Voihan Tweezers!


Omistin aikaisemmin Cailapin halvat pinsetit. Ne olivat minulla varmasti yli 10 vuotta. Lopulta oli pakko hankkia uudet. Väänsin tässä vaiheessa jo itkua, koska minusta tuntui, että en koskaan voisi löytää yhtä hyviä tilalle. Ne tarttuivat niihin pienimpiin ja ohuimpiinkin karvoihin napakasti. Tippuivat varmaan kymmeniä kertoja kylppärin lattialle ja reissasivat ilman mitään suojaa meikkipussissa. 

Ostin tilalle pari vuotta sitten supermarketista uudet Cailapin pinsetit. Kuten arvata saattaa, ne eivät olleet lähellekään entisen veroiset. Sain ahdistusta aamuisin peilin edessä, kun eivät ne pirulaiset tarttuneet kunnolla yhteenkään karvaan. 

Ajattelin, että kai se minunkin on pakko sortua kaikkien hehkuttamiin klassisiin Tweezereihin. Onhan niiden pakko olla hyvät, kun kaikki niitä kehuu. Ilmainen teroituskin olisi niille tiedossa loppuelämän ajan.


Tweezermanit saapuivat postissa. Tweezerit oli uusia Cailapeja paremmat, mutta paljon surkeammat, kuin ne minun rakkaat vanhukset. Olin suoraan sanottuna aika pettynyt, mutta tyydyin kohtalooni. Tässä puolentoista vuoden aikana ehdin tottuakin näiden käyttöön ja ovat mielestäni ihan ok pinsetit. En silti lähtisi kehumaan näitä maailman parhaimpina pinsetteinä. Olen säilyttänyt pinsettejä huolellisesti. Niissä on aina ollut mukana tullut muovisuojus terän päällä, kun eivät ole käytössä. 

Sitten kuitenkin tapahtui jotain...


Tiputin nämä kylppärin lattialle. Näkyviä, silmin havaittavia vaurioita ei tullut, mutta yksikään karva näiden väliin ei ole sen jälkeen tarttunut. Voisin luetella tähän aika monta rumaa sanaa, mutta jätän väliin. 

Pistin nämä kuitenkin postiin ja teroitettaviksi, koska se on ilmaista.  Homma hoituu New Yorkissa, joten aikaa menee. Pakko ostaa varmaan siksi aikaa tilalle kaupasta parin euron pinsetit, että saa karvojaan jollain revittyä irti odotellessa.

Eniten toivon sitä, että pinsetit tulisivat sieltä teroituksesta parempina kuin olivat alunperinkään. Ehkä minulle oli sattunut maanantaikappale alunperinkin. Kerron myöhemmin miten kävi ja sen, kuinka kauan koko operaatiossa kesti. Luvattu aika on muuten 4-6 viikkoa.

Mitä pinsettejä te suosittelisitte? 1. Minulla on ko. merkkiset, mutta eri malliset ja ovat loistavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittaisitko minulle linkin sen mallisiin kuin sinulla on? Ihan tulevaisuuden varalta. ;)

   Poista
  2. Tälläiset omistan, tosin olen ostanut vuosia sitten Tuurista Keskiseltä.
   http://www.showstopper.fi/se/valineet/pinsetit/wide-grip-slant-tweezer-red.html

   Poista
  3. Noissa on jotenkin kapeamman näköinen tuo kärki, mikä tarttuu karvaan. Voisi toimiakin!

   Poista
 2. Minulla on juuri nuo samat kuin sinulla (vieläpä sama väri!), ja ne ovat olleet loistavat. Paljon paremmat kuin mitkään pinsetit koskaan. Outo juttu? Voisiko olla, että olet tosiaan saanut maanantaikappaleen? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan tosi jännityksellä, että tulevat teroituksessa, jospa ne olisivat sitten ihan toisenlaiset. :)

   Poista
 3. Minne osoitteeseen nuo piti lähettää? Mulla on ollut tweezermanit käytössä jo pari vuotta enkä muuhun vaihtais! Oon miettinyt tuota teroitusjuttua mutten oo saanut aikaseksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne lähti omani, nyt vaan odottamaan. Ennen noita kai teroiteltiin lähempänä Saksassakin, mutta nyt pitää lähettää jenkkeihin...


   Tweezerman Service
   2 Tri Harbor Court
   South Dock #1
   Port Washington, NY 11050

   http://www.tweezerman.com/free-sharpening/

   Poista
 4. Hei! Maksoiko toi pinsettien lähettäminen mitään? Mulla on ollu Tweezermanit kovassa käytössä ja olleet parhaimmat pinsetit. Aluks oli niin terävät että välillä katkas sen karvan ennen kun kerkes nyppästä pois! Nyt yks päivä huomasin että ne ei nypi ees isompia karvoja, siihen on tullut pieni lovi. Oon varmaan tiputtanu ne epähuomioissani niin ajattelin jos lähettäisin ne terotettavaks jos se auttais...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni postikulut meni muistaakseni kirjeen painon mukaan,(ei paljon), mutta mulle kävi niin, että vaikka pakkasin pinsetit kuplapussiin, niin matkalla jenkkeihin joku oli ehtinyt pölliä ne, mutta tyhjä kirje löysi Tweeserille, josta ne lähettivät sen mulle takaisin. (kertoivat sen saapuneen heille tyhjänä, mutta avattuna...) Josta tiesin, että kirje oli mennyt perille, mutta joku oli "vetänyt välistä". Pitikin kirjoittaa tästä tapauksesta blogiini, mutta olen unohtanut koko jutun. Harmi, ettei näitä teroiteta enää Saksassa. Olen nyt sitten ollut ilman Tweesereitä.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives