Amor vincit omnia


Joskus sitä tuntee itsensä maailman onnekkaimmaksi ihmiseksi. Tällaisen hetken koin, kun kuulin syntymäpäivänäni voittaneeni eräässä blogiarvonnassa tämän ihanan Ideapajun rannekorun. Koru on hopeaa ja tekstin olen valinnut itse.


Uusi tuttavuus kyseinen paikka ei itselleni ole. Sillä tilasin sieltä miehelleni joululahjaksi alumiinisen rannekorun omalla tekstillä. Oikeastaan siitä lähtien olen haaveillut itselleni omaa korua ja nyt vihdoin sain sen! Tässä on ainesta uudeksi suosikkikorukseni.

Ideakorussa kaikki korut tehdään käsityönä, joten toista samanlaista korua ei ole. Omaa silmääni hivelevät korujen kaunis ja yksinkertainen muotokieli. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopeaa.

Mikä on teidän lempikorunne?

Jos jotain jäi kaivelemaan mitä Amor vincit omnia tarkoittaa, niin sehän on latinaa ja vapaasti suomennettuna: rakkaus voittaa kaiken.

 1. Vastaukset
  1. Varsinkin, kun 200 muutakin oli halunnut tuota korua! :D Ihaninta oli, että olisin ostanut tuon jossain vaiheessa takuulla itsekin. Tosin Ideapajulla on paljon lisää koruja, mitä haluaisin. ;)

   Poista
 2. Suosikkikoruni on varmaankin Sari Isosomppi designin "Happy Wanderer"-kaulakoru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko käydä kurkkaamassa millainen tuo on, tosi kaunis ja simppeli, sekä kiva idea.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives