Sexy Sunset


En kyllä ihan heti keksi, mikä voisi olla osuvampi kesäisen kausituoksun nimi kuin Sexy Sunset. Michael Korsin uutuus on kuin täydellinen auringonlasku: lämmin ja viettelevä. Se on aina erilainen, mutta kuitenkin niin tuttu. Sexy Sunset on aivan erilainen kuin mikään Korsin aiemmin julkaisemista tuoksuista. Tämä on ehdottomasti helposti lähestyttävä ja miellyttävä, mutta ei silti missään nimessä tylsä. Kors on löytänyt tuoksuunsa naisellisen pehmeyden, joka kietoo ympärilleen koukuttavana kuin lämmin kesäilta. Kultaisilla yksityiskohdilla välkehtivä pullo sisältää vaaleanpunaista tuoksunestettä, jotka yhdessä ilmentävät täydellisesti säteilevän hehkuvaa auringonlaskua.


Kukkais-hedelmäinen tuoksu alkaa makealla päärynällä ja kirpeällä mustaherukalla, joita täydentävät puhtaan freesian ja keveyttä tuova lootuskukka. Tuoksun sydän on kuin kesäinen puutarha: huumaavaa pionia, viettelevää gardeniaa, magnoliaa, jasmiinia ja klassista ruusua. Tuoksun pohjalla makean maukasta vaniljaa, santelipuuta, uniikin aromin tuovaa ambrettea ja seetriä.

Jos minun pitäisi kuvata tuoksua yhdellä sanalla, kuvailisin sitä sanalla kaunis. Sexy Sunset on yhtä kaunis kuin auringonlasku, se on tuoksu, johon ei kyllästy. Oma nenäni erottaa tuoksusta selkeiten pohjan makean vaniljan ja omintakaisen ambretten. Alkutuoksun purtavan mehevän päärynän, freesian sekä sydäntuoksun jasmiinin ja lootuskukan. Ehkä jossain taustalla on pieni aavistus myös mustaherukkaa. Tuoksu sopii käytettäväksi niin kesäpäivänä kuin auringon laskun aikaan nautiskellessa värikkäitä cocktaileja. Minulle Sexy Sunset on myös täydellinen treffituoksu, valitsisin tämän silloin, kun haluan tehdä mieheeni sen verran vaikutusta, että hän kysyisi tuoksuni nimeä. Tuoksu on EdP, mutta sen kesto on ihollani vain viitisen tuntia, joka on hieman harmi, mutta onneksi tuoksua voi lisätä päivän aikana.


Oletteko tutustuneet Michael Korsin tuoksuihin. Onko Sexy Sunset tuttu?

Tuoksu on lehdistönäyte.


 1. Nämä tuoksut kuullostavat niin kiehtovilta, että pitäisi ehdottomasti tarkemmin tutustua - täytyy siis myöntää, että ovat jääneet minulta vielä tähän asti tuoksuttelematta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kannattaa aloittaa, ainakin itselle ehdottomasti helpoiten lähestyttävä Kors, Sporty Citruksen lisäksi. :)

   Poista
 2. Ihanan oloinen tuoksu! Täytyy käydä nuuhkaisemassa. Mä en omista yhtään Michael Korsin tuoksua, mutta se White-tuoksu kolahti muhun kyllä kaksi vuotta sitten Nizzassa. Olisi pitänyt ostaa se silloin, koska Suomesta sitä ei enää saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tykkäisit tästä. Täydellinen kesätuoksu. :)

   Poista
 3. Tähän tuoksuun en ole vielä törmännyt, mutta kuulostaa todellakin tutustumisen arvoiselta.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle tämä oli kyllä ehdottomasti yksi kesän yllättäjistä, odotin sellaista tyypillistä KORS-tuoksua, mutta tämä olikin erilainen täysin.

   Rentoa viikkoa sinne! :)

   Poista
 4. Huomenna menen kyllä nuuhkimaan, sillä ei ole mulle tuttu:) Aivan mahtavat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä, tykkäät varmasti, mitä sun makua tunnen. :)

   Poista
 5. Viimeksi eilen tuoksuttelin Sokoksella. Tykkään näistä pullojen tyylikkäästä ja yksinkertaisesta ulkomuodostakin. Tuoksu on aivan ihana ja ei ole muuten hinnalla pilattu edes. :)

  Aivan mahtavaa, että sait tuoksulle kuvattua noin hienot taustat, auringonlaskun kauneimmillaan. Täydellistä. <3

  Aurinkoa päivään Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ei.

   Haluatko tietää miten taustan saa? Laitoin itse ottamani (ei kannata käyttää netistä kuvaa, koska se on laitonta) auringonlaskukuvan tietokoneen taustakuvaksi. Sitten vaan koroke näppäimistä päälle, vähän valkoista paperia ja pullo siihen. :D

   Aurinkoista päivää Tiia. <3

   Poista
  2. Kuvittelin, että olit ottanut kuvat laiturilla lämpimänä juhannus-iltana :D

   Poista
  3. Joo en! Kuva taustalla on kyllä juhannuspäivän illalta. Nää on näitä kivoja kikkoja. :D

   Poista
 6. Mulla on näistä Korsin tuoksuista niin ristiriitanen fiilis. Kaikista tähän mennessä tuoksutetuista vaa puuttuu se jokin. Tosin tätä en oo vielä tuoksutellu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hieman erilainen lupaan, tosi voi olla liian hempeä sun makuun. :D

   Poista
 7. Mä olen aiempia Korsin tuoksuja ainoastaan tuoksuttanut, mutta sait kiinnostumaan tästä. Mun eräs suosikkituoksu on YSL:n Baby Doll, joka on mun mielestä myös tuoksu mistä miehet kysyvät tuoksun nimeä ^_^ Täytyy käydä tuoksuttamassa tätä Korsia ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, Baby Doll, olin unohtanut jo koko tuoksun. Se on ihana! <3

   Poista
 8. En tunne ennestään Michael Korsin tuoksuja. Mutta niin ihanasti esittelit tämän tuoksun, että tätä on pakko käydä tuoksuttamassa. Ja nämä auringonlaskun kuvat ovat todella kauniita tyylikkäine pulloineen. En upeampaa tuoksuesittelyä ole nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuula! <3

   Tää on sellainen kaikille sopiva tuoksu, iätön. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives