13.6.2016

Philosophy – Feel good


On olemassa tuoksuja ja sitten on olemassa hyvän mielen tuoksuja. Philosophyn tuoksut ovat minulle juurikin niitä hyvän mielen tuoksuja. Ne ovat konstailemattomia ja sopivat käytettäväksi silloin, kun haluan tuntea oloni mahdollisimman kepeäksi ja raikkaaksi. Päivinä, kun en halua kuorruttaa itseäsi tuoksuilla, joissa on raskaampi tuoksumaailma. 

***

Philosophyn tuoksut ovat kuin kaunis kesäpäivä riippukeinussa, kun mieli häilyy hereillä olon ja nukahtamisen rajamailla. Nenän päässä tuntuu pieni tuulenvire ja ajattelet, että kunpa päivä loppuisi koskaan. Riippukeinu roikkuu sen verran alhaalla, että voit haistaa maasta irtoavan vienon kostean tuoksun. Jostain kaukaa kuusikosta kuulet käen vienon kukunnan joka etääntyy... Säpsähdät hereille ja voit haistaa aamulla suihkauttamasi puhtaan tuoksun, joka on yhtä kotoinen kuin auringon kuivaamat pyykit tai juuri pesty räsymatto.


AMAZING GRACE 

Amazing grace on philosophyn myydyin tuoksu ja se on voittanut monia palkintoja. Tuoksu täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 20 vuotta. Sen vuoksi pullo on puettu rajoitetun ajan myynnissä olevaan le-juhlapukuun. Amazing grace on tuoksuna naisellinen, pehmeä ja puhdas. Raikkautta tuoksuun tuo alun sitruksinen bergamotti. Tuoksun sydämessä on kieloa, mutta tässä tuoksussa se esiintyy on todella pehmeänä, melkein huomaamattomana. Pohjalla lämmintä myskiä. Tuoksu on samaan aikaan raikas, mutta puuterinen. Sellainen eteerinen kuin usva joka leijailee ilmassa. Tuoksu on ihollani pitkäkestoinen, haistan sen jopa kahdeksan tunnin jälkeen.


LIVING GRACE

Jos amazing grace oli porukan naisellisen niin living grace on joukon raikkain. Se on puhdas, eteerinen, aistillinen ja kukkainen. Sellainen jota haluaa suihkutella iholleen saunan jälkeen tuoksuakseen vielä puhtaammalta tai kuumana kesäpäivänä, kun olo tuntuu muuten nuutuneelta. Se on kuin pulahdus raikkaaseen järviveteen. Raikkauden tuoksuun tuo alun hienostunut neroli. Tuoksun sydämessä valloittaa kimppu kieloa ja pohjalla jälleen lämpimyyttä tuovaa myskiä. Tuoksun kesto ihollani on hyvä n. kuutisen tuntia.


PURE GRACE

Pure grace on tuoksuna joukon puhtain ja saippuaisin, tätä kuvailee parhaiten ajatus puhtaasta pyykistä. Sen sisältämät nuotit tekevätkin siitä itselleni puhtaimman ja raikkaimman vesituoksun, mitä markkinoilta löytyy. Silti se onnistuu samaan aikaan olemaan pehmeä, eikä yhtään pistävä, joka usein vesituoksuissa on omaan nenääni vaarana. Alussa tuoksuun raikkautta tuo sitruksinen bergamotti. Puhtaan vivahteen tuoksulle antaa laventeli, kun vesisen ja saippuaisen jopa hieman kirpeän vivahteen tuoksuun tuo lumpeenkukka, kun taas jasmiini tuo kukkaista raikkautta. Pehmeyttä antaa muiden tuoksujen tapaan myski. Tämä on täydellinen tuoksu silloin, kun haluaa luoda ympärilleen puhtaan ja raikkaan fiiliksen. Tuoksun kesto ihollani on kahdeksan tunnin luokkaa. 

Philosophyn tuoksut ovat pakattu todella riittoisiin 60ml:n pulloihin ja hintaa niillä on 39,90-44,90 euroa. Tuotteita myy Sokos.

Onko philosophyn tuoksut teille tuttuja? Vetoaako teihin puhdas ja raikas tuoksumaailma?Tuoksut lehdistönäytteitä.
14 kommenttia:

 1. Mua harmittaa tuo Living Grace, se tuntui aivan ihanalta kaupassa nuuskittuani sitä, mutta muuntui ihollani jotenkin saippuaamiseksi tuoksuksi ja en tykännyt sitten yhtään siitä :) Tuli taas opittua, että kannattaa testailla ensin ja ostaa vasta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis varsinkin ainakin omalla iholla vesituoksut on sellaisia, jotka herkästi tulevat iholla aivan erilaisiksi mitä tuoksutikusta haisteltuna. Muut ei juurikaan muutu, mutta näissä on itsellä isoja eroja.

   Poista
 2. Amazing Grace on tuttu ja ihanaksi todettu, joskin käytin pullon loppuun huone- ja liinavaatetuoksuna. Kaipaan ehkä sittenkin mojovampia tuoksuja omalle iholle. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sehän sopii hyvin myös huone- ja liinavaatetuoksuksi. ;) Nämä philosophyt on kevyitä, yllättäen näistä pure on ehdottomasti vahvin.

   Poista
 3. Sanaton näiden upeiden kuvien edessä! <3 Nämä tuoksut kiinnostaa, sillä esim. suihkugeelit ihan yksiä omia lemppareita. Haluaisin, että kylpyammeen reunalla olisi vain Philisophyn suihkugeeli suora. :) Pian alan testaamaan uusia Philosophy kasvovoiteita, joista silmänympärysvoidetta jo testannut ja se on yliveto. Mutta nyt kiinnostuin näistä tuoksuistakin, naisella tulisi olla miltei vuoden jokaiselle päivälle oma tuoksu. ;)

  Muiskuja päivään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! <3

   Meidän perheen lemppareita on just myös suihkugeelit, mieskin rakastaa niiden tuoksuja. Ovat aivan käsittämättömän riittoisia, yksi pullo riittää vaikka kuinka pitkälle. <3

   Aurinkoista päivää Tiia! <3

   Poista
 4. Ei ole tuttuja, mutta täytyy joskus ajan kanssa tuoksutella nämä läpi :) Kielosta tykkään nimittäin! Muhun vetoaa puuteriset ja kukkaiset tuoksut ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit nää vois olla sun juttu. Livingissä on mun nenään vahvin kielo, joten siitä kannattaa aloittaa. :)

   Poista
 5. Kevyet ja raikkaat tuoksut ovat mun juttu, joten näitä olisi kiva nuuhkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä jos tykkäät puhtaan raikkaista tuoksuista. =)

   Poista
 6. Living Grace kuulostaa tuoksulta, josta minä pitäisin. Kivaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä nuuhkimassa, jos vaikka olisi sellainen. :) Kivaa viikkoa sinnekin Outi!

   Poista
 7. Kyllä vetoaa, Cleanin tuoksuistahan pidän paljon ja jotenkin tulivat ne mieleen näistä. Täytyy siis piipahtaa Sokoksella tuoksuttelemassa näitä, jokaista olit kuvaillut niin houkuttelevasti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on tosiaan vähän samaa, omalla ihollani Cleanit ja philosophyt käyttäytyy tosi eri tavalla, ehkä philosophyissa on vielä aavistuksen kevyempi ja raikkaampi tuoksumaailma verrattuna Cleaneihin. :) Mutta käy ihmeessä kokeilemassa ja kerro, mikä oli sun lemppari. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown