen jälkeen ilman. Kyseessä on kyllä tuote, jota olen suositellut ihan jokaiselle, joka on vaan kysynyt minulta ihonhoidostani ja luottotuotteistani, en vain ole muistanut kirjoittaa siitä täällä.

"Mikä muu olisi kannattavampaa kuin luoda lisäravinne joka todella toimisi, joka saisi ihmisen sitoutumaan ja ostamaan sitä joka kuukausi lisää."

Vuoden 2018 talvella kauneusvaikuttaja ja tubettaja Tati Westbrook julkaisi Halo Beauty -brändin ja siihen ensimmäisen tuotteen Hair, Skin & Nail Boosterin. Netti suorastaan räjähti. Monien osalta pettymyksestä, sillä suurin osa jo tuolloin odotti, että häneltä tulisi markkinoille meikkejä eikä mitään lisäravinteita. Suurin osa tuntui olevan hyvin skeptisiä asialle, mikä oli ihan luonnollista. Oli asia itsellekin yllätys, mutta jo silloin tajusin heti, että Tati on todella fiksu. Mikä muu olisi kannattavampaa kuin luoda lisäravinne joka todella toimisi, joka saisi ihmisen sitoutumaan ja ostamaan sitä joka kuukausi lisää. Siinä missä toiset vaikuttajat toivat samaan aikaan markkinoille meikkejä meikkien perään. Toki riski oli valtava, mutta nyt kahden vuoden jälkeen on helppo sanoa, että se oli riski joka kannatti. Jäin tuolloin kevättalvella 2018 seuraamaan rauhassa tilannetta. Minua kuitenkin kiinnosti Booster jo tuolloin, mutta päätin jäädä odottamaan muiden ihmisten kokemuksia tuotteesta. Tämä olikin Tatin markkinointistrategia – saada muut ostamaan tuotetta muiden ei maksettujen käyttäjien arvosteluilla. Tati ei lähettänyt alussa tuotettaan edes muille vaikuttajille vaan heidänkin piti ostaa se.

Amerikkalaisia amerikkalaiseen tapaan tietenkin ensin mietitytti, että onko lisäravinne turvallinen, vaikka eihän nykyään voi pistää tuotetta tuosta noin vain markkinoille, ettei sitä olisi joku hyväksynyt. Niin kuin aina vitamiineja ja lisäravinteita syödessä, jos olet epävarma, niin konsultoi omaa lääkäriäsi. Varsinkin jos olet raskaana, sinulla on joitain sairauksia tai allergioita, kannattaa aina olla tarkempana siitä, mitä suuhunsa pistää. 

Kun alkukohusta sitten kesään mennessä oli päästy ja ensimmäisiä käyttäjäkokemuksia alkoi tulla netin ihmeelliseen maailmaan, kuka vain tajusi, että kyse ei todellakaan ole mistään huuhaasta vaan toimivasta tuotteesta. Hair, Skin & Nail Boosterin avulla, ihmiset saivat loistavia tuloksia hiusten- ja kynsien kasvuun, mutta myös iho-ongelmiinsa. Tuotteen avulla jopa akneihossa pystyi näkemään selviä muutoksia parempaan vain yhdessä kuukaudessa. Monet saivat apua myös ekseemaan. Nämä tavallisten ihmisten ennen jälkeen kuvat sekä arvostelut olivat lopulta se (näitä voi ihan googlettaa, jos kiinnostaa), jotka saivat minut niin vakuuttuneeksi, että päätin syksyllä 2018 tilata ensimmäisen purkkini Hair, Skin & Nail Boosteria. Sillä saman vuoden keväällä leukaperiini oli alkanut ilmestymään silloin tällöin ihonalaisia pitkään viipyviä hormoninäppyjä (kirjoittelin asiasta täälläkin ja manasin paukuroitani), joihin ei oikeasti meinannut tehota mitkään loistavatkaan ihonhoitotuotteeni. Ne vain tulivat kipeinä ja lopulta pitkän ajan kuluttua menivät, vaikka muut kasvot pysyivät puhtaina. Samaan aikaan, kun tilasin ensimmäisen HSN-purkkini, Tati päätti tuoda markkinoille toisen vitamiinin Kiwi Seed Boosterin, joka on tarkoitettu nimenomaan ihon kirkastamiseen, mutta se ei kasvata hiuksia tai kynsiä. 


"Se oli ensimmäinen kuukausi kevään jälkeen, ettei leukaani ilmestynyt ainuttakaan uutta hormonipaukuraa."

Aloitin kuitenkin matkani Hair, Skin & Nail Boosterilla. Jo tuona ekana kuukautena, kun söin lisäravinnetta, se oli ensimmäinen kuukausi kevään jälkeen, ettei leukaani ilmestynyt ainuttakaan uutta hormonipaukuraa. Itselläni ei ole koskaan ollut ongelmia hiusten tai kynsien kasvun kanssa, mutta niiden kasvu suorastaan räjähti käsiin. Hiukset tuntuivat tuuheammilta ja kynsiä sai olla viilaamassa lyhyeksi jatkuvasti, minkä koin ärsyttävänä, mutta hiusten paksummasta tunteesta nautin. Olin kuitenkin ensimmäisen kuukauden jälkeen niin vakuuttunut, että päätin jatkaa kokeilua. Söin vielä toisen purkin HSN:aa, mutta siinä vaiheessa kynsien huima kasvutahti alkoi ärsyttämään niin paljon, että päätin vaihtaa tuotteen Kiwi Seed Boosteriin, joka on siis tarkoitettu vain iholle, eikä sen kanssa bonuksena tule hiusten tai kynsien kasvua. 

Joulusta 2018 lähtien olen syönyt pääsääntöisesti vain Kiwi Seed Boosteria, toisinaan syön edelleen väliin yhden kuukauden Hair, Skin & Nail boosteria, jos koen, että haluan vahvistaa hiuksiani ja kynsiäni. Tämä ei haittaa mitenkään vaan koen, että pieni vaihtelu on ollut välillä paikallaan. Sen jälkeen kun aloin syömään Tatin lisäravinteita, en ole enää kärsinyt isoista kipeistä ihonalaisista hormoninäpyistä, en itse asiassa ole saanut niitä yhtäkään. Pieniä epäpuhtauksia kyllä toisinaan leukaan vielä tulee, mutta ne menevät nopeasti ohi ja Paula's Choice tuhoaa loput. Iho tuntuu koko ajan pehmeältä ja joustavalta sekä näyttää heleältä. Kahden vuoden aikana edes ne kaksi otsaryppyä jotka omistan, eivät ole syventyneet. Joten sen lisäksi, että Kiwi Seed Booster auttaa pitämään ihon puhtaana, se auttaa pitämään sitä myös kimmoisana ja nuorekkaampana. Olen vuosien saatossa saanut monista lisäravinteista helposti ottamisen jälkeen sellaisen oksettavan olon, mutta Halo Beautyn tuotteista en koskaan. Kiwi Seed Boosterin myötä lopetin lopulta myös kollageenin erikseen nauttimisen, koska en kokenut sitä enää tarpeelliseksi lisäksi, sillä Kiwi Seed Booster yksinään tukee ihon kollageenin ja keratiinin tuotantoa, estää epäpuhtauksia ja tasapainottaa pH:ta sekä kosteuttaa ihoa. Voin allekirjoittaa ihan kaikki lupaukset. Ihoni on parin viime talven aikana kärsinyt todella vähän pintakuivuudesta verrattuna entiseen. Toki silloin tällöin pintakuivuutta esiintyy, mutta se ei ole viikkoja tai kuukausia kestävää vaan päivä silloin toinen tällöin ja sekin vain talviaikaan pakkaskausina. 

Lisäravinteet sisältävät lähes aina ainesosia, joista osaa on tutkittu, että niillä on oikeasti vaikutusta, osa sellaisia, että jotain näyttöä saattaa olla ja osa sellaisia, että ne ovat turvallisia ja niillä ajatellaan olevan positiivisia vaikutuksia. Lopulta tärkeintä on ilmeisesti se, miten ne kaikki toimivat yhdessä. Kiwi Seed Boosterin tärkeimmät raaka-aineet ovat: Vitamin D3 (Vegan from Lichen), Vitamin B1 (as Thiamine), Vitamins B2 (as Riboflavin), Vitamin B6 (as Pyridoxine), Zinc (as zinc methionine), Rosehip Powder Extract (4:1), Bromelain extract, Methylsulfonylmethane (MSM), Embilca Officianalis (Amla) 45% Tannins, Grape Seed Extract, Quercetin, Ceramide-Rx® (Gluten-free Phytoceramides), Kiwi-Rx™, Astaxanthin. Koko ainesosaluettelon näet täältä. Lisäksi tuote sopii vegaaneille, sillä kapseleiden valmistukseenkaan ei ole käytetty eläimistä saatavia ainesosia. Halo Beauty on myös cruelty-free ja gluteeniton.

Viimeisin positiivinen juttu mitä tapahtui, oli se, että Halo Beauty alkoi myydä tuotteilleen täyttöpakkauksia. Ne ovat tietenkin hivenen edullisempia kuin purkki ja enää ei kerry ylimääräistä muovipurkkiroskaa, koska litteä täyttöpakkaus on helppo hävittää, kun olet kaatunut kapselit sinulla ennestään olevaan purkkiin. Tilaaminen on helppoa, maksat tilatessasi samalla myös tullit ja toimituskulut, joten paketti tulee suoraan lähimpään Postin toimipaikkaan, eikä tullimaksujen kanssa tarvitse erikseen pähkäillä. Asia, mihin en itse jaksa pahemmin tuhlata aikaani. Tilaan aina kolmen kuukauden satsin kerralla, ettei joka kuukausi tarvitse maksaa toimituskuluja erikseen. Yleensä menee noin pari viikkoa, että tuotteet ovat perillä, lähetystä voi seurata koko matkan ajan. Täyttöpakkaus Kiwi Seed Boosteria maksaa 27 euroa ja purkki 29 euroa, kun taas Hair, Skin & Nail Boosterin hinta on 38 euroa purkkia tai 36 euroa täyttöpakkaus. Tilaukset täältä.


Viimeisen kahden vuoden aikana Kiwi Seed Booster on ollut isoin ja paras asia, mitä iholleni on tapahtunut. En oikeasti uskonut, että pääsisin keski-iän tuomista hormonipaukuroista tai ihoni pintakuivuudesta ikinä eroon, mutta toisin kävi. Jos sinulla on ihossasi jokin ongelma, suosittelen Kiwi Seed Boosteria, mutta jos haluat parannusta sekä ihoon, hiuksiin ja kynsiin niin siinä tapauksessa Hair, Skin & Nail Booster on oikeampi tuote.

Ihmettelen edelleen miten vähän näen muiden suomalaisten bloggaajien puhuvan Halo Beautysta, vaikka muista lisäravinteista osuu juttua paljonkin vastaan. Tulokset mitä olen saanut parin vuoden aikana, niin tästähän pitäisi kohista uutena mahtavana juttuna tai sitten kaikki haluavat pitää tämän omana "salaisuutena" – kuten ilmeisesti minäkin parin viimeisen vuoden ajan. Sen tiedän, että ainakin Hannamaria syö/on syönyt Halo Beautyn lisäravinteita, koska teimme ensimmäisen tilauksenkin aikoinaan yhdessä.

Nyt minua kiinnostaakin tietää, oletko sinä kokeillut Halo Beautyn tuotteita? Syötkö lisäravinteita ihoosi?

 1. Mulla on NIIN monta kertaa ollut ostoskorissa joko HSN tai tämä Kiwi Booster, mutta en vaan ole sitten ostanut, koska niin monesti mulla jää tabletit ottamatta. Jotenkin ennemmin söisin pureskeltavia tai nestemäisiä juttuja. Nyt kuitenkin tän sun postauksen jälkeen alan taas olla sitä mieltä että voisi kokeilla. Varsinkin kun on tällainen ongelmaiho. :) Pitäisköhän...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Tilaa eka yksi purkki kokeeksi, ainakin itse näin jo siinä kuukauden aikana sen verran eroa entiseen, että uskalsin sitten tilata lisää. :D

   Poista
 2. Mie syön vitamiineja, sinkkiä ja joskus rautaa. Miun ravintolisien pitää vain olla pureskeltavia tai imeskeltäviä (sama koskee särkylääkkeitä, ne otan jauheena), kaikki nieltävät jäävät miulta hyllyyn.

  Miulla menee yhden tabletin kanssa helposti litra vettä ja siltikään se ei mene alas, vaan yleensä joko pureskelen sen tai se on jo liuennut. Eli miun kauhu on se, että sairastun ja joutuisin syömään tabletteja säännöllisesti, antibioottikuuritkin on yhtä tuskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näähän on kapseleita, joten voi avata ja sisuksen laittaa sellaisenaan suuhun, sekoittaa mehuun tai puuroon yms. Tati itse joskus näytti kun kaatoi sisällä olevan jauheen suoraan suuhun ja otti vesihuikan, jos nieleminen on ongelma. Tosi monella on.

   Itsehän on nielen mukisematta jopa sellaiset jättikoiset tabletit, mutta jostain antibiooteista jää niin kamala maku suuhun, että sitä ei meinaa saada millään pois, öyh.

   Poista
 3. En ollut ennen kuullut tästä tuotemerkistä, mutta kuulostaa kyllä hitsin hyvältä.
  Itse olen syönyt hiuksien ja ihon avuksi Bioteekin Super Biotiinia.
  Mukavaa iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biotiini on kyllä tosi hyvä ravintolisä. :)

   Ihanaa viikkoa Outi. <3

   Poista
 4. Olen näitä pari kertaa punninnut ostavani, kun olen Tatin videoista nämä bongannut. Hiusten ja kynsien kuntoon olisi kieltämättä kiva saada buustia, että sikälikin houkuttaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin luvata, et sun kynnet ja hiukset kasvaa kohisten, jos NHS:n tilaat. Mulla meinas mennä hermo mun kynsiin, kun olen tosi laiska lyhentään ja sai olla muutaman päivän välein heilumassa viilan kanssa. :D

   Poista
 5. Jospa näissä Kiwi Seed Boostereissa ois taika mun paiseihoon! :D Vähintäänkin kokeilemisen arvoista ja ei muutenkaan haittaisi jos ne samalla kirkastaisi ihoa ja sitä kautta mieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun tiedän tilanteen, niin mua kiinnostaisi tää enemmän kuin mikään ihan for the science. :D Aattele, jos nää auttais, sit olis kyllä todellisia ihmepillereitä, joista varmaan ilolla maksais...

   Poista
 6. Aina olen miettinyt pitäisikö kokeilla. Tati näyttää aina välillä asiakkaiden before&after tuloksia instagramissa ja kuvat on kyllä vakuuttavia.. Mielenkiinnosta, paljonko tulee hinnaksi kun tilaa kolme kuukautta ja siihen lisätään postikulut sekä tulli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaikka aluksi tilaisi Kiwi-bundlen, eli sellaisen missä tulee purkki ja yksi täyttöpakkaus eli 2kk:n satsi, niin se on kaikkine kuluineen 76,11€. Sivuilla on helppo kokeilla hinnat kirjautumatta, kunhan kirjoittaa osoitteen niin sivusto laskee oikean hinnan. Mutta sitten 3kk:tta pelkkiä täyttöpakkauksia kaikkine kuluineen maksaa 108,50€. Postarit on aina samat vähän alta 10€ tilas sitten purkkeja tai täyttöpakkauksia mikä on jännä, koska täyttöpakkaus tulee kirjeenä.

   Poista
 7. Syön lisäravinteita, mutta oli mahtavaa lukea juuri tästä, sillä olen Tatin matkaa oman tuotteen kanssa seurannut alusta asti. Täytyy sanoa, että itse purkkikin näyttää kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näähän oli aluksi erilaisia, eli purkki oli läpinäkyvä ja kapselit vihreitä. Mut sit lopetti vihreiden kapseleiden teon, kaikki on nykyään saman värisiä ja purkin väri sitten helposti erottaa ne toisistaa ja toki HSN purkki on sit isompi, koska niitä otetaan kaksi kapselia päivässä, kun Kiwi Seed Boosteria vain yksi. :)

   Poista
 8. Sait ylipuhuttua ja tein tilauksen:) Kääks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kerro sitten kuukauden jälkeen fiilikset. :)

   Poista
 9. Nyt olen syönyt kahden kk satsin ja tein juuri lisätilauksen:) Kyllähän nuo postitus ja muut kulut kirpaisi, mutta ei voi mitään. otin jopa 4 kk satsin. Mun kynnet kasvaa eikä enää liuskoitu ja tuntuu, että hiuksillakin menee paremmin. Niin ja iho on ollut vähemmän ärhäkkä:) Tilasin siis tuota Kiwi vitamiinia iholle ja se taitaa vaikuttaa myös kynsiin ja hiuksiinikin:D Seuraan nyt pitemmän jakson. Oletko kokeillut muita vitamiineja, joita oli naisille ja miehille erikseen ja lähinnä muistin parantamiseen ja jaksamiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne kirpaisee, mutta mäkin tilaan just sit enemmän kerralla, vaikka sekin aina kirpaisee, mut jää sit ne oheiskulut pienemmiksi. Ai sulla auttaa Kiwi hiuksiin ja kynsiin. Mulla on kyllä itsellä kynnet koko ajan tosi hyvässä kunnossa, joten Kiwilla varmaan on jotain pientä vaikutusta, mutta sen toisen kanssa se hiusten ja kynsien kasvu oli jäätävää. Joten ehkä kiwi on parempi, pitää hyvänä, mutta se hirveän nopea kasvu jää pois. :D

   Mä olen syönyt yhden kuukauden sitä naisten, en huomannut mitään ihmeellistä siinä. Nehän taisi olla tossa jokin aika sitten tarjouksessa ja mietin, et jos olisin tilannut kaksi pakkausta ja antanut niille vielä mahdollisuuden.

   Ja siis aivan mahtava kuulla, etten todellakaan ole ainoa, kuka huomaa selvän eron, kun noita syö. Nyt kaksi vuotta jatkuvaa käyttöä takana ja ajattelen sen niin, että se on sijoitus itseeni ja varsinkin ihooni. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives