SENSAI Biomimesis Veil – ennennäkemätön ihonhoitomenetelmä & Dual Essence -arvonta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SENSAI


Viime vuosien aikana olemme nähneet ihonhoidon saralla monia ennennäkemättömiä innovaatioita. Ihonhoito ei ole enää vain iholle laitettavia hoitotuotteita vaan myös sisältäpäin lähtevää hoitoa. Lisäksi avuksi on luotu mitä erilaisimpia ihonhoitolaitteita. Olemme nähneet ihonpuhdistuslaitteita, LED-valoterapiaa ja kaikkea siltä väliltä. 

Sensain Biomimesis Veil on innovaatio, joka mullistaa käsityksen ihonhoidosta. Se tuokin täysin uuden ulottuvuuden tehokkaaseen ihonhoitoon. 

Ideana on luoda iholle mikrokuituhuntu, joka on hyvin samankaltainen kuin Koishimaru-silkistä muodostuva kokonki. Hienokuitutekniikka muodostaa silkkikuidusta ihon pintaan ohuen hunnun, joka sulkee sisään kosteutta ja tehostaa näin käytettävien hoitotuotteiden vaikutuksia.


Erityisessä hoidossa ihon pintaan muodostetaan erittäin ohut mikrokuituhuntu. Se saadaan aikaan Sensain kehittelemän Biomimesis Veil -diffuusorin avulla, jolla iholle suihkutetaan polymeeriliuosta. Polymeeriliuoksen sähkövaraus on positiivinen ja ihon sähkövaraus joka on negatiivinen, mahdollistavat sen, että kuidut asettuvat tasaisesti ihon pinnalle. Ne muodostavat yhdessä iholle ohuen, lähes huomaamattoman kalvon, joka on helppo poistaa vaikutusajan jälkeen. Kuitukalvo tuntuu iholla luonnolliselta.


Koska mikrokuituhuntu kiinnittyy ihoon pehmeästi ja miellyttävästi, sen voi jättää vaikuttamaan iholle yön ajaksi. Se sitoo ihoon kosteutta ja tehostaa sen alle laitettujen ihonhoitotuotteiden vaikutuksia. Aamulla iho tuntuu ja näyttää paremmalta. Tavoitteena onkin saavuttaa ns. SILK SKIN.

Laitetta testattiin yhdellätoista henkilöllä, joiden ihojen kunto vaihteli. Testissä haluttiin selvittää miten mikrokuituverkko vaikutti kosteuden haihtumiseen ihon pinnasta. Ihojen kunnosta riippumatta ihosta haihtuvan kosteuden määrä muuttui optimaaliseksi.

Sensain Biomimesis Veil -kokonaisuus sisältää kolme tuotetta, joilla hoito toteutetaan. Efector on hoitava lamelliuute, kevyt ja tehokkaasti kosteuttava miedon tuoksuinen emulsio. Se laitetaan aina viimeisenä tuotteena ihonhoitorituaalin lopuksi ennen mikrokuituverkon suihkuttamista. Verkko ja uute sitovat yhdessä ihoon kosteutta ja tehostavat muiden hoitotuotteiden vaikutusta. Diffuser on paristoilla toimiva erittäin hiljainen elektorinen laite, jolla mikrokuituverkko suihkutetaan iholle. Se muodostaa iholle yhdessä Potionin eli polymeeriliuoksen kanssa ohuen mikrokuituhunnun. 


Sensain Biomimesis Veilin käyttöönotto hivenen jännitti, sillä voin suoraan myöntää, etten ole mikään tekniikan ihmelapsi. Käyttö oli kuitenkin yllättävän helppoa. Diffuserin sisälle laitetaan omaan koloseensa Potion-polymeeriliuospussi. Tämän jälkeen sivussa oleva kytkin siirretään pisara-kohtaan ja yläpuolella olevaa nappia pidetään pohjassa niin kauan, että laitteesta tipahtaa pari pisaraa nestettä, jotka pyyhitään paperiin. Aina ensimmäisellä käyttökerralla tuotteen tuloa pitää odotella lähes minuutin verran. Seuraavilla käyttökerroilla neste tulee heti. Tämän jälkeen kytkin siirretään kohtaan kaksi ja painetaan nappia pohjaan, jolloin Diffuserista suihkuaa erityisen hienojakoinen suihke.

Mikrokuituhuntu levitetään iltaisin poskille ja otsaan muun ihonhoitorituaalin ja lamelliuutteen jälkeen. Kulmakarvoja, hiusrajaa yms. kannattaa varoa, sillä huntu takertuu niihin kuten muutkin poisrevittävät naamiot, ja mikrokuituhunnun poisto voi tuntua aamulla ikävältä. Pakkauksessa tulee mukana muovinen silmäsuojus, jolla silmät voi suojata suihkutuksen ajaksi. Levitys tapahtuu tekemällä rauhallisesti siksak-liikettä n. kahdeksan senttimetrin etäisyydeltä niin kauan, että ihon pinta näyttää valkoiselta. Aikaa on kulunut yleensä n. 30 sekuntia/poski. Kerroksen ei tarvitse olla täysin tasainen. Kun otsa ja posket on suihkutettu, mikrokuituhuntu kiinnitetään ihoon kevyesti painellen. Tämän jälkeen se saa vaikuttaa rauhassa iholla yön yli.

Aamulla huntu irrotetaan iholta sormin. Se irtoaa helposti ohuena kalvona. Poisto ei tunnu lainkaan repivältä vaan huntu irtoaa pehmeästi. Jos ihoon jostain syystä jää irtoamatonta tuotetta, se voidaan poistaa helposti hoitoveteen kostutetulla lapulla. Olen kuitenkin aina saanut hunnun ihan sormin irti. Irrotettu tuote laitetaan aina roskiin, eikä sitä saa huuhtoa viemäriin.


Laitetta voi ja suositellaankin käytettävän joka ilta, mutta me kaikki ihonhoitoon intohimoisestikin suhtautuvat tiedämme, että aika monelle tuo on todennäköisesti utopiaa, vaikka kyse olisi nopeastakin toimenpiteestä kuten Sensain Biomimesis Veilin kohdalla. 

Olen nyt käyttänyt laitetta pari kertaa viikossa ja huomaan kyllä aamulla heti eron ihossa. Iho tuntuu käytön jälkeen aina erityisen pehmeältä ja näyttää tasaisemmalta. 

TÄÄLTÄ voit katsoa videon Biomimesis Veil -laitteen käytöstä.

Laitetta myy mm. STOCKMANN. Sensain tuotteita voi lisäksi ostaa myös Sokoksilta ja Emotioneista.

ARVONTA

Tähän vuodenaikaan varsinkin meidän suomalaisten iho kaipaa ennen kaikkea kosteutta. Muistatte varmaan Sensain syksyn uutuustuotteen Dual EssencenTehohoidossa on öljystä ja kasviuutteesta muodostuva kaksifaasinen koostumus. Pakkausta ravistetaan ennen käyttöä, jotta seerumi sekoittuu tasaiseksi. Tällöin tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle. Tehohoito pehmittää ihoa ja pitää sen kimmoisana. Tuntuu iholla kevyeltä ja jättää kauniin hehkun. Imeytyy nopeasti. Laitetaan iholle hoitoveden jälkeen aamuin illoin, sopii myös meikin alle tehokosteuttamaan ihoa.

Tällä kertaa peräti KOLME teistä lukijoista voi voittaa itselleen talvi-ihon hemmotteluun Sensain Dual Essence -tehohoidon. (arvo á 165 euroa)

Osallistuminen on helppoa. Kerro kommenttilaatikkoon oletko käyttänyt aiemmin Sensain tuotteita, jos olet, kerro suosikkisi. Jätä myös sähköpostiosoitteesi. Lisäarvan saat, jos jaat postauksen/kerrot arvonnasta jossakin somekanavassasi (Twitter/Instagram/Facebook). Kirjoita tällöin vielä lisäarpa kommenttiin. Voit osallistua arvontaan myös sähköpostitse. Laita sähköposti osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com Vastaa kysymykseen, sekä ilmoita mahdollisesta lisäarvasta viestissäsi. Laita viestin otsikoksi SENSAI-arvonta. Osallistumisaikaa on su 20.12.2020 asti.
 

Designed by FlexyCreatives