7.5.2013

Tehokas ja hellävarainen meikinpoistaja


Öljymäisissä puhdistusaineissa on se etu, että ne putsaavat meikin hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Mikä itsestäni ei ole niissä niin mukavaa, on se, että ne jättävät usein rasvaisen jälkitunteen ja puhdistus on viimeisteltävä kasvovedellä.

On silti yksi tuote, joka on kulkenut mukanani vuosia. Välillä on aikoja, että kokeilen muita tuotteita (en osaa jämähtää yhteen tuotteeseen), mutta palaan aina tähän takaisin. Ai miksikö? Siksi, että se on paras meikinpoistaja, mihin olen toistaiseksi törmännyt, eikä se kuivata pintakuivaa ihoani. Mikä parasta tämä ei jätä rasvaista tunnetta iholle.

Nuxen Face-cleansing and make-up removing gel on pakattu kätevään pumppupulloon. Se on saippuatonta. Sisältää hunajaa ja auringonkukkaa. Kuullostaako hyvälle?


Tuotteen koostumus on pehmeän geelimäistä. Tuoksu on vienon kukkainen. Levittyy hyvin iholle. Toisille voi olla outoa, että tämä ei muodosta edes iholla pyöriteltäessä vaahtoa.


Meikki lähtee tällä kuin unelma. Tuote lähtee helposti pois lämpimällä vedellä. Tämän jälkeen kasvot ovat sileät kuin vauvan peppu, eikä ihoa kiristä. Kasvovettä ei tarvita. Hintaa tuotteella on n. 16 €.

Tuotetta voit tilata täältä tai täältä.

2 kommenttia:

  1. Onpa kiinnostavan oloinen tuote! Täytyy ehkä tutustua paremmin, jos Dr. Hauschka alkaa kyllästyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minähän pidän myös Dr. Hauschkan puhdistusvoiteesta, ainoa miinuspuoli itselleni siinä on juuri se rasvaisen tuntuiseksi jäävä ihonpinta ja liian pieni tuubi! Voisivat laittaa myyntiin vähän isommassa pakkauksessa. :p

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown