Syksyn ihonhoitorutiini ja Instagram-arvonta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SKINCITY, *sisältää mainoslinkkejä

Syksy on täällä ja sehän tietää sitä, että ihonhoidossa on aika kiinnittää huomiota eri asioihin kuin kesällä. Luen syksyksi syys-marraskuun, lähinnä siksi, että syyskuussa asunnoissa menee ensimmäistä kertaa keskuslämmitykset päälle, kiitos viileämpien öiden. 

Mihin asioihin sitten kannattaa syksyllä kiinnittää ihonhoidossa huomiota ja millaisia tuotteita suosia?

Ihonhoidossa syksyllä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kosteuttamiseen, ihon vastustuskyvyn parantamiseen, sekä ihon toimintojen elvyttämiseen. Lisäksi on tärkeää valmistaa iho vuodenajan muutokseen. 

Haasteita ovat varsinkin viileä ilma, auringonvalon väheneminen, lämmityksestä aiheutuva kuivempi sisäilma ja lämpötilan vaihtelut. Syksyn ihonhoito on tärkeää, koska oikein toteutetusta syksyn ihonhoidosta on helpompi siirtyä sujuvasti joulukuussa talviajan ihonhoitoon. 

Jos ei ole aikaa tai muuten mahdollisuutta käydä kosmetologilla, apua ammattilaiselta saa myös verkosta. Tekemällä Skincityn *ihotestin, kosmetologi räätälöi sinulle tuotesuositukset henkilökohtaisesti. Valittavana on kaksi ihotestiä, joiden avulla voit löytää juuri sinulle sopivan ihonhoitorutiinin. Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini koostuu 6-9 tuotteesta, kun perusrutiini sisältää neljä tuotetta. Testi kannattaakin valita sen mukaan, kuinka pitkän rutiinin haluat. Ihotesti on aina ilmainen ja ensimmäisen kerran testin tehdessäsi saat suosituksen mukana henkilökohtaisen 10% alennuskoodin.


Syksyllä ihonhoitorutiinissa pidän tärkeänä, että tuotteet sisältäisivät andioksidantteja, omega-rasvahappoja, prebiootteja ja humektantteja. Ne antavat iholle kosteutta, elvyttävät toimintoja ja parantavat vastustuskykyä. Tämän perusteella Skincityn kosmetologi lähti valitsemaan minulle tuotteita syksyn ihonhoitorutiinia varten.

Puhdistukseen valittiin hivenen hedelmäiseltä tuoksuva *Oskian Perfect Cleanser, jonka koostumus on uudistettu jokin aika sitten. Ravitseva puhdistusbalmi sisältää mineraaleja, vitamiineja, prebiootteja, sekä omega 3- ja 6-rasvahappoja. Puhdistaa ihon meikistä tehokkaasti. Varsinkin kuivalle iholle loistava puhdistaja, sillä ihon pinta jää joustavaksi ja hyvin kosteutetuksi. Toiset voivat haluta vielä tämän jälkeen käyttää vaahto- tai geelipuhdistajaa, joten tuote sopii myös kaksoispuhdistuksen ensimmäisen vaiheen tuotteeksi.


Korealaisen *Dr. Ceuraclen Pro Balance Biotics Toner sisältää biomimeettistä vettä, joka sitoo ihoon kosteutta ihanteellisesti. Lisäksi kasvovesi sisältää kuutta probioottista raaka-ainetta, jotka vahvistavat ihon omaa suojakerrosta. Koen tuotteen enemmän hoitovetenä kuin kasvovetenä. Olenkin levittänyt tuotteen kasvoille käsillä taputellen, jolloin ihon pinnasta jää todella kosteutetun tuntuinen. 


Ihonhoitorutiini ei tietenkään olisi mitään ilman tehokasta seerumia ja kosteusvoidetta. *Skincity Skincaren Barrier Building Second Concentrate on syväkosteuttava tehotiiviste, jota suositellaan erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Kuivaöljy imeytyy ihoon nopeasti. Sen sisältämät soijaöljy ja skvalaani ravitsevat ja vahvistavat ihoa. C-vitamiini vahvistaa. En käytä tuottetta päivittäin vaan vain silloin, kun iho tuntuu erityisen kuivalta. Tällöin tästä saa nopean avun kiristelevälle iholle. Ei sisällä hajusteita.

*Dr. Ceuraclen Pro Balance Biotic Moisturizer on pakattu todella riittoisaan 100 ml:n pakkaukseen. Ihailen näitä korealaisen kosmetiikan reilun kokoisia pakkauksia, jotka tekevät sen, että tuotteiden hinta/laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Kasvoveden tapaan voide sisältää biomimeettistä vettä, sekä probioottisia raaka-aineita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Voiteessa on hyvin mieto puhdas tuoksu. Koostumus on raikasta ja kevyttä, jopa aavistuksen "jellymäistä". Tuote suorastaan "hulahtaa" ihoon, jättäen sen hyvin kosteutetun tuntuiseksi, mutta ei lainkaan rasvaiseksi. Sopii hyvin meikin alle, eikä lähde rullautumaan.


Paula's Choicelta Omega -sarja on CALM -sarjan lisäksi yksi suosikkejani. Olinkin iloinen, kun syksyn ihonhoitorutiiniin oli valittu *Omega+ Complex Eye Cream. Omega-rasvahappoja, keramideja ja aminohappoja sisältävä silmänympärysvoide ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja ravitsee ihoa. Sisältää myös kirkastavan yhdistelmän mulperimarjaa, sianpuolukkaa, lakritsinjuurta ja niasiiniamidia. Koostumus on kivan kevyttä ja nopeasti imeytyvää. Sopii meikin alla käytettäväksi. Pumppupulloa on näppärä käyttää. Ei sisällä hajusteita.


Perustuotteiden lisäksi kaipaan henkilökohtaisesti myös muutaman tehokkaan täsmätuotteen. Yleensä nämä ovat kuorinta ja naamio. 

*Skincity Skincaren Moisture Glow Padsit ovat helppoa ihonhoitoa. Kosteuttavia lappuja voi käyttää päivittäin, mutta myös kuuriluontoisesti tai kuten minä, hieman ihoani kuulostellen. Laput on valmistettu selluloosasta. Sisältävät PHA-happoja ja andioksidantteja. Niillä on myös mieto kuoriva vaikutus. Merilevän ja violetin ginsengin uutteet stimuloivat kollageenintuotantoa. Vaikka laput sopivat myös herkälle iholle, ne sisältävät piparminttuöljyä, joka voi ärsyttää herkkäihoisia. Lappuja käytetään, kun iho on puhdistettu. Tämän jälkeen kasvot, kaula ja decoltee pyyhitään lapulla läpi, varoen silmien- ja huultenympärystä. VINKKI! Käytä loppu lappu kämmenselkiin ja lisää käsivoide. Tuotetta käytettäessä on hyvä muistaa aurinkosuoja päivisin.

Voidemaisen täyteläinen *Baborin Clean Formance Renewal Overnight Mask sopii erityisesti ikääntyvälle iholle. Se hoitaa ja kosteuttaa ihoa yön aikana. Pehmentää juonteita. Sisältää mm. pektiiniä, joka tehostaa ihon luonnollisia kosteustekijöitä. Pre- ja probioottien yhdistelmä parantaa ihon kiinteyttä ja elastisuutta. Naamiota voi käyttää myös yövoiteen sijasta, jos iho tuntuu erityisen kuivalta. Muuten käytöksi suositellaan yhdestä kahteen kertaan viikossa. Naamiossa on mieto raikkaan vihreä tuoksu.


Skincitya enemmän käyttävät varmasti tietävät, että heillä on tapana jakaa jokaisena vuodenaikana isompi lahja kaupanpäällisenä. Tällä kertaa FALL FAVOURITES sisältää 14 tuotetta, johon mahtuu mukaan myös täysikokoinen tuote, sekä riittoisia matkakokoja. Lahja näkyy ostoskorissasi, kun tilaat vapaavalintaisia tuotteita Skincityn valikoimasta vähintään 120 eurolla. Lahjaan kuuluu lisäksi sininen Mesh Bag -meikkipussi ja limited edition Kokeshi-nukke. Lahjan arvo on 156 euroa ja tarjous on voimassa niin kauan kuin lahjoja riittää. Lahjat ovat olleet todella suosittuja ja rajoitetun määrän vuoksi ne loppuvat nopeasti, yleensä muutamassa päivässä. 

Skincityn tämänhetkiset alennukset:

*Babor -20%

INSTAGRAM-ARVONTA

Skincity halusi lahjoittaa kahdelle mahtavan mahdollisuuden voittaa ihotestin perusrutiinit (neljä tuotetta). Tällä kertaa arvonta tapahtuu vain Instagramissa, jonne se ilmestyy tämän iltapäivän aikana. Joten ottakaa seurattavaksi @keywordlove1. Arvontaan osallistumalla ja voittamalla, saat kosmetologin avustuksella päivitettyä syksyn ihonhoitorutiinin itselle ja ystävällesi. Tarkemmat ohjeet osallistumisesta Instagram -postauksessa myöhemmin. 

Mihin asioihin kiinnität huomiota ihonhoidossa syksyllä?









 

  1. Upeaa tekstiä!! Tyttöystävälläni on synttärit ensiviikolla niin pitää osallistua, jos vaikka joskus voittaisinkin jotain:D

    https://suninidea.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pidän peukkuja, että arpa osuisi kohdille. Itselläni on yhtä huono tuuri arvontojen suhteen, en voita koskaan mitään. :D

      Poista
  2. Arvaat varmaan, että nuo Glow padsit on ihan mun juttu. Edelleen pakko sanoa, että täytyy tutustua tuohon Paula's Choice brändiin kyllä paremmin ja upeat vinkit käyttöön saikin täältä.

    Ihanaa päivää Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sä rakastaisit niitä. :) Sun on pakko tutustua Paula's Choiceen, ei niistä tuoksuelämystä saa, mutta toimivat täydellisesti.

      Ihanaa päivää Tiia. <3

      Poista
  3. Ehdottomasti iho vaatii taas enemmän kosteutusta. Välillä iltapesun jälkeen tuntuu, että iho on ihan korppuna, huh heijakkaa.
    Ihania tuotteita ja täytyypä käydä tuohon arvontaankin osallistumassa.
    Kivaa iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ne lämpöpatterit, itse joudun vaihtaan ton takia putsaritkin, en pysty käyttämään yhtä peseviä kuin kesällä. :/

      Ihanaa päivää Outi! <3

      Poista
  4. Riittävään kosteutukseen.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives