Lanvin Modern Princess Blooming -arvonta

*Arvonnan sponsoroi Karl Lark Ltd

Vaikka viime päivät ovatkin olleet koleita ja vähintäänkin talvisia, niin toivotaan, että se kesäkin sieltä vihdoin tulee. Tosin kymmenen päivän ennuste ei ole mitenkään kovin lupaava... Keväällä minulla on ollut tapana järjestää kaksi arvontaa. Ensimmäinen aina huhtikuussa, kun blogi täyttää vuosia ja sitten toinen näin toukokuussa, jolloin minulla on vuosipäivä. Syntymäpäiväni on huomenna, mutta koska en postaile yleensä perjantaisin, tämä arvonta alkaa jo tänään. 

Olen aina ollut tyyppi joka tykkää enemmän antaa lahjoja kuin itse saada niitä, joten sikäli tämä arvonta sopii tähän. Katselin aiemmin menneiden vuosien blogin synttäriarvontoja ja huomasin, että olen aika usein valikoinut arvottavaksi näin toukokuussa tuoksun. Liekö tämä alitajuinen valinta? Yhtä kaikki, jollakin teistä on mahdollisuus voittaa ihastuttavan kesäinen uutuustuoksu itselle. Jos ei kesä muuten tule, niin sen mukana ainakin. Postauksen lopussa osallistumisohjeet. Kannattaa lukea silti koko postaus, koska arvontaan pääsee mukaan vain vastaamalla oikein kysymykseen, jonka esitän tämän jutun sisällöstä. 

Pitäisi varmaan sanoa sananen tähän omastakin ikääntymisestä. Suoraan sanottuna en oikeastaan enää nykyään ajattele sitä paljoakaan. Toista se oli kolmikymppisenä, kun koin kunnon kolmenkympinkriisin. Syntymäpäivän alla huomaan, että jaa, taas vilahti yksi vuosi ohitse. Lapsena tuntui aina, että aika mataa, nyt se suorastaan liitää. Täytän huomenna 43 vuotta. Lapsuudessa se olisi ollut mielestäni ikälopun ihmisen ikä, mutta ei enää. Tunnen itseni ihan yhtä nuorekkaaksi kuin kymmenen vuotta sitten. Kauhulla välillä mietin, etten todellakaan haluaisi olla enää parikymppinen minä. Ehkä tämä on alitajunnan hämäystä omaa ikää vastaan? Tälläkään kertaa en juhli syntymäpäivääni mitenkään, en ole juhlinut niitä kuin lapsena ja sitten kolmekymppiseni olivat vähän mahtipontisemmat pippalot. Ehkä ne seuraavat juhlat pidetään, kun täytän 50 vuotta? 


MODERN PRINCESS BLOOMING

Modern Princess Blooming on Lanvinia parhaimmillaan. Jos mietitte Lanvinin ehkä tunnetuinta vaatekappaletta ikonisia ballerinoja, niin tuoksut mukailevat sitä samaa höyhenen kevyttä linjaa, mikä huokuu kaikesta brändin muodistakin. Lanvinin vaatteet eivät ole ikinä raskaita vaan niistä saadaan nerokkailla leikkauksilla kevyen ilmavan näköisiä. Jos joskus tulisi tilaisuus, jossa tarvitsisin kunnon iltapuvun ja juuri sillä hetkellä lompakossa olisi ylimääräistä, en miettisi hetkeäkään vaan ostaisin itselleni Lanvinin iltapuvun. Tiedän varmasti, että voisin käyttää sitä elämäni loppuun asti kyllästymättä. Leikkaukset kestävät aikaa ja ne sopivat erinomaisesti erilaisille vartaloille. Rakastan sitä, että Lanvinin vaatteisiin sinun ei tarvitse olla langanlaiha, että ne näyttävät hyvältä päällä. 

Modern Princess Blooming on raikkaan hedelmäinen kukkaistuoksu. Se on kuplivan raikas ja eloisa kuin tuore kukkakimppu. Herkkänä tuoksuna se sopii täydellisesti kesäpäiviin, sillä se tuo mieleen kesän. Tuoksu alkaa pirkahtelevalla verigreipillä, jota seuraavat mehevä madariini ja raikas vesimeloni. Sydäntuoksu on kukkainen – ruusua, jasmiini ja osmanthusta. Pohja on puuterisen lämmin – santelipuuta ja myskiä. Tuoksun kesto on ihollani reilut kuutisen tuntia. 


Arvotaan 1 kpl Lanvin Modern Princess 60 ml tuoksu. (Huom! upea erikoiskoko)


SÄÄNNÖT

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon kommentin, jossa kerrot paljonko täytän seuraavaksi sekä toimivan sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on vain su 17.05.2020 asti. Joten toimi nopeasti. Voittajaan otan yhteyttä viimeistään vko:lla 21 sähköpostitse. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Tietoturvakäytöntä kiristyi ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tälläkin kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi Lanvin-arvonta

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 15.06.2020 asti, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea kaikille tasapuolisesti!


Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives