Trooppinen tuulahdus – Dolce & Gabbana Dolce Shine

*) Tuoksu PR-näyte, saatu blogin kautta


Eilen tuntui ensimmäistä kertaa siltä, että kesä on vihdoin täällä. Talvi oli mitä oli ja koko kevät oli pelkkää takatalvea, mutta vihdoin eilen alkoi ilmassa tuoksua kesä. 

Kesäfiilis saa nopeasti aikaan sen, että huomaan poimivani käyttöön hyvin erilaisia tuoksuja kuin vaikkapa vielä kuukausi takaperin. Vaikka tuoksuissa sisältö on minulle aina se tärkein, ei voi vähätellä lainkaan sitä tosiasiaa, että kun aamulla valitsee päivän tuoksua, osin myös pullon ulkonäkö saattaa vaikuttaa asiaan.

Dolce & Gabbanan Dolce-sarjan tuoksujen pullot ovat ehkä yksiä tuoksumaailman viehättävimpiä. Ne ovat näyttäviä, olematta kuitenkaan liian massiivia. Ne ovat sopivasti siroja ja söpöjä, mutta silti hyvällä maulla tehtyjä. 

Dolce Shine tuoksun pullo piristää mieltä jo pelkällä keltaisella värillään, mutta lopulta se lumoaa monipuolisuudellaan.


Dolce & Gabbana Dolce Shine ei ole pelkästään kesätuoksu, se taipuu myös talveen ja täydellisesti varsinkin kesäiltoihin. Shine on aurinkoinen hedelmäinen kukkaistuoksu, jos rakastat valkoisia kukkia tuoksuissa, rakastat tätä.

Tuoksun alku yllättää trooppisuudellaan ja aurinkoisuudellaan. Kvitteni on hedelmä jota hivenen harvemmin näkee tuoksuissa. Ehkä Chanelin Chance-sarjan tuoksut ovat tunnetuimpia, mistä kvitteniä löytyy. Se tuo Shinen alkuun tietynlaista aromaattisuutta, kirpeyttä ja kuivuutta. Kvitteniä tasapainottavat makea mango ja kirpeä greippi. Sydäntuoksu on täynnä vaaleita kukkia – uskomattoman huumaavaa tuberoosaa, jasmiinia ja appelsiininkukkaa. Pohja on puinen – myskiä ja santelipuuta. 

Haistan tuoksussa selkeiten mangon, tuberoosan ja santelipuun. Tuberoosa on itselleni tuoksuissa yleensä hitti tai huti, koska se saattaa olla nenääni liian voimallinen. Yhdessä lempiravintoloissani Rodoksella kukkivat juurikin tuberoosat ja parhaimpaan kukinta-aikaan se tuoksu on niin voimallinen, että joudun toisinaan vetämään tuolia kukinnosta hieman kauemmaksi. Dolce Shinessa mango kuitenkin pehmittää sitä sopivasti ja lopputulos onkin hellävaraisen pehmeä. Tuoksun kesto ihollani on n. kahdeksan tuntia. 


Onko Dolce & Gabbanan Dolce-tuoksut tuttuja? Joko olet ottanut kesätuoksut käyttöön?

Sen verran muuten vinkkinä, että jos oma kesätuoksu on vielä etsinnässä, niin Sokoksen verkkokaupassa on kaikki tuotteet asiakasomistajille -20% tämän kuun loppuun asti. Se on myös aika mukava ale tuoksuista. :)
 1. Oma kesätuoksunu Escada on jo käytössä. En olekaan näitä Dolce Gabbanan tuoksuja vielä nuuskutellut. Aivan ihastuttava tuo pullo <3
  Kaunista iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä voisit tykätä jostain näistä, vaikka eivät ole sillä tavalla makeita kuin Escada, mutta ovat pehmeitä. :)

   Ihanaa iltaa Outi. <3

   Poista
 2. Tätä en ole vielä tuoksutellutkaan, pitääkin muistaa :)
  Kivaa päivää Jonna ♥

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta, tosin en ole varma sopisiko tämä Dolce iholle, kun taas oma iho rakastaa Eau Intense tuoksuja, eikö jännä. Ne onkin parasta mitä maapallon päällä kantaa. Juuri sitä sitruunaversiota parin vuoden takaa on mennyt täällä joka päivä, koska kirpeä omena eli Light Blue Eau Intense alkaa olla loppu. Tänä kesänä on ymmärtääkseni tullut taas uutta, kunpa pääsisi niitä tuoksuttelemaan.

  Mutta kyllä on houkuttelevan näköinen tuoksupullo ja tuoksukuvaus. <3

  Aurinkoista torstaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin uus pullo sun lempparia vaikka Stockan alesta. :)

   Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives