MOROCCANOIL – Hemmottelua vartalolle & alekoodi


Ensimmäinen muistoni Moroccanoilista on se, kun luin naistenlehdestä hiusöljystä, josta puoli maailmaa oli mennyt sekaisin. Olihan sitä saatava sitten itsellekin. Silloin vuosia sitten ei toki ollut puhettakaan, että tuotetta olisi saanut Suomesta vaan tilasin öljyn ulkomailta. Ihastuin öljyyn ja sen tuoksuun palavasti. Siitä lähtien öljy on kuulunut niihin harvoihin hiustuotteisiin, joita minulla on aina kaapissa. Öljyn loputtua ostan uuden, koska en vaan voi kuvitella hiustenhoitoani ilman sitä.
Näiden taustojen vuoksi kiinnostukseni heräsi, kun kuulin, että sarjaan on tulossa laajennusta vartalolle tarkoitettujen tuotteiden muodossa. Olisivatko ne yhtä ylellisiä kuin rakastamani hiusöljy?

Vartalotuotteet ovat saaneet inspiraationsa merestä, hiekasta, tuulesta ja Välimeren tuoksuista. Bodytuotteiden tuoksumaailmasta löytyy jokaisella jotain, sillä siitä löytyy kolme tuoksukokoelmaa: Fragrance Originale joka on Moroccanoilin patentoitu nimikkotuoksu, sekä Fleur d`Oranger ja Fleur de Rose. Kaikki vartalotuotteet sisältävät arganöljyä, mineraaleja ja vitamiineja. Tuotesarjasta löytyy tuotteita niin kuorintaan, kosteutukseen kuin puhdistukseenkin. Sain valita maahantuojalta muutamia sarjan tuotteita testattavaksi ja päätin, että haluan tutustua kokonaisvaltaisesti kaikkiin kolmeen tuoksumaailmaan, joten valitsin hieman eri tuoksuisia tuotteita, vaikka kieltämättä tällaista ruusuhullua olisi kiinnostanut tietenkin eniten ne ruusuntuoksuiset tuotteet, mutta tiedän, että kaikille se tuoksu ei ole yhtä mieluinen kuin itselle. Useista tuotteista on saatavilla myös pienempiä näppäriä matkakokoja, ne sopivat myös hyvin tuotteiden kokeiluun, jos ei heti halua satsata arvokkaampaan täysikokoiseen tuotteeseen. 


MOROCCANOIL BODY BUFF

Kuorinta on pakattu muoviseen järkälemäiseen paksuseinäiseen purkkiin, joka on omiaan antamaan tuotteelle ylellistä fiilistä. Testaamassani vartalokuorinnassa on Moroccanoilin tunnusomainen tuoksu Fragrance Original, olen sanonut aina, että se on tuoksu, jota rakastaa tai inhoaa. Minä kuulun ensimmäiseen joukkoon. Kuorinta on hieman geelimäistä ja jännän näköistä. Kuvatessa mietin, että tämähän ei paljoakaan eroa aamuisin nauttimastani kaurapuurosta. Kuorintaa voi käyttää kuivalle tai kostealla iholle. Kuorinnassa on käytetty hoitavina ja andioksidanttisina aineina mm. argan- ja avodadoöljyjä sekä viinirypäleensiemenöljyä ja E-vitamiinia. Kuorintahommat tuotteessa hoitaa aprikoosin siemen. Kyseessä on tehokas kuorinta, joka kuorii kunnolla, mutta hoitavat öljyt pitävät huolen siitä, että tuote ei kuivata ihoa vaan iho tuntuu kuorinnan jälkeen pehmoiselta ja näyttää kirkkaalta. 


MOROCCANOIL SHIMMERING BODY OIL

Sarjaan kuuluu kolme erilaista öljyjä, mutta minun tulee käytettyä eniten näitä hehkua antavia. Öljy näyttää pullossa todella hehkuvalta, mutta se levittyy iholle kauniisti ja jättää todella hillityn hehkun. Käytän tuotetta kesällä varsinkin sääriin, käsivarsiin ja decolteelle, eli koko vartaloani en tällaisilla tuotteilla kuorruta. Pipettipullo helpottaa tuotteen annostelua. Öljy sisältää arganöljyä ja kosteuttavaa seesamiöljyä. Kimalluksen tuotteeseen tuovat Mica-kiteet. Tuoksu on tuttua Moroccanoilia.


MOROCCANOIL BODY SOUFFLÈ

Vartalon kosteuttajista sarjasta löytyy öljyjen lisäksi tämä kevyempi Body Soufflè ja kuivemmalle iholle tarkoitettu Body Butter. Body Soufflèn koostumus on kermaista, se on vartaloemulsion ja vartalovoin välimuoto. Imeytyy ihoon välittömästi, tehden ihosta silkin pehmeän. Sisältää arganöljyn lisäksi mm. ihoa rauhoittavaa aloe veraa. Tässä on tuoksuna Fleur d`Oranger. Appelsiininkukka on tuoksuna todella ylellinen: hieman sitruksinen ja raikas. 


MOROCCANOIL HAND CREAM

Käsivoiteessa on perinteinen tyylipuhdas ruusun tuoksu. Tämä oli porukan ehkä isoin yllättäjä itselleni. Olen todella ronkeli käsivoiteiden suhteen, varsinkin jos kyseessä on käsivoide, jota käytän päivällä. Tuotteessa on jännä koostumus, se onnistuu olemaan samaan aikaan täyteläinen, mutta silti kevyt. Se mikä voiteessa on parasta on se, että tämä todellakin imeytyy aivan välittömästi, eikä jätä käsiä yhtään rasvaisen oloiseksi. Kosteuttaa silti tehokkaasti. Heti rasvauksen jälkeen voi rauhassa alkaa näpyttelemään sormia tietokoneen näppäimistöllä ilman, että tarvitsee pelätä tahmaisia näppäimiä, huippu tuote. Arganöljyn lisäksi käsiä pehmentävät kaakao-, shea-, mango- ja avokadovoit.

Onko Moroccanoilin Body -tuotteet tuttuja?

ALEKOODI LUKIJOILLE:

Koodilla LOVE15 saat 15% alennusta Moroccanoil Body -tuotteista IdHAIR:in kuluttajakaupassa 30.6.2016 asti.


Tuotteet lehdistönäytteitä. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä hyödy niistä tai alekoodin käytöstä rahallisesti. 





  1. Tuo kuorinta näyttää ihan riisipuurolta, jossa on kanelia! :D En ole näihin vartalonhoitotuotteisiin vielä tutustunut, mutta mielessä on ollut. Suihkugeeli multa löytyy, mutta epäilen, että tuo vartalokuorinta ja öljyt veisivät mut lopullisesti mennessään ;) Mäkin tykkään Moroccanoilin "tunnustuoksusta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siltäkin, tosin mun riisipuuro on vähän jähmeämpää. :D Se tunnustuoksu on ihana, siinä on jotain koukuttavaa. <3

      Poista
  2. Rakastan Moroccanoilin tuotteita ja ovat kyllä yhtä laadukkaita kuin hiustuotteet. Nämä ovat sellaisia tuotteita, jotka tekevät suihku-ja kylpyhetkistä ylellisemmän. Rakastan tuota tuoksua, mutta oma appelsiinikuorintakin on aivan mieletön, appelsiinin tuoksu on täydellisen aito.

    Aurinkoa päivään Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Appelsiininkukan tuoksu on kyllä tosi aito näissä, musta tuoksuu jopa vähän Hermesin Neroli-tuoksulle tuo vartalo soufflè. :)

      Aurinkoista päivää Tiia! <3

      Poista
  3. Mulle tuli kanssa mieleen puuro tuosta kuorinnasta :D Oli kiva kuulla myös näistä vartalotuotteista, kiitti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on aivan puuron näköistä. :) Onneksi tuoksu paljastaa, ettei kannata alkaa syömään. :D

      Poista
  4. Täältä löytyy yksi, jolla ei ole erityistä mielipidettä Moroccanoilin tuoksusta. Ihan kiva :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi näitä kroppatuotteita löytyy muunkin tuoksuisia. :D

      Poista
  5. Hahah, tosiaan näyttää puurolta:D Mutta tykkään tosi paljon M:n tuotteista, en tosin ole kokeillut kuin hiusjuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näyttää, ihan siltä kaura-ruispuurolta jota vedän napaani joka aamu. :D Veikkaan, että tykkäisit tosta käsivoiteesta, nousi heittämällä omien suosikkikäsivoiteiden joukkoon. <3

      Poista
  6. Maroocanoilin öljy on kyllä tuttu ja olen myös muita heidän hiusjuttujaan kokeillut ja tykännyt. Nämä ovatkin aivan uutta:) Mielenkiintoisia ja kieltämättä kaurapuuroa muistuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bodytuotteet on kyllä kokeilujen jälkeen yhtä hyviä kuin hiustuotteet. Kiva, että sarja laajentui. :)

      Poista
  7. Mulla on vain M:n syväputsaava shampoo ja se on siitä jännä, ettei se tosiaankaan jätä hiuksia natisevan kuiviksi :D Tuoksusta tykkään ^_^ Kroppatuotteita täytyy hankkia joskus, kuorinta voisi olla ihana luksushemmottelutuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se ei tosiaan jätä, itse tykkään, kun se narskuvuus ei ole itselleni mikään suosikkitunne. :) Kuorinta on todellista luksushemmottelua. <3

      Poista
  8. Haha, minäkin katsoin sun laittaneen puuroannoksesta kuvan! :-D Mä rakastan MoroccanOilin tuotteita ja tuoksua, öljykin sopii hämmentävän hyvin hennoille hiuksilleni. Ja niiden uusi tummien hiusten kuivashampoo on vaan ihan paras, ei jätä hiuksia mattapintaiseksi. Voi ihan oikeasti feikata pesseensä hiuksensa aamulla... :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Heh, ei tällä kertaa. Onneksi livenä tuoksu paljastaa, ettei kannata lusikoida. :D Mä tykkään siitä blondeille tarkoitetusta, se on huippua.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives