Kevät tuli kynsiin


O.P.I:n Germany -kokoelman Don`t Talk Bach To Me tuo mieleeni kevään. Toisille kevät on kirkasta vihreää, minulle se on kellertävää heinää, jonka seasta alkaa pikkuhiljaa puskemaan esiin vihreää. Sellainen on tämä lakka. Kuolleen ruohon keltaista, jonka läpi kuultaa hivenen vihreää.


Lakassa on ripaus helmiäistä, joten se ei ole aivan matta. Se levittyi hyvin ja oli peittävää. En tiedä kuvittelinko, mutta minusta tämä kuivuikin aika nopeaan. Kuvassa on lakkaa kolme kerrosta. Pidän tästä sävystä aivan hirveästi. Se on erikoinen.

Lakkaa saattaa löytää vielä Emotioneiden alelaareista, mutta tilata voit vielä täältä.


 1. Ompa jännä sävy! Tosi kiva, että tuollaisiakin sävyjä joku uskaltaa puskea markkinoille. :) Sulla on muuten tosi nätit kynnet, supersiisti lakkaus ja kynsinauhatkin ihan viimeisen päälle. Olen kade. :D

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos. Entisenä kynsienpureskelijana kynnet olivat joskus se arka kohta, muttei enää. Kynsinauhat kuivuvat tosi helposti, joten Elizabeth Ardenin 8 hour cream on ihan loistava apu, kun laittaa sitä yöksi.

  Väri on tosiaan erikoinen, sanoisin sitä ruman kauniiksi. ;)

  VastaaPoista
 3. nää on kyllä tosi kivan väriset!

  VastaaPoista
 4. Tämä postaus pompahti esiin, kun lueskelin sun uusimpia postauksia! Nämä kynnethän sopisi tällekin keväälle :) Kivan sävyinen vihreä! Ps. Sun kynnet on aika täydellisen näköiset! Miten saatkin lakattua ne noin hyvin?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mä katsoin tätä sävyä toissapäivänä ja arvoin lattaisinko taas vaihteeksi. :D Telepatiaa. ;)

   Uskoisitko jos sanoisin, että en edes siisti lakkapostauksiini siveltimellä tai pumpulipuikolla kynsien reunuksia vaan toi jälki on sitä, mitä teen suoraan? Mulla on oikeasti harvinaisen tärisemättömät kädet, olisi varmaan pitänyt tulla kirurgi tai kelloseppä. :D

   Poista
  2. Haha, alanvaihdos on vielä mahdollinen ;) Onkohan tätä sävyä vielä saatavilla? On niin kivan erilainen, että houkuttaa! :)

   Poista
  3. Lookfantasticilla näyttäisi vielä olevan! http://www.lookfantastic.com/opi-don-t-talk-bach-to-me-nail-lacquer-15ml/10625369.html Tosi erikoinen väri, rumalla tavalla kaunis. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives