Kirsikoita ilmassa


Oi niitä aikoja! Teini-ikääni ja varhaisaikuisuuteeni liittyy vahvasti Escadan tuoksut. En ikinä unohda Sunny Fruttia, (ikuisesti kaikkien aikojen suosikkini!) Jardin de Soleilia, Lily Chicia, Tropical Punchia tai Loving Bouquetia. Oli mikä oli, joka kevät oli ostettava Escadan uusi kesätuoksu. Viimeisin omistamani Escadan kausituoksu taitaa olla Island Kiss vuodelta 2004. Tuon jälkeen aika ajoi minut jotenkin näistä ohi. Liian tyttömäisiä ja makeita. Tosin edelleen voisin tehdä miltein mitä vaan, että Escada ottaisi uudelleen myyntiin Sunny Fruttin, se tuntuu olevan monen muunkin Escada-hifistelijän sydäntä lähellä.


Tänä vuonna kuitenkin tein jotain hyvin poikkeuksellista. Hankin Escadan tämän kesän tuoksun Cherry in the airin. En vaan voinut vastustaa sitä, että tuoksussa on kirsikoita! Kirsikoilla saa myytyä minulle melkein mitä vain. Lisäksi monet Escadan aikaisemmin hylänneet ovat tarttuneet tähän pulloon, heistä tämä on pitkästä aikaa Escadan paras kesätuoksu.


Minä en haistanut tuoksua ennen kuin sain sen. Ystäväni toivat sen minulle laivalta, joten kyseessä oli hieman riskiostos.

Pullo on Escadan tapaan söpön kaunis ja sillä selvästi kosiskellaan nuorempaa väestöä.

Tuoksussa on alkutuoksuna; kirsikkaa, vadelmaa ja mandariinia. Keskituoksua hallitsevat; vaahtokarkki, gardenia, orkidea ja vanilja. Pohjatuoksuna häivähdys santelipuuta, tammea, myskiä ja valkoista mokkaa. Kuullostaa jännältä, eikö vain?

Minusta tuote ei kuitenkaan ole yhtä jännä kuin kuvailunsa. Omaan nenääni tuoksuu eniten vadelma, kirsikka, vanilja ja santelipuu. Tuoksu on makea, mutta siinä on silti syvyyttäkin. Eniten yllättynyt olen kestävyydestä. Yleensä kesätuoksujen kanssa on vähän niin tai näin. Tätä en kyllä alkaisi kesken päivän lisäilemään. Kestää omalla ihollani reilut 6 h ja sen jälkeenkin on vielä pieni häivähdys havaittavissa.

Sen verran makea tämä on, että en voisi kuvitella käyttäväni tätä viikkoa putkeen ainoana hajuvetenä. Parina päivänä viikossa käytettynä aivan ihana. Näin kesällä makeutensa vuoksi tämä on varma ampiaismagneetti.

Oletteko te kokeilleet "uutta" Escadaa? 1. TYKKÄÄN! Tuoksu on aivan ihana! Aiemmin Escadat ovat kyllä jääneet kauppaan, sillä ne ovat jotenkin teinimäisiä eli äklönmakeita. Cherry in the air on toki makea, mutta tuoksu ei hyökkää päälle. Olen muuten samaa mieltä, ettei tuota voi käyttää kovin montaa päivää putkeen :)

  Johanna

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä loistava poikkeus viime vuosien Escadan kausituoksuihin. :)

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy tuo. Olen Escada addikti.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives