4.5.2013

Ratkaisu kosmetiikan kuljetukseen matkoilla


Pakkaaminen ei ole mielipuuhiani. Eniten monelle naiselle tuottaa tuskaa, miten pakata kosmetiikka järkevästi mukaan. Itse olen käyttänyt jo vuosia ZPM:n nerokasta weekenderiä. Siihen mahtuu kaikki kosmetiikka, mitä tarvitaan pidemmilläkin matkoilla.


Koko homma perustuu näppärästi rullattavaan pussukkaan, jossa on vielä lisänä ripustuskoukku, joka on paljastunut käytössä kultaakin kalliimmaksi. Ripustat vain koukusta pussin roikkumaan kylpyhuoneen pyyhekoukkuun ja sinun ei tarvitse purkaa pussia koko matkan aikana. Kaikki on silti kätevästi käden ulottuvilla.


Itse laitan ylös pienimpään osaan meikkisiveltimet yms. Toiseen hieman isompaan osaan meikit ja alimmaiseen lokeroon hius -ja vartalotuotteet. Käytössä tämä on osoittautunut todella kestäväksi. Pientä likaa on tietenkin melkein 10 vuoden yhteisen taipaleemme aikana kertynyt, mutta vetoketjut ja saumat ovat täysin ehjiä. Weekendereitä saa useissa eri kuoseissa ja niitä ilmestyy joka vuosi erilaisia. Tällä hetkellä on myynnissä aivan ihana cupcake-weekender!Hintaa weekendereillä on n. 45 € ja niitä voit tilata täältä.

Kuva: ZPM


10 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kätevältä! Itselläni on käytössä jossain kylkiäisenä tullut, vähän vastaava tosi monella taskulla varustettu hygienialaukku, mutta sieltä pitää kyllä purkaa tavarat että ne löytää perillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että kyseisen merkin kuoseista voisi löytyä jotain, josta pidät! Värejä ainakin löytyy! :)

   Poista
 2. Ihana, mutta aika tyyris! Vaikka kestäisikin vuosia, niin hinta kirpaisisi joka tapauksessa :o Mulla oli vähän tuon tyylinen joskus, kun kävin laivalla töissä. Mutta se ei ollut mikään kaunis, vaan ainoastaan käytännöllinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, mutta nyt ei kaduta, että tuli aikoinaan maksettua. :p Tosin aikoinaan näitä myytiin silloin vielä HQ-hairissa, ostin muistaakseni tämän 20% alella.

   Juttua tehdessä olin tosi pettynyt, kun huomasin, että siellä ei enää näitä myydä. Oli muutenkin kiven takana löytää paikka, josta näitä saa ostettua.

   Poista
 3. Whiiii, nyt kyllä pistit pahan! :D Mä matkustelen tosi paljon, ja tällaiselle kosmetiikan pakkausta ja löytämistä helpottavalle jutulle olisi todellinen tilaus! Harmi vaan, kun lähden seuraavalle reissulle jo torstaina, niin tämä ei ehdi siiheksi. Mutta ilman muuta lähtee tilaukseen viimeistään syksyn matkaa varten :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskinpa tosiaan posti tuota vauhtia kulkee! Kerrohan sitten kokemuksiasi. :)

   Poista
 4. Näyttää kätevältä, mutta hinta kuulostaa kalliilta. Toisaalta tälläisen kun kerran hankkii, niin se kestää koko loppuelämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä osoittanut itsensä jokaisen euron arvoiseksi. :)

   Poista
 5. Vaikuttaa kätevältä matkakaverilta ja kokonsa puolesta myös meikkiarsenaali pysyy kohtuullisena. Harmi, ettei myös asemmassa osiossa ole vetoketjua sillä hius- ja vartalotuotteet on mun pakkauksessa aina pienimmässä osassa. ZPM-sivuilla oli muuten special offer sivulla Union Jack-kuosinen alennettuun 20 £ hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jää special offerilla enää paljon hintaa!

   Kai ne on ajatelleet, että ihmisillä on yleensä isoimman tilan vie hiustuotteet ja niitä on niin monen kokoisia, että ovat ajatelleen laittaa taskun ilman vetoketjua.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown