Loistava hiili-savinaamio herkälle iholle

*)Tuote oma, sisältää mainoslinkkejä

Olen aina ollut erittäin ronkeli savinaamioiden suhteen. Tykkään käyttää savinaamioita mm. ihon syväpuhdistukseen kerran viikossa, mutta en missään nimessä halua, että ne kuivattavat ihoa tai saavat tuntumaan sen kiristävältä. Tähän asti ehdottomat suosikkini ovat Dr. Hauschkan ja Cattierin savinaamiot, jotka eivät ole liian kuivattavia herkällekään iholle. Ihonhoidosta kiinnostunut etsii toki aina jotain uuttaa, joten keväällä tilasin *Skincitylta ihan oman kiinnostuksen vuoksi yhden suosikkisarjani Paula's Choicen Pore Clarifying Charcoal Gel Maskin. Minua todellakin kiinnosti tietää, millainen tämä suosikkibrändini geelimäinen hiili-savinaamio on. Hintakin on kohtuullinen – kolmekymmentä euroa.


Paula's Choicen Pore Clarifying Charcoal Gel Maskista erikoisen tekee sen geelimäisen tuntuinen kevyt koostumus, siitä tulee mieleen Lumenen Koivunhiilinaamio

Geelimäinen koostumus tekee sen, että naamio ei ole lainkaan niin kuivattava kuin perinteiset hiili/savinaamiot. Se ei kuivu kasvoille kovaksi koppuraksi vaan pysyy joustavampana. Tuote laitetaan kuiville puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Omalla ihollani naamio tuntuu aluksi jopa hivenen viileän virkistävältä, mikä rauhoittaa ihoa. Iho ei tunnu käytön jälkeen lainkaan kuivalta vaan pehmeältä ja sileältä. Naamio syväpuhdistaa ja iho näyttää välittömästi puhtaammalta ja heleämmältä. 

Teho perustuu hiilen-, kaoliini- ja bentoniittisaven sekoitukseen, joka imee iholta ylimääräistä talia ja supistaa ihohuokosia. Glyseriini ja maitohappo tuovat iholle kosteutta. Kamomillasta saatava bisabololi sekä pajunkuoriuute rauhoittavat ihoa. 

Koen naamion sellaiseksi, että se sopii hyvin herkällekin iholle, koska se rauhoittaa samalla, kun puhdistaa. Naamiota suositellaan varsinkin akne-iholle, mutta myös normaali-, seka- ja rasvainen iho höytyvät sen käytöstä. Kuivaihoiselle naamio on loistava hellävarainen syväpuhdistaja, jos ihoa ei halua rasittaa hapoilla tai mekaanisella kuorinnalla. Sopii hyvin myös heleyttämään ihon nopeasti, kun se näyttää harmaalta ja elottomalta. 


Paula's Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask 88ml/30€ ja sen voit ostaa *täältä.

Mikä on savinaamiosuosikkisi?


 1. Nyt kuulostaa ihan mun naamiolta. Huokoset ja herkkä iho löytyy. Kotoa löytyy kaksi Paula's Choice tuotetta ja nyt otan ne kyllä testiin, olet sen verran paljon sarjaa kehunut. <3

  Ihanaa päivää Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kyllä tykkäisit tästä. :) Paula's Choice ei ole lainkaan "tylsä" sarja, vaikka onkin hajusteeton.

   Ihanaa viikonloppua Tiia. <3

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen naamio. Itselläni on ollut käytössä Dermosilin savinaamio.
  Kivaa torstaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosilin naamiota en ole itse kokeillutkaan.

   Mukavaa viikonloppua Outi. :)

   Poista
 3. Kiinnostavaa...Paula's Choice on kyllä huikea sarja. En ole vielä montaa tuotetta testannu, mutta kaikki mitä olen, tulee hankittua kyllä uudestaan😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mulla on tavoite, että saisin jossain vaiheessa testattua kaikki läpi. Vielä on jonkun verran matkaa siihen, mutta jos joskus onnistuu, teen kattavan postauksen suosikeista ja niistä, joista en välitä. :D Ja itsellä on sama juttu, monia olen tilannut lisää, juuri tilasin Calm-sarjan puhdistajaa normaalille- ja kuivalle iholle lisää. Melkein joka kuu, joku PC:n tuote loppuu. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives