Ilman en voi elää / I can not live without

Arvaatteko?

Itselläni on yksi tuote, josta en luopuisi mistään hinnasta. Ennen tätä meikkipussistani voisi lentää pois: ripsiväri, puuteri, huulipuna... Tuubi on kulkenut uskollisesti mukanani kohta 20 vuotta. Voin suoraan sanoa, että hätä tulee, jos tuote on loppumassa. Tämän takia kannattaa olla aina yksi uusi tuubi varastossa. Tuote on luotu jo vuonna 1930. Loistava tuote kestää myös aikaa.


Kyse on tietenkin Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream Skin Protectantista. Käytän tätä huulikiiltona, tehohoitona kuiviin kynsinauhoihin ja kantapäihin. Siloitan kuivia hiustenlatvoja tai taltutan talvella sähköisenä leijailevat itsepäiset haivenet. Kulmakarvat saa kätevästi pysymään ojennuksessa. Tämä antaa ensiapua pintanaarmuihin, hyttysenpuremiin ja auringonpolttamiin. Flunssassa kuivat nenänpielet saavat kyytiä. Uskokaa tai älkää, mutta tämä parantaa myös finnit yön aikana, ilman, että iho kuivaa. Sen sijaan finni laskee ja punoitus vähenee. Tällä saa myös hohtoa kasvoille, sipaisemalla voidetta hieman poskipäiden korkeimpaan kohtaan.

Huipussa tuotteessakin on yksi miinus. Haju. Minusta tämä haisee kuivalle heinälle, joku voisi sanoa tallille, mutta kaikkeen tottuu.

Mistä tuotteesta te ette luopuisi? 1. Mä en luopuisi L´Occitanen käsivoiteesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan kokeillut kyseisen merkin käsirasvoja, jos vaikka tulevaisuudessa testaisi. :)

   Poista
 2. Mulla must tuote on Misshan BB-voide. Ilman sitä en voisi elää huonon ihoni kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mistä tilaat Misshasi? Minun on pitänyt testata tuota jo pidemmän aikaa, koska se on youtubessa melkoisen hehkutettu BB-voide ja nuo muut kuin Suomen markkinoilla olevat merkit kiinnostavat enemmän. :)

   Poista
  2. Tilaan ebayn kautta :) Juuri itseasiassa eilen tuli uusi paketti, koska halusin kesäksi hiukan tummemman sävyn. Se on kyllä aivan paras! Kirjottelin tosta muutenkin aiemmin mun blogissa, koska oon kokeillut vaikka mitä Suomesta saatavia, ja tää on nyt eka, joka oikeasti pysyy naamalla ja nätti.

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä ihmevoiteiden eliitiltä!!! Vou :--)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives