Grand Rouge


Haksahdin jonkin aikaa sitten Yves Rocherin Grand Rouge huulipunaan sävyssä Rouge Vif. Olen etsiskellyt pidemmän aikaa vaalealle iholle sopivaa huulipunaa, joka olisi raikas ja puhdas punainen, eikä liian oranssi. Tässä se nyt on. Ihana!


Rouge Vif levittyy huulille pehmoisesti ja siinä on todella runsas pigmentti. Kiiltoa punassa on keskiverrosti.


Se saa näyttämään hampaat valkoisemmilta, mitä ominaisuutta vastaan varmaan kenelläkään ei ole mitään!


Hylsy on kaunis. Yhtä ylellisen näköinen kuin kalliimpienkin merkkien hylsyt. Ainoastaan paino kädessä paljastaa, että tuote ei ole ns. "luxusbrändi". Niidenhän hylsyt ovat kädessäkin todella painavia, tämä tuntuu muoviselta painoltaan, mutta ulkonäkö on kaunis.


Tämä ei kuivata huulia. Huulet olivat ihanan pehmoiset koko päivän! Pysyvyyskin on hyvä, teetä juodessa teekuppini reunoja ei peittänyt ylimääräinen punainen koriste. Ei leviä juonteisiin. Koostumukseltaan tämä on yksi parhaista punista, mitä olen ikinä kokeillut.

Grand Rouge punia on 18 eri sävyä ja hinta on 13,90 €. Tosin Yves Rocherilla on koko ajan menossa kamppanjoita, joten harvemmin joudut täyttä hintaa maksamaan. Tällä hetkellä saat 25 €:a ylittävästä tilauksesta alennusta 5 €:a koodilla NEW2013F. Punasi voit tilata täältä.

  1. Kaunis puna! :) Omia viimeisimpiä löytöjäni on YSL:n Rouge Volupte sävyssä Red Muse, se on hyvin samanlainen sävy. Huulipunien laadussa muuten taitaa olla kaikkein vähiten eroa selektiivisten ja ei-selektiivisten välillä, itse en ainakaan huomaa mitään eikä incitkään usein eroa mitenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Tykkäsin erityisesti tuosta koostumuksesta, usein pysyvät punat on kuivia, mutta toi on kaikkea muuta. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives